Drar sig undan när dom blir kär

Håller ni med mig att vänner alltid försvinner när dom blir kär? Jag vet att jag själv har vart där, jag slutade höra av mig till mina vänner när jag blev tillsammans med johan.
Jag kan tycka det är okej att vänner drar sig undan när dom blir lyckligt kär och allt är bra! Det kan vara nån vecka det kan vara okej, men inte i år liksom.
Jag och maria har alltid glidit ifrån varandra när vi skaffat kille, men nu när hon har kille så vill hon inte att det ska hända igen, för slutar vi träffas så gör vi det ett bra tag typ.

Men nu över till saken jag skulle komma till. Det är okej att vänner försvinner lite, men att ens försälder försvinner när den skaffar nån? Det är inte okej.
Vi alla behöver ha en förälder, har man två vid liv så vill man dela dagar med dom med! Dock tänker jag mer på min lillebror, han behöver båda sina försäldrar nu när han växer upp, alla behöver sina försäldrar i sin barndom!

Nu kom ilskan i mig så slutar skriva här innan det blir för mycket.
Men om nån av mina päron läser det här, så vet ni vem det är som ska ta åt sig :)
Ta åt dig på ett bra sätt, för nu vet du att vi saknar en förälder!!

Min skönhet..


Den är inte längre hel.. Den ser ju iaf inte lika trasig ut på bild, kan ju trösta mig med det då!

Underbar kväll

 Jag var ju på gasta idag med mamma och Natalie, det var länge sen vi tre gjorde nånting tillsammans. Men så himla mycket skratt och prat blev det.
Jag älskar att vara i deras närhet för dom får mig alltid att må så himla bra!

Gasta, för er som inte vet vad det är så äre ett komiker gäng typ.
Alla var väl inte sådär jätte roliga, men det funkade iaf!
Hoppas ni har haft en bra dag!
puss

lycka genom hela kroppen!

 Känner lycka genom hela kroppen!! Det är så himla underbar känslan!

Idag kan det nog bli en riktigt toppen dag alltså. jag är på jätte bra humör och ska snart ner på stan och möta mamma så vi kan ta oss en fika eller vad vi nu hittar på.
Hoppas ni får en riktig härlig dag!
Får se om jag slänger upp nå mer här  under dagen, annars så blir det nog ikväll.

Just ja idag ska jag på gasta, eller hur det stavas. Det är iaf några komiker som vi ska gå och kolla på.

jag har gjort nå galet..

Jag har gjort nå galet, jag har sökt jobb i Norge! jag som inte ens kan vara utan min mamma en dag, tänk om jag får svar på nå jobb. Jag kommer inte svara om dom ringer haha. Jag ångrar mig!









Nu fick ni lite fler bilder från Norge, när vi åkte till trollstigen, när vi kom upp till toppen så såg man inte så mycket och det började regna.. men ni har en karta på vägen som man åker upp för trollstigen.
var  inte den roligaste vägen att åka på!

Dubbelgångare

Har ni nån dubbelgångare?
Jag har fått höra ett antal gånger nu att folk har sett mig lite här och var, men när dom skriver till mig så är jag hemme eller nån helt annan stans. Det är sjukt för hon går tydligen som mig, har lika stil, alltså hon ser precis ut som mig. Vissa har inte sin dubbelgångare i närheten, men min bor här i Sandviken nånstans, men vart? och vem är det? jag vill se om hon är lik mig som alla säger haha. Dock kan jag tycka det är rätt coolt med en dubbelgångare!

lite mer från Norge

 

 


jag bara skoja datorn funkade i en minut sen slutade den visa bilderna igen och jag orkar verkligen inte sitta ocg ladda upp bilder sen ta bort dom. Så ni får dom här så länge :)

 
 

''nya bilder''

Det kommer inte bli så mycket ''nya'' bilder nu för att jag äger är trasigt!
Fast det finns ju bilder som bara är ungefär en vecka gammal så det är ju inte så farligt.
Jag hoppas det duger med dom bilderna ni får nu ett litet tag fram iaf.
Men nu funkar datorn som den ska så jag kan ju försöka lägga upp bilderna från Norge igen!

Saknaden är värst

Det finns dagar jag saknar, det finns stunder jag saknar, det finns stunder jag tänker tillbaka på! Saknaden är nog värst. Saknade utav hans lukt, hans töntiga grejer han kunde börja göra sådär från ingenstans. Hur han inte sköljde av tallriken när han la ner den i disken, att få se han varje dag, hans röst som man hörde varje dag den saknar jag, hans natt och morgon pussar, hur han la sina armar runt mig när vi skulle sova, hur han alltid spred glädje till mig och många andra, hans röst när han sjunger med till en låt. Jag saknar ditt drömmande om nätterna, Jag saknar hur du kollade på mig med en underbar blick och gav mig ett underbart leende. Jag saknar hur du tog på mig med dina underbara händer, Jag saknar att få vara din. Jag saknar att höra att du älskar mig. Jag saknar när du kom och höll om mig bakifrån. Jag saknar dina kläder.

Det finns så mycket jag saknar med dig!

Grattis far

Idag fyller min far år, så idag blir det åka ocg fira han förmodligen. Dock så blir det senare, får hoppas han bjuder på gofika med!



Grattis till dig!

Norge

 
Tänkte dela med mig utav lite bilder sen jag var i Norge i somras och hälsade på lite.





Vet inte alls vad som hänt med min dator nu, men den visar inte bilderna så jag orkar inte sitta å ladda upp bilder och sen radera dom för att det blir fel bildert. Får fixa det en annan dag istället! då ska ni även få se bilder från när vi åkte upp på trollstigen :)

nattkvisten

Nu såhär på nattkvisten sitter jag på vardagsrumsgolvet och bloggar, vi har ju samma sladd till internet som till tvn. Vi ska fixa trådlöst så man kan röra sig lite med datorn satt säga.
Jag ska försöka hitta på en massa roliga och vettiga saker att skriva nu på bloggen, men jag kommer dela med mig utav det mesta! Hoppas ni kommer gilla min nya ''start'' nu, släng gärna iväg en kommentar vad ni tycker jag ska blogga om!

Ny design

Har fixat min design nu här på bloggen, tog nå tema som fann för jag orkade inte fixa för mycket. Tyvärr så försvann det mesta, vela ju ha lite saker kvar från den gamla desigen.
Men hur som haver så kanske det blir roligare att blogga nu!

Vad som händer i mitt liv ungefär

Jag skrev nyss vad som händer i mitt liv, ev kvart satt jag och bara skrev ner vad som händer och som har hänt. Men jag tog bort det, ska försöka göra det lite kortfattat sen.

Men träffar fortfarande mitt ex, igår var det ett år sedan det tog slut mellan oss.. Det är ju hemskt men det är smällar man får ta ibland.
Jag träffade en helt UNDERBAR kille ett tag i somras, men det sket sig när mitt ex hörde av sig igen efter typ en månad som vi inte hade pratat på. Nu pratar vi inte mer, jag var tvungen att berätta för den här underbara killen vad jag hade gjort och hur allt låg till.
Att jag kan sjunka så lågt för mitt ex.. är jag kanske kär fortfarande? eller vad fan är det för fel på mig? ja det är en frågan som jag måste klura ut helt själv haha. Men som sagt så träffas jag och mitt ex fortfarande, ibland bara.

Men nu måste jag avruda här för Natalie kommer snart och hämta mig så vi kan åka till IKEA och käka!!

Jag lever

Halloj, ser att det fortfarande är folk som kikar in här. Tråkigt att jag inte bloggar nå då, men har inget att skriva om tror jag, sen så vet jag inte hur man designar bloggen och jag vill inte ha bilderna kvar på mig och mitt ex om jag ska fortsätta på den här bloggen. Ska ta och göra ett inlägg snart och berätta lite vad som hänt och händer i mitt liv just nu :) puss så länge
RSS 2.0