livet blir bara värre ibland..

Lite segt, kom ju på att det var idag min lärare skickade ett sms om att vi ska åka emma båten imon:s skit tråkigt men jaja, jag tänkte ju iaf haka på om jag inte har migrän imon. Jag fick ju som sagt det igår på kvällen och har fortfarande ont i huvudet. Men ja så kom jag på att jag har inge åksjuketabletter;s tar jag inte sånna så kommer jag ligga och kolla ner i vattnet hela båtturen typ och det är ju inte så roligt det heller. Får se imon hur jag mår och hur jag gör:)

nu ska jag iaf gå och möta natalie som ska hit och byta om, hon har ju sina kläder här haha. men hej då..

Handlar om ordet han

Hitta killen som älskar dig för den du är, han som kallar dig vacker istället för sexig. Han som visar vad han känner för dig. Han som vill visa upp dig för hela världen. Han som skiter i alla andra tjejer han kan få. Han som ligger vaken bara för att få se dig sova. Han som håller dig i handen framför sina vänner. Han som vänder sig om och ler mot sina kompisar och säger: Det är henne som jag älskar

skit migrän

Hejhopp, blev inge skola idag heller eftersom jag fick migrän igår kväll igen;s tror jag fick det för hårfärgen eftersom det är en sån stark doft utav det. Ja röd hårig har jag blivit, eller ja det är väl alla möjliga färger i mitt hår haha. Får se om det kommer en bild på hur håret ser ut, men ångra mig nu att jag färgade det

300811

Igår blev det en tidig kväller, strax efter 9 gick jag och la mig tror jag.

Vaknade upp och hade fortfarande ont i huvudet så blev ingen skola för mig idag, lite tråkigt är det ju.
Jag har bara tagit det lugnt fram tills nu, när jag såg hur förjävligt det ser ut här hemma haha. Men det ska bli ändring på det nu ganska så fort, men vet inte hur länge mitt huvud kommer orka med det..

gårdagens inlägg

Hade ingen ork alls till att blogga igår.
Började med att jag cyklade iväg till skolan var på sånt underbart humör, när en halvtimme utav skoldagen hade gått så fick jag migrän;s det var sjukt länge sen jag fick en migrän ''anfall'' försökte pina mig igenom den första lektionen, dock så hade jag bara den eftersom att jag är ju gammal på iv och dom gamla behöver inte vara med nånting den här veckan typ. Sen så skickade min lärare hem mig för hon förstår mig så himla mycket när det blir nånting såntdär med min kropp, och jag tror hon är den ända lärare genom min skolgång som tror på att jag har migrän. Haha tror jag gjorde bort mig lite mycket i klassrummet också när jag skulle gå hem, såg ju ingenting vart jag gick eller så. Men hem kom jag iaf, gick och la mig på en gång så att det skulle bli bättre.
Vid 2 tiden kom johan hem och då låg natalie på soffan och jag i sängen, kommer inte ihåg vad han sa och inte vad jag sa heller. Men han åkte och kom tillbaka med migräntabletter till mig, söt han är!

Somnade om igen efter jag hade tagit tabletterna och vaknade vid 6 tiden utav att johan väckte mig. Han tog med messi ut på en promenad och köpte pizza sen kika vi på film:)

men dom här är väl för roliga

ironi kallas det om ni veT;) har bara så himla tråkigt så jag gör den här

Kärlek under 2011 . .
Har du kysst någon? Ja
Har du pussat någon? Ja
Har du varit tillsammans med någon? Ja
Har du varit kär i någon? Ja
Har du haft sex med någon? Ja

Dina vänner under 2011 . .
Har en vän dött? nepp
Har en vän sökt tröst hos dig? Ja
Har du sökt tröst hos en vän? Ja
Har du sovit över hos en vän? Ja
Har du varit kär i en vän? näe
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Eh det  vet jag inte, tror inte det. Trivs bäst i gamla skor som man brukar säga;)

Du under 2011 . .
Har du gråtit? Ja
Har du skrattat? Men gud ja! Varje dag
Har du kissat på dig? Haha nej, eller har väl vart nära pga att man skrattat så mycket.
Har du sovit i tält? nej
Har du sovit under bar himmel? nepp
Har du varit på Gröna Lund? ne
Har du varit på Liseberg? Ne vet ni vad att det har jag inte
har du varit på Kneipbyn? Ja precis där ja! Näe vart f*n ligger det?
Har du varit utomlands? nej
Har du varit i en annan stad? ja
Har du bott hemma? ja

När har du som mest . .
Gråtit under 2011? När jag bråkat med ’’J’’
Skrattat under 2011? Hallå jag skrattar jämt!

Denna månad..
Har du varit kär? Ja ÄR kär
Har du kysst någon? Ja
Har du pussat någon? Ja
Har du kramat någon? Ja
Har du skrattat? Ja
Har du gråtit? Ja
Har du varit glad? Ja
Har du varit ledsen? Ja

När ..
Grät du senast? Ska du ha tid&datum också? Nej men nångång förra veckan.. eller nej den här veckan.
Skrattade du senast? idag
Duschade du senast? igår
Lyssnade du på musik senast? Nyss, eller nu
Hade du kul senast? Innan jag åkte från maria
Hade du tråkigt senast? Nu typ

bloggen suger dase just nu

Blir så dåligt med bloggandet nu eftersom mina dagar ser typ lika dana ut haha. Men på måndag när skolan börjar igen så kanske det blir lite ändring på det här med bloggen(som jag sagt tusen gånger) men vad gör det då? jag vet att ni älskar mig iaf;)

Men just nu sitter jag här i mörkret för mig själv och kollar när messi springer runt här i lägenheten och leker för fullt:) ska snart ta och lägga mig också hade jag tänkt för jag är grymt trött ska ni veta. Men f*n jag hoppas ni har en otroligt rolig lördag:)

Det här är lycka det!

Vet ni vad lycka är? ni som säger att lycka är att hitta en red bull i kylen, eller att ni får hem en kebabrulle typ fan det kan inte vara så mycket lycka heller. Nu ska ni få höra här!

Igår så berättade min syster att hennes pappa skulle komma med lite grejer som natalie köpt(nej vi har inte samma pappa) hon satt och skrev med mig som om hon vore i cypern men nej hon var hemma hela dagen!;o vi 9 tiden ungefär så säger johan att han måste gå ner och öppna dörren för vi får besök.. jag gick ut på balkongen tog mig en cigg satt där och trallade för mig själv, sen kommer johan in och ropar hallå?:s funderade ju om han hade tagit nånting, men nej då hör jag natalie skratta! det första jag fick ut mig var ''Vad fan gör du hemma?'' blev så glad och förvånad över att hon stog här hemma hos oss! blev så glad att jag började gråta hon med, fattar ni jag har drömt om den här dagen länge nu och nu är hon äntligen hemma! jag är så lycklig!!

   

bilder från i lördags

just ja, jag var ju ut i lördags. Gud så tiden går fort nu det är ju sjukt;s men kan lägga upp nån bild på det, om jag hittar nån bild såklart haha för alla bilder är inte så bra tagna om man kan säga så? alltså bilderna är suddiga,typ bara halva människan och ja ni förstår nog:)

 
 
 

jag är tillbaka

Hejsan, nu är jag tillbaka. har väl hänt lite i mitt liv just nu som jag inte vill dela med mig här till alla;p

Igår var jag till skolan för att ha möte, haha efter ett tag frågade min lärare mig om jag fortfarande bloggar. tror min haka åkte ner på golvet då haha, var ju bara tvungen att fråga om hon vart och tjuvkollat datorn när jag gått på rast och så men det hade hon inte gjort utan hon berättade att man är inte så anonym som man tror haha nej det är ju sant det.

Men lägger snart in lite inlägg här så håll utkik;)

blogg paus

Hej jag lever, men orkar inte skriva nånting här just nu. Så mycket som händer nu som jag vill få bra först innan jag börjar skriva igen:) för kärleken går ju före allting;) hehe.

Men ni som börjat skolan hoppas ni har det roligt där ni går, och ni som snart börjar skolan jag hoppas ni också får det roligt:)

Själv var man till skolan idag började halv 10 och slutade vid 12 tiden ungefär och är ledig tills på måndag, så alltså en veckas till sommarlov ungefär.

vi hörs nån dag när jag har humöret till att skriva

blev till människa

Tog mig en dusch så jag också blev till människa igen. Nu ska jag hem till min underbara vän och baka lite och tror vi bara tar det lugnt det e ju söndag och grejer, sen får vi se om jag går hem till mamma en sväng om pratar om gårdagen haha

sån sjukt rolig kväll

Jani.. haha hade det ju sjukt tråkigt igår tills jag tog på mig lite andra kläder drog hem till mamma vi bestämde oss för att dra ut. Fyfan vad roligt jag hade det alltså, träffade en massa underbart folk också som man inte träffat på länge:) blev bjuden på champagne för jag var så snygg;) så mamma&maria tacka mig för ni blev bjuden på dricka haha. Hade inte ätit nånting sen dagen före så förstår ni hur jag mådde när jag kom hem eller? ah jag spydde två gånger, så ska aldrig med dricka om jag inte ätit, och jag e fan fortfarande full;s
tog väl lite bilder men inte så många haha. Fattar ni att jag fick ta med mig några vänner och åka till honkong till den där killen som bjöd på dricka och grejer? men vet ni vad, att jag är en sån duktig tjej att jag tackade nej för att jag har min pojkvän. oj vilken toffel jag låter att vara, men fet glöm det kommer aldrig bli toffel för nån som inte visar kärlek och som låter så osäker på när han säger nå:/ men älskar han iaf

ingen fantasi..

alltså jag har ingen pantasi, eller så har jag så himla tråkiga vänner som inte orkar göra ett skit;o men jaja bara leva med det. tror jag ska ta en promenad hem till mig kära mamma, där är det iaf trevligt att vara hehe. Lite tråkigt inlägg men det gör väl inget:)

Det blev fel..

blev fel i den förra rubriken, klart dom får kolla. Men då ska det vara en snabb blick och inte sitta och  glo på brudarna..

kärlek för mig är när sin partner sluta kolla på andra.

Eller när den slutar skriva till andra brudar hur snygg dom är.. när inte tjejen själv får höra det

håll hennes hjärta

Lite kärlek kan du väl iaf visa för henne.
Ett fint litet ord kan få henne på andra tankar,
det kan få bort dom tankarna hon har nu om dig!
Håll i hennes hjärta hårt, lägg det där bara du kan hitta det men var rädd om det.
Hon kan ta tillbaka sitt hjärta fortare än du anar
och sen ge det till nån som visar än idag att han vill ha henne tillbaka.

kommer drunkna i regnet

  
  
  

   Det var vad min pojkvän sa idag, och det är nog sant. Det öser ju bara regn ner nu
   det värsta är att jag har en halv cigg kvar och den får jag väl snåla på tills johan kommer hem.
   för inte tänker jag gå ut så länge vädret är såhär;)

naglarna

   
     
     
     

Ni vet ju att jag fixade mina naglar här om dagen, och såhär blev det:) mamma är så duktig, tack så mycket!

det skönaste som finns..

Det skönaste som finns när man vaknat är väl att hoppa in i duschen, jag kan stå där i flera timmar om det skulle vara så. Fast idag gick det rätt fort orkade inte stå alls;s men iaf så vaknade jag väl vid 13 tiden hoppade in i duschen satt mig framför dator och åt nyss en sen frukost. Vet inte alls vad den här dagen har att bjuda på eftersom det öser ner regn:s

           
            haha mysigt det såg ut med flingorna, men göttans var det iaf:)

Du förtjänar någon bättre..

Någon som berättar för dig att han älskar dig någon som uppskattar dig!

Fick jag höra från en person idag

jkhgfj typ

Så himla tråkig fredag, sista helgen på sommarlovet och vet ni vad jag gjorde idag? INGENTING eller jag har städat hela lägenheten och det behövdes faktiskt lite om jag ska vara ärlig.
Blev klar med städningen lite efter 5 och då var det ingen ide att göra nå eftersom att ''J'' skulle komma hem kl 6 och då skulle vi åka och handla. Jag började med maten medans ''J'' gjorde fint på tvbänken, och ja han gjorde det fint där faktiskt:) Efter maten blev det chips&dipp smaskigt ska ni veta.

så skönt att vara hemma..

Godmorgon på er, eller god morgon är det ju inte. Men sak samma, känns lite skönt att bara sitta hemma och ta det lugnt nu såhär innan man gör nånting. Har ju som sagt bara hunnit vakna fixa till mig sen dratig ner på stan eller nå sånt. Så nu ska jag ta och njuta av min frukost vänta på att johan ska vakna så vi kan åka och handla, och sen kan jag göra lite saker:) 

       
       Vet att det nästan bara blir samma bilder nu, och det ska vi ändra på. Ska ta med mig kameran nu vart jag
       än går, kanske till och med tar  johans andra kamera idag;) men berätta det inte hehe

Du kommer aldrig att hitta rätt person om du inte kan släppa fel.

  
     
     

Du vet att du är kär när du inte kan somna eftersom verkligheten äntligen är bättre än dina drömmar.

Jag är kär, ibland önskar jag att jag fick höra att du också var det. Men vafan det där har vi väl blivit för mogen för att kunna säga så vi hoppar över det:)

Never take someone's feelings for granted. You never know how much courage it took them to show them.

För dig tog det extremt lång tid. Men ibland känns det inte som att dom räcker till

       
Jag kämpar för att jag en dag ska kunna visa dig alla mina känslor för dig

blir som en bomb i huvudet

haha hatar kvällar! Mina tankar blir som en bomb i huvudet som jag bara vill skriva ut! och just nu är det bara glada tankar&känslor. men jag orkar inte göra det nu för allting skulle bli så himla långt och sen tror jag ingen skulle orka läsa det heller haha. 

    

Move on and smile, you deserve to be happy.


       

Vad ni är söta!

Jag länkade min blogg på facebook och folk började skriva direkt. Att jag har mognat på mig, tyckte det var roligt att läsa den där texten om ''bråkiga tjejen'' att jag inte är den längre. Men alla mognar på sig med åren och jag ser ingen nytta med att vara elak mot folk jag inte ens känner och så.

Men sen till frågan, varför skriver ni på facebook och inte kommenterar här?:O jaja blir glad iaf utav att ni skriver. puss på er!

otrohet..


Jag har läst några bloggar nu där folk skriver om otrohet, att det är så synd om tjejerna när killarna är otrogen osv.. Men är det då inte lika synd om killarna när tjejerna är otrogen? Ni vet väl att killar kan bli lika sårade som vi tjejer blir.

Jag kan berätta nu att jag vart otrogen mot johan efter ett tag då vi blev tillsammans, var väl kanske tre månader eller nå sånt där. Visst han visade inte riktigt att han blev sårad, men jag höll på att förlora han då, det gjorde så himla ont i mig att jag hade sårat killen jag älskade mest! Inte vet jag varför man är otrogen, men jag fick iaf svar på att det är johan jag älskar och ingen annan.
Jag vet både killar&tjejer som råkat ut för samma sak som mig, jag vet även folk som haft nån som vart otrogen mot dom. Fast sen vet jag även att johan vart otrogen också, eller han sa iaf att han hade vart det. Inte för att jag tyckte vi var tillsammans då men iaf, jag blev grymt ledsen och det gjorde så himla ont i mig!

Jag ångrar än idag att jag vart otrogen!

jag vet folk som tittar med en konstig plick på dom som vart otrogen, men varför? varför gör ni det? Den människan vet nog vad den har gjort så ni behöver inte ge den en konstig blick om den går förbi eller nå sånt;s

jaja det jag försöker komma fram till är väl att det är lika synd om killar som har tjejer som är otroligen, inte bara tjejer det är synd om i en sån här sak.
      
         
          

Hel dag på stan

hallå där. Nu sitter jag här hemma i min ensamhet, ''j'' åkte nyss och jobbade roligt för han;)
och roligt för mig för då kan jag ha en liten myskväll för mig själv:)

Har vart på stan hela dagen med mamma och lillebror, tog oss en fika och hade det mysigt:)
köpte även lösnaglar, första gången jag har sånna på mig och det tar evigheter att skriva nånting haha. men man vänjer väl sig med dom hoppas jag. Köpte även en söt liten jacka eller vad det var till lilla willian, v.ar bara tvungen att köpa den för att den var så himla söt.


ska ta och plocka lite här hemma nu hade jag tänkt, på sånt städhumör just nu så dår lär man passa på:)

skriver av mig lite

Ibland vill jag bara skriva av mig så himla mycket saker! mina känslor och ja allting.
Bara för jag ska bli på bra humör igen så tänker jag skriva lite.


Sitter i soffan, tvn är på och ''J'' sitter mitt emot mig Tittar på han lite i smyg ibland. Jag är lyckligt lottad, jag har en pojkvän som jag bor ihop med. Det är så himla underbart, jag får vara i hans närhet varje dag fast han inte är hemma. Men nånting har hänt mig tror jag, eller alla har väl dagar dom känner att ingenting är bra?
Det har iaf jag idag, eller nu ljög jag. Jag har vart osäker på allting i typ tre dagar nu, det är otroligt jobbigt att vara det.
Jag vet att jag älskar johan så otroligt mycket, men nu har det känts som om det inte finns nån framtid mellan oss två, eller att vi mer har känslor för varandra som vänner. Jag vet inte om jag har rätt, hoppas inte jag har det iaf för jag vet att johan är kärlken i mitt liv!
''Nu när jag har skrivit såhär ''långt'' och kollar på han så vill jag bara hoppa in i hans famn och berätta hur mycket jag älskar han''
Men då kom den här tanken att jag förstör det han gör vid datorn.. töntigt jag vet det men så tänker jag.
Jag har äntligen slutat blivit så grymt svartsjuk, ja men då kommer osäkerheten fram.. Men det finns ju en människa som har gjort att jag bli såhär osäker ibland. Det är jobbigt för samtidigt som jag vet att johan älskar mig så vet jag det inte.
Ibland kan min osäkerhet bli så himla stor att jag bara vill säga till han att det här är slutet mellan oss två, men jag vet med mig själv att jag kommer ångra det. Och att det inte är nåntning jag vill igentligen så nog pratat om det nu.
Han är ju så vacker när han sitter där i soffhörnet med lurarna på huvudet och tittat för fullt in i dataskärmen, fast han är alltid vacker. men det är dom här stunderna jag får ta vara att titta på han när han sitter still haha;)

Nu när jag skrivit av mig så känner jag inte alls samma känsla som jag gjorde innan jag började skriva, tror jag ska skaffa mig en dagbok att skriva i haha.

Johan, om du läser det här så ska du veta att varje gång du tittar på mig,pussar mig, håller om mig, säger att du älskar mig eller nå annat sånt där så ryser jag i hela kroppen av lycka att jag har dig! att du är bara min. Puss på dig min vackra!♥

Nothing is more beautiful than a smile that has struggled through tears.



              

hade ju kunnat göra mitt idag..

Jag hade ju kunnat göra mitt idag eftersom att ''J'' gjorde sitt.. eller ja, när han vaknade drog han iväg och åkte cross, sen när han kom hem så åkte han iväg igen, dock så hjälpte han nån då med nånting och då förstår jag han:) och nu efter vi hade käkat så drog han ut igen.. Säger inte att det är fel att han är ute, men vela ju bara ha en liten stund med han idag. Men blir väl när vi sover då, fast då kan han inte gnälla heller över att jag aldrig e hemma;)  men i love you iaf hjärtat!

Fast kom ju på att jag bara låg och sov hela dagen så det spelar väl ingen roll vad han gjorde på dagen, men sak samma:)

trötter det är jag de..

Idag har kunnat vart den sista dagen på lovet som det var fint, eller kanske hinner bli fint innan skolan börjar igen hoppas jag. För vet ni vad jag gjorde idag medans det var fint vädet? Jag låg och sov.. hela dagen har jag legat och sovit. Vet inte varför men är så himla trött, orkar inte ens vara vaken känns som jag kommer somna nu snart igen haha. Eller jag var till ica en sväng, aldrig blivit så trött när jag vart ute och gått en sån kort bit.
Så himla trött nu så jag bara bablar på en massa skit här;P men tänkte iaf visa att jag lever:)

sista punkten


Nu tänker jag lägga mig och sova.. eller iaf kolla film jag är så otroligt trött så det är sjukt, jag sov ju länge idag men är så himla trött iaf. Jaja nog pratat nu haha, har ju iaf inge roligt att skriva så nu blir det sista punkten efter det här ordet.

Var så underbart

När johan kom hem i morse så la han sig och drog sitt finger i min hand, och det kliades jätte mycket haha. Vet inte hur länge han gjorde det heller, men när jag vaknade till så höll han om mig lite. Sen la han sig bakom mig, han la ena hans arm under mig och den andra över så jag låt tätt intill han. Kommer inte ihåg vad han sa, men vet att han sa nånting om att han inte hade sett mig på länge och vela kramas lite. ååh det var så himla underbart, nu när jag skriver det här vill jag bara gå till hans jobb för att få ge han en kram 

   

dagen såg ungefär ut som igår

Idag har ungefär mig dag vart som igår.
Vaknade vid halv 12 tiden kanske, gick upp åt frukost. Sen gjorde jag mig klar för att gå ner på stan med maria, marcus&deras prins. Efter vi hade vart på stan så gick vi hem till dom igen, satt och tog det lite lugnt sen gjorde marcus mat:) så snäll dom var som bjöd på lite käk.
Kom hem vid ungefär 22 tiden idag igen, satt mig framför datorn och kollade runt lite men hittade inge roligt haha. Nu är jag så himla fryssen av mig så jag tror jag ska ta mig en varm dusch.
''J'' är och jobbar så är lite tråkigt har inte träffat han sen i söndags typ:( så funderar på att vara hemma en stund imon när han vaknar så man kan få lite tid med honom också.

bråkiga tjejen...


Rätt sjukt att folk tror att jag är den där bråkiga tjejen som bara är ute efter en massa bråk hela tiden.
Visst om nån annan börjar käfta mot mig så håller inte jag käften, tycker inte om att folk ställer mig mot väggen och bara snackr en massa osv..

Visst har väl jag bråkat när jag vart ute och en massa saker, men ni vet väl att alla växer ifrån några brister hos en själv. Och just det växte jag ifrån, eller jag tyckte väl inte att det gav mig nå framsteg i livet och våld löser ju som sagt ingenting.

Men idag så bråkar jag ingenting, jag har inge hat mot folk eller nå sånt där. För ordet hat det är ett starkt ord, och det finns ingen som gjort mig nånting för att jag ska hata nån människa. Men jag kan tycka mindre om vissa människor för dom alltid ska hitta en massa fel på andra människor för att dom själv ska känna sig ''vackra'' osv.. Ja där har jag också var, men nu är det så att jag säger vad jag tycker och tänker iställe för att ''hacka'' på en människa hela tiden.

Men nu över till dom första raderna. Jag är en människa med massa känslor, hatar när folk är depp. Jag älskar att få andra på bra humör, om jag får nån annan på bra humör så kan det göra min dag! Älskar att stötta och finnas till för andra människor. Skulle jag veta nån som mår dåligt som jag inte känner så skulle jag lätt kunna prata med den personen, men bara den kan öppna sig för mig annars blir det lite svårt att kunna prata med nån.

Ställer nån mig mot väggen så ställer jag den tillbaka där så att den människan står där ett bra tag! Haha det sjuka är att när jag vill få reda på vad folk snackat för skit om mig eller nå liknande så tror folk att jag vill bråka;s haha ni tror fel.

Det finns en människa som trodde jag bara var ute efter bråk när jag vela ha reda på saker som hände för ett tag sen under ett tjafs. Det är lite tråkigt att folk så snabbt gör en egen bild av en människa.. Den här människan brukar läsa min blogg och du vet nog vem du är.

Men jaja, nu ska jag faktiskt krypa ner och kolla på film haha. Vela bara berätta för er att man växer eller mognar ifrån vissar saker här i livet. och tycker eller tänker ni nånting om mig säg det till mig iställe för till andra! ni vet väl att vi bor i sandviken och allting kommer alltid fram;) 

    
     och för det andra så ser jag väl inte så elak ut heller?;) haha

film&sova

Nu mår jag lite bättre efter att jag la mig ner och vilade lite och kopplade av:)

Så nu ska jag förösöka ta mig till sängen och kolla film sen sova, måste sova själv också eftersom ''J'' jobbar natt. Det är ju inte sådär jätte roligt om jag måste vara ärlig.
Men sak samma jag slår på filmen så går det alltid bra;) hoppas ni sover gott och drömmer sött osv..

                

det här är inte okej!

Oj... Undra hur jag kunde bli så himla yr just nu;s det är sjukt knasigt när det blir såhär, inte första gången heller. Får alltid panik när det blir såhär så blir det bara värre såklart, måste tvinga mig själv att lugna ner mig.. och det jobbigaste är att johan är inte hemma och då blir det ännu läskigare;s

Undra jag vad det kan vara för tok, kanske för jag druckit för mycket kaffe idag? eller vad vet jag, har druckit 3 koppar och brukar aldrig bli såhär då. Kanske är för trött eller nå haha.
Men ni som har vart med om det här vet hur jobbigt det är..

Kanske ska berätta lite hur det känns mer så ni vet om ni vart med om det..

Mår illa, blir yr och sen är jag sjukt spyfärdig och jag svättas som en galen gris ungegfär!
det är f*n inte okej när det blir såhär, måste lägga mig ner och ta det lugnt tror jag! men har ni vart med om det här så kan ni ju säga vad det kan vara:) har googlat men det blir inga bra svar;S

hälsade på mina vackra idag!

Hej på er. Idag har det inte alls blivit nå skrivandes här, en har inte vart hemma på hela dagen.
Vaknade vid 10, gjorde mig klar lite sen gick jag och lillebror och mötte upp mamma&mormor på stan.
var väl på stan i några timmar, gick hem till mamma och plockade på mig lite saker som jag tycker vi behöver till våran lägenhet. Sen gick jag hem till maria och kollade på den vackra prinsen lilla Willian är ju så otroligt vacker!
tog några bilder, men nu när jag kollade bilderna så blev det inga bra bilder alls på honom, man såg han inte på bilden. såg man kroppen såg man inte huvudet så bra är jag på att ta kort haha.

Vid 22 tiden kom jag hem, tog mig en lång dusch.

sitter nu här och målar naglarna och ska snart sova för jag är så himla trötter

lite mys med lillebror

Ojoj, grannen har börjat snarka sådär sjukt högt igen.. Rickard ligger i soffan och pruttar som f*n. Vi har nyss kollat film så nu ska han krypa ner och sova, vilket jag också måste göra eftersom vi ska vara på stan vid 11 imon, lite segt men så kan det vara ibland. Hoppas även att maria&marcus orkar med att jag kommer förbi en sväng imon och kollar på lillprinsen! men man vet ju aldrig om dom vill vara själv lite nu;p


Nej måste ta och göra kväller nu alltså.. och nu pratar rickard så himla mycket också haha.
Men nattinatti mina kära:) 

           

100 saker jag ska göra innan jag dör!

1. Som jag skrev i förra inlägget. ''Föreläsning'' för skolor!

2. åka till thailand

3. även åka till spaninen.

4. åka på en
road trip

5. Förlova mig

6. gifta mig

7. Skaffa barn

8. köpa mig en stuga i sthlms skärgård

9. Läsa en bok på en dag.

10. Göra nånting jag absolut inte vill göra.

11. åka cross

12. sova under bar himmel.

13. åka en berg&dalbarna

14. besöka hawaii

15. simma med delfiner!

16. Ska skriva ett brev till mig själv och läsa om 4 år och kolla hur mitt liv är då.

17. Förklara mina känslor till en människa som visar att den vill ha det förklarat!

18. åka till säter och jag ska gå in.

19. Ta i en fisk med händerna.

20. klippa håret kort.

21. klappa en björn.

22. åka på festival.

23. åka tillbaka till turkiet och parta som fan!

24. Dansa på bord och allting, vara galen ute på krogen helt enkelt. ( roligt galen)

Det finns fler saker men dom kommer när jag orkar skriva mer haha. Och när jag gör dom där grejerna kommer jag skriva det också:)

ut bland andra skolor

Har tänkt på en sak rätt mycket nu den sista tiden innan skolan, och det är att jag vill ut bland andra skolar dom som går i 8-9 kanske i 7an också. Vill ut och berätta för dom hur viktigt det är att sköta skolan fast man är så himla trött på den osv..
Det är nånting jag måste göra, vill berätta för andra hur viktigt det är. Måste prata med mina lärare nu när skolan börjar, förstår ni vad roligt det skulle vara?
Fast det skulle också vara sjukt spännande, att stå framför en klass med ca 30 elever och bara prata osv.
japp, det är nåntning jag verkligen vill också!

Jag hoppas att du kvävs av dessa ord, jag tror inte det ens möjligt att svälja så mycket skitsnack

Du snackar ju så mycke skit att du tror dig själv! fan visa att du börjar bli vuxen nu och lägg ner det där skit snacket!

förra månaden..

Förra månaden den här dagen vela du komma hem för det är en utav våra dagar. Det är dagen då vårat förhållande blir längre, kanske inte betyder nånting för dig men för mig göre det. Och idag sa du ingenting, det är iag ett och ett halvt år mellan oss. Men jag ska bry mig lika mycket som du.. ingenting alltså

välkommen till jorden!

Nu har det blivit av! den lilla prinsen har nu kommit till jorden!
Vill bara in till gävle nu och se den fina prinsen, men imon kommer dom hem med han så då får man väl se han!

Välkommen till jorden William! ♥

Blir bara mer osäker..

Att en människa kan få en annan människa att bli osäker på ALLA killar när den gör sånt här..

ju mer dom spottar på mig, destå snabbare kommer jag blomma



I get lost in my own head

så länge man inte ger upp har man inte förlorat!

Har hittat mitt nya citat! tycker det stämmer så himla bra

hösten..


Vill inte säga välkommen till hösten så jag gör inte det:) Men jag menar, hallå det är augusti det är väl en sommarmånad? eller hag jag fel rätta mig isf..
Men som sagt det är otroligt kallt ute, men ser folk som har börjat klä på sig i höst kläder nu.
Det är tråkigt för sommaren var FÖR kort.. igår funderade jag nästan om jag skulle ta fram vinterjackan, men nu får den vänta lite tills det blir kallare!

Jag har aldrig brytt mig om kläder på hösten, men det är nog inte bara jag som blir depp utav det gråa trista vädret som kommer. Så jag tänker nog börja använda mycket färg på mina kläder nu, måste bara inhandla det!! gjorde ju lite fint i min garderob här om dagen, har nästan bara svarta&vita kläder snacka om trist haha.

Men ja, fast sen vet jag med mig själv att jag inte kommer att använda dom där färg glada kläderna utan jag kör på det jag tycker om att gå i:)


!

Var noga med vem du ger ditt hjärta till...
För när du ger ditt hjärta till någon... ger du inte bara personen rätt att älska dig...
utan också makten att såra dig...
Så tänk dig noga för... för ditt hjärta...
 är det mest värdefulla du äger

           

Underbar dag!

Jo ni, jag lever fortfarande! tur är väl det så det inte blir så tyst här haha.

Men igår så åkte jag och ''J'' till Väddö, ett otroligt mysigt ställe. Är nån till johan som har en stuga eller vad det är, där:)
Iaf igår när vi kom så fick vi lite mat, sen åkte vi alla som var där och fiskade. Och det gick väl inge vidare haha, eller ja johans syster&mamma fick en liten mört. Fiskade säkert en timme, sen kom det några sthlmare och levde om san fan, dock var dom ju barn men iaf.

När vi kom tillbaka så tog väl alla det lugnt. Åt mat lite senare. Efter maten så spelade vi lite kort och hade det mysigt:)

Idag innan vi åkte hem så var vi ner till havet och gick på klipporna, sen åkte vi och kastade pengar i önskebrunn. Vidare till nå ko ställe haha. Men ja helt underbart har det varit iaf:)

Hade med mig kameran men tog dock inga bilder;s varför vet jag inte.

väntar&väntar

Satan vad det blåser ut..  ''j'' åkte iväg, och åkte cross jag Sitter här och väntar på att tvätten ska bli klar, eller ja tills klockan närmar sig 5 så kläderna blir torr:) Sen blir det minsann ut och gå/springa och nu när jag är lite arg så kanske det är roligare att gå/springa. Men det visar sig sän det.

berätta om...

Medans min kärlek står och lagar mat så fördriver jag tiden lite

Berätta om...hur din dag var igår: jaru, det regnade och var förjävligt. Hade inte rökt nå så hade damp.. ni kan ju lista ut själv hur min dag var

Berätta om...ditt senaste förhållande: Kan ju dock inte kalla det förhållande, men alla har väl strulat runt lite i sitt liv? Man måste ju känna att man lever;)

Berätta om...din drömkille/tjej: Inte vet väl jag heller, min drömkille har jag redan. Eller ja drömde om att ha en som johan förr. Men ja, en kille som vågar visa sin flickvän framför sina vänner, vågar visa att han är kär framför sina vänner eller för mina vänner. Sen ska ha vara omstänksam ibland inte för ofta!

Berätta om...en perfekt helg för dig: Inte vet jag, eller alltså mina helger är perfekt om jag är med nån som jag tycker om att umgås medJ

Berätta om...en låt som betyder mycket för dig och varför:  sarah dawn finer kärleksvisan- för att det var en låt som johan låg och viskade i mitt öra när vi hörde den på tv.

Berätta om...något du ser fram emot: Gått ut skolan, sen se vad livet har att bjuda på, om jag följer mina drömmar eller inte.

Berätta om...något du inte ser fram emot: Att börja skolan nu och behöva kliva upp så tidigt, men det fixar vi iaf;)

Berätta om...hur du tror ditt liv är om 10 år: Det har jag inte en aning om, men drömmar det har jag självklart!

Berätta om...den senaste personen du släppte ut ur ditt liv och varför: Har inte en aning, men antagligen för att den hade gjort nånting som sårade mig.

Berätta om...nästa person du kommer släppa ut ur ditt liv och varför: haha det där är ju säkert nå som jag går och planerar?;s näe det gör jag inte. Förtjänar den inte att vara i mitt liv så är det så;)
Berätta om...nästa person du kommer släppa in i ditt liv och varför:
Det vet jag inte än får väl se när den dagen kommer. Fast min underbara vän får ju snart unge så det blir väl han dåJ

Berätta om...hur du och din bästa vän är tillsammans: haha dom som sett mig och maria tillsammans vet hur vi är så behöver inte förklara. Eller jo jag måste, Fan vi är så jävla töntiga ibland men vafan var barn så länge du kan! Du hinner bli 70 och tråkig. Men sen har vi ju så himla roligt ihop. Skrattar alltid med varandra. Jag älskar henne så mucketJ

Berätta om...varför du bloggar: Skönt att skriva av sig ibland, sen är det ju lite roligt också.

Berätta om...ditt största misstag någonsin: att jag vart otrogen.

Berätta om...något du är stolt över: Min familj! Vad dom än gör och hur dom än lever så är jag stolt över dom! Sen är jag stolt över mig själv för att jag tog tag i skolan och kämpade så himla mycket fast det hände en stor sak i mitt liv.

Berätta om...en bild som väcker känslor och varför: 

när jag och hjärtat var i turkiet! för att det var så underbar mysigt en resa som bara han och jag gjorde tillsammans! haha söt bild ha;)


En bild på mig och maria från när vi var i hennes stuga.
Vet hur underbara minnen jag har haft med henne, och hur underbart roligt jag har med henne


Det finns fler bilder som väcker känslor, men blev så krångligt med allt det här nu
Berätta om...vem du skulle kunna offra livet för:
Min familj, johan&maria helt klart

Berätta om...din största fobi/rädslor: Att vara hemma själv när det åskar&blixtrar, sen smpkryp har jag börjat hata skit mycket nu haha.

Berätta om...hur du är som person: Varför lära det här vara med? Jag kan ju inte berätta det för jag vet inte själv hur jag är;s men jag försöker. Jag vill att det ska gå bra för alla i min omgivning, jag hjälper&stöttar folk så mycket jag kan. Om nån av mina nära&kära har det lite strul så lägger jag deras liv före mitt. Sen har jag fått höra att jag har kontrollbehov.  Det här blev ju jätte mycket skriver;s en människa som e hjälpsam/stöttande, kontrollbehov, har mycket känslor, svårt att öppna mig för andra men andra öppnar sig väldigt fort för mig.

godmorgon

Godmorgon på er, lite segt att jag alltid börjar mina inlägg så haha, men det gör väl inget näe precis.

Håller på att tvättar, och det kommer man väl göra typ hela dagen. Vet inte alls vad som händer sen efter att vi har tvättat klart. Det återkommer jag kanske med;)


titta har fler bilder där jag är glad:) kanske alltid ska vara glad, man blir ju så glad av att vara glad haha

vet inte alls ja

Nu har jag ätit ännu mer.. tog lite av ''j''s flingor, ja vi har olika flingor jag äter ''k'' och han ni vet sånna där barnflingor vet dock inte vad det heter. Hade dock på lite extra socker men ingenting hjälper ju!
så nä nu tar jag nog och gör kväller, ska ju upp tidigt imon och tvätta hela dagen så det känna ju roligt.
Hoppas bara det är skit väder så går det ju bra:)

fast det skulle ju inte heller sitta fel med en dusch nu såhär på kvällstiden. ååh, vad ska jag göra då? duscha eller sova inte vet jag, men om jag duschar nu behöver jag inte duscha imon när jag vaknar så då blir det ju mindre tvätt;) haha men vafan jaja får se vad jag gör, lägger mig kanske och kollar film iställe, kom ju på att jag har två nya filmer att kika på;)


en riktigt glad charline, inte varje dag jag ger nån ett sånt där flin. Men var ju en prick som gjorde att jag kunna le sådär stort:)

FU*K YOU!...


Eller nå sånt inte vet väl lilla jag det inte. Fortfarande arg för jag inte har rökt än, och det är fan inte roligt alltså.. inge pengar eller gratis sms på mobilen så för fan ring iställe för att skicka sms hur många gånger ska man behöva säga det?
jaja, jag måste gå ut och röra på mig kanske går till statoil och köper cigg. men jag vill ju bara ha EN jävel inte ett helt paket.. men sak samma jag lägger väl mig och sover då, det här med att inte ha rökt det blir tydligen värst på kvällarna:s men fan det är sjukt hur mycket lättade man andas när man sover faktiskt!


jorå satte, när jag inte röker så får jag ju damp och allt möjligt.

ska strypa varje jävel!!

Fyfan nu kommer det nog bli många grodor som flyger ut! men fan i helvetes jävla äckel vad jag hatar det här!
Jag hatar att jag inte röker, eller jag hatar att jag började röka! jag hatar att jag inte kan sluta vara arg, och alla äckel människor som ens pratar med mig. Försvinn för fan!!
Jag kommer råna en tobaksaffär snart det lovar jag er!!! ååh äckel fan skaps jävla bajs skit fitta också, jag kommer strypa nästa människa som säger nånting till mig!
Nog lättare för en som inte har damp att sluta röka, för dom ligger väl bara och gråter och tycker synd om sig själv!!! men för fan nu ska jag sluta skriva för när jag skriver fel får jag bara mer damp!

nystädat&fint

Sådär ja, då har man städat lite här hemma. ''j'' kom hen nästan nyss men han åkte lika fort igen,
Han skulle hem till hans mamma och äta, jag stannade hemma eftersom jag nästan nyss har ätit ju och orkar inte äta igen haha. Bara så grymt röksugen så jag kan äta upp ett helt hus om det kan vara så, men det tänker jag inte göra:) Nu har det väl kanske slutat regna lite? så då måste jag ta mig hem till pappa, jag MÅSTE göra det idag!!

skit väder gör mig galen!

Nemen hallå där, Har nästan nyss ätit lite. Tänkte att jag inte skulle äta så mycket för jag tänkte laga lite mat tills ''j'' slutar, men hum blir ju säkert jätte lätt vådret är piss och jag måste fan städa här alltså.
Hade det så tråkigt tidigare idag så jag tog fram mitt smink och gjorde mig lite fin, eller försökte iaf.
Haha allting är ju piss när man inte röker, så jag måste göra nånting HELA tiden för att inte vara röksugen och då är städningen ett jätte bra val just nu:)


haha snygg inte ens borstat håret men vad gör det liksom? tycker det är snygg med rufsigt hår

blir en liten film




Bara för jag började lyssna på hennes låtar nu så bara måste jag kolla på filmen hon gjort
och måste ju bara säga att jag älskar hennes  stil och hennes hår!
The last song alltså.

gröt till frukost!

Hejsan mina kära läsare, vilka ni nu än är som kikar in här och kollar:)
Idag vaknade jag jätte tidigt, först vid 7 trodde klockan var jätte mycket men det var den ju inte så jag somnade om, vaknade när klockan ringde vid 10 stängde av den sen somnade jag om igen och vaknade halv 12.
och då tyckte jag att det var på tiden att kliva upp:)
åt frukost på en gång och det blev gröt så jag blir lika stor och stark som bamse. Men sak samma målade mina naglar också, enbart för jag INTE ska bita av dom nå mer. Spar ut dom så att dom blir lång, kan tro att jag har lösnaglar. Men självklart ska jag börja bita på dom. så nu får det vara slut med det, tänkte jag skulle ta och diska lite här hemma nu sen åka till pappa:)

hallå på er

Nemen hallå på er. Jag har haft en underbar dag, hoppas ni också har haft det.
Var hem till maria idag, hjälpte henne att städa och ja haha vet inte vad jag ska skriva. Gjorde rätt så mycket men ändå inte typ haha. Lite bilder kommer väl imon eller när jag orkar resa mig upp ur soffan:)

Äre lugnt om jag kallar dig Baby!

för alla dessa namn gör mig crazy
om du har nått emot det så säg dä

säger väl godmorgon då


God morgon säger jag väl till er nu då fast jag vaknade vid 11 och klockan är nu halv 2.
Men var så skönt att vakna utvilad imorse, gå upp sätta sig vid datorn med lite frukost. Sen kom ju solen fram så då satte jag mig ute och solade lite, men blev nog inge brun hahah.
Sen hoppade jag in i duschen, duschade säkert en timme och jag kan ju lova er att det var skönt!
Ska ta och klä på mig lite nu sen ska jag till min vän:)


bilden har inte nånting med texten att göra. Men saknar mitt rum hemma hos mamma så himla mycket.
Dock så ser det ju inte ut sådär nu haha, det är påsar över hela rummet osv.

Du är så himla underbar!

Jag bara måste skriva en sak innan jag lägger mig!

Du är och förblir min bästavän maria eriksson!
Så fort jag skrev den förra inlägget så sa hon att jag fick komma till henne.
Jag vet att jag vart grymt dålig att komma till henne nu den senaste månaden
och det ångrar jag så himla mycket!
Varför inte ta vara på dom som betyder mest för en?
har gjort det så himla mycket och sen blir jag för lat för att ta mig till bruket.
men nej Charline nu ska det bli ändring på det,
Har bestämt mig att imon även om maria inte vill eller kommer vara hemma så ska jag
sitta på hennes altan och vänta tills hon släpper in mig:)
så jag hoppas det är fint väder imorgon då haha.

Men en vän som maria är den inte många som har
vissa brukar bli förjävliga när dom är gravid.
men inte maria, hon ställer upp lika mycket på folk än idag!
Jag älskar henne så himla mycket!

med det här säger jag god natt!

Nej, nu har jag tänk för mycket på olika saker. Jag gör kväller och lägger mig brevid han som gör mina dagar!
Han som får mig att må bra när jag mår skit.
Men ändå så vill jag till min underbara vän nu som får mig på ännu bättre tankar. Fast får väl ta och träffa henne en annan dag iställe!

Aja, nu skriver jag bara en massa skit här tycker jag haha. det är fredag och jag lägger mig vid 11 börjar jag bli gammal kanske?haha. Imon får vi se vad dagen har att erbjuda, får ta och berätta det imorgon helt enkelt:)

Jag förlorade nånting stort!

Jag vela bara se dig en gång.
Få höra ditt hjärta slå.
Jag vela ha dig här hos mig.
Få kramas med dig få lukta på dig.

Änn idag kan jag tänka på det som hände.
när jag pratar om det så börjar jag skratta för jag inte vill visa mig svag.
Men det var ju en stor del av mitt liv som jag förlorade.


För mig var det här nånting stort som hände.
Vet inte om han tog det lika hårt
men det är i hans famn jag vill vara när jag tänker på det här.
för det var vi som gick igenom det här tillsammans,
eller han fanns där dag ut och dag in
men sen hade jag min underbara vän att luta min axel mot.
jag vill att det ska vara din axel jag kan luta mig mot när jag tänker på det här!

If you don't want me to throw up on you, think again before you start talking because I'm allergic to bullshit.

rubriken säger allt!

roliga ni är...

Haha på riktigt alltså..
Det är roligt att bli 18, man får gå på krogen osv. Jag gör det enkelt, för en själv är det underbar om inte en massa små ungar eller om inte ALLA under 18 frågar en om man kan köpa cigg osv till dom. Nu vet jag hur min pojk har känt sig haha.

Fatta då när man blir 20.. kommer göra så att alla glömmer bort när jag fyller år:)

haha kommer aldrig på en rubrik..

Hejsan hoppsan. Idag vaknade jag tidigt ställde klockan på 10 men vaknade 9 fast låg kvar i sängen tills klockan ringde. slog på tv:n kickade lite om det var nå bra på tv, men näe det var de inte såklart.
Slog på mina kära dator som inte mår så bra just nu tror jag.
Kikade runt lite överallt, sen drog jag på mig lite kläder eller stog och provade sjukt med kläder innan.. haha hittade även ett par byxor som jag köpte för ca 5-6 årsen, kan fortfarande ha dom. Eller dom är väl lite kort bara men det syns inte om man har skor på sig, så är dom sliten ååh ett par byxor som jag älskar;)

Men iaf, åkte hem till min älskade mamma och satt där hemma och pratade lite med henne.
Ofta jag orkar berätta om mina tråkiga dagar här i livet? näe det gör jag inte, skolan börjar snart och jag måste dricka ikapp allting som jag missat. Så fort nån ska dricka ska jag haka på, måste köra lite nu innan skolan för sen är det bara skolan som gäller när den börjar!

Love is evol, spell it backwards I'll show you

A smile is the best makeup a girl can wear

Life can only be understood backwards, but it must be lived forward

älskar man någon så är man beredd kämpa för att det ska funka, tills man tar sitt sista andetag


för dig, mig oss ska jag alltid kämpa

Ser du nån framtid?

sån sjuk dröm..

Hejhej hallå. Måste börja med att berätta att jag hade en sån sjuk dröm inatt, eller ja det var väl en liten kärleksdröm. Men det sjuka var att det var typ som en saga, vaknade kanske tre gånger inatt  och om jag vaknar så kommer jag aldrig tillbaka till drömmen, men det gjorde jag nu. När jag hade vaknat och somnat om igen så var det typ som om nån började läsa där jag somnade. Så imorse när klockan ringde så stängde jag av den på en gång för jag vela veta slutet på drömmen, vart ett helt nytt kapitell. Ah så svårt att förklara men tänk att nån läser en bok en spännande bok och sen slutar den att läsa, och slår upp sidan igen och börjar läsa. Typ så haha.

Men iaf, Efter min dröm var slut så gick jag upp och tog tag i städandet bara lite det syns knappt men det är ju så sjukt varmt att man inte vill städa nu haha. Tog och åt lite frukost, ska väl ta och klä på mig och grejer nu sen ut på nånting:)

klockan ställd

Klockan är 22:27, jag är sjukt trött kanske beror på att jag vaknade tidigt idag också. ''J'' har redan gått och lagt sig eftersom han ska upp och jobba kl 5 i mon bitti, det kan ju inte vara roligt. Men ska ställa klockan på skaplig tid iaf, så tänkte jag ta och städa imorgon innan jag drar ut på mitt. Jag måste ju inviga den nya dammsugare;)
Men nu ska jag släcka ner här och göra kväller och lägga mig brevid min prins som nog redan sover.
Imon ska det bli en dag då jag hinner göra en massa saker, tror jag ska hälsa på min älskade mamma också som jag saknar så himla mycket!

MIN älskade prins

VISSTE NI!!

Bara lite såhär tidsfördriv


Att jag var – glad imorse utan att jag hade tagit min morgon cigg
Att jag vill ha – det är så mycket, men ett jobb  
Att min senaste kyss - var med ’’j’’
Att jag lyssnar mest på allt ljud jag hör typ
Att jag pratar – så att ingen förstår
Att jag inte gillar -  kryp
Att min bästa vän – är helt underbar
Att kärlek är – ibland underbart och ibland ett helvete.
Att jag gillar
– sova typ
Att jag alltid kommer att - vara jag, kommer alltid vara mig självJ  
Att jag är hemligt förälskad i - haha nja det är jag ju inte. Men förälskadJ
Att jag sist grät var – det vet jag inte
Att min mobiltelefon – är så där jätte snäll eftersom den gör så jag kan ha kontakt med folk;)
Att när jag vaknar på morgonen - vill jag inte kliva upp. Ibland vill jag ha sex
Att innan jag går och lägger mig  släcker jag lampan och bråkar med ’’j’’ om kudden haha.
Att ikväll ska jag – sovaaaa!!
Att imorgon kommer jag – vakna, fixa till mig ut och gå. Ja inte vet jag heller.  
Att jag hoppas – jag får mysa ikväll;)  
Att jag verkligen vill – typ vara rik kanske, näe inte vet väl jag heller..

onsdag 3 augusti

Tog mig en liten promenad/joggintur idag, otroligt skönt är det. Och det är ju bra att göra nånting så man glömmer bort röksuget haha.
Efter jag hade vart ut så kom jag hem hoppade in i duschen medans ''j'' lagade lite käk, gott var det också haha.
Ibland kan mat vara så himla gott! eller ja det e ju jämt gott, i love mat!!

Nu sitter jag här och kollar tv, sugen på nånting självklart höhö.
Tror jag ställer mig och bakar nånting nu, kanske kladdkaka eller nå annat vad vet jag;)

Har bestämt mig!

Jag pratade nyss med min pappa om lite saker, berättade att jag hade slutat rökt. Eller att jag bara rökte en cigg igår och inte rökt nånting idag. Efter att han har sagt till mig några gånger att börjat med innebandy igen så har jag bestämt mig nu! jag ska börja med innebandyn igen, så nu gälller det att ligga i med träningen. Får vara ute och springa rätt ofta nu, eller när börja med typ 2-3 gånger i veckan inte bra för kroppen om man börjar träna varje dag på en gång.

09:30

Äntligen!! idag vaknade jag halv 10 och det måste jag tacka johans jobbar nånting för, hade inte han ringt så hade jag inte vart vaken än haha.
Redan hunnit med rätt mycket tycker jag, käkat frukost det brukar jag inte göra såhär tidigt
Vi åkte och köpte en dammsugare så nu går johan runt och dammsuger, tror jag aldrig sätt han göra det haha.
Men jag är så stolt över han att han gör det iaf nu, sen om han gör det några fler gånger eller inte det gör inget är glad att han gjorde det en gång iaf haha ;)


Tisdag 2 Augusti

Ja min dag har jag ju nästan redan berättat vad jag har gjort.
Efter vi var och handlade så satt vi oss ner i soffan och bara tog det lugnt, ''J'' gjorde mat som var helt underbart gott trodde inte han var så bra på att laga mat haha.
Efter vi hade ätit så bakade jag kladdkaka, var så sugen på den så jag tog ut den lite för tidigt haha.
god blev den iaf eftersom jag vart så sugen på det så länge;P
Men iaf sen tog jag cykeln hem till pappa fort gick det också. Så nu sitter jag bara här och tar det lugnt och är lite surig av mig haha men det får man vara om man inte rökt nå:)

röksugen..

Jag blir galen! har rökt en cigg idag, det är självklart jätte bra gjort av mig tycker jag. Men jag blir så depp om jag inte röker, så blir jag arg också haha det är ju inte bra för allt går ju ut över johan. Men han vet nog att det är för jag inte röker, men som tur är så behöver det inte gå ut över han än för jag sitter helt tyst och det gör ju han med så det är ju inge nytt haha.
Men det är svårt att sluta röka, men vill man så kan man eller är det inte så?;)
jag ska iaf försöka, sen hur länge jag håller upp det är ju lite spännande.

frågan är ju om jag orkar..

ååh måste hem till pappa idag, det är ett MÅSTE. har nyss bakat, medans jag låter kladdkakan kylna så går jag hem till pappa. det kommer bli otroligt jobbigt men jag måste ju, fast funderar lite på om jag ska ta cykeln haha.
återkommer om det sen när jag vart där:)

stor handlat

hello bitches. Vaknade inte nå tidigt idag heller, men direkt när jag vaknade på hoppade jag in i duschen drog på mig lite kläder och sen åkte jag och hjärtat å handlade lite mat:) han köpte en telefon, dock inte en värsting för det är bara en extra telefon eftersom att hans är på lagning och hans andra har jag;)
Men iaf, nu står han och lagar mat undra vad det blir för götta. haha jag får ju inte gå in i köket för det ska bli en överraskning, söt han är då!




en liten dagens vad jag har på mig. Eller jag bytte såklart tröjan, till en annan vit än

redan 1 augusti..

Satan.. kom på nu att det redan är augusti det är ju sjukt hur fort den här sommaren har gått. Får ta och njuta av den sista lediga tiden nu inna skolan börjar, fast har faktiskt saknat skolan. Mina underbara lärare osv..
Men jag måste ju f*n åka och bada nån dag, har inte badat nånting det här året det är galet.

Men nu vart jag såhär galet trött så det får ta och bli sängen om ett litet tag. Jag ska ställa klockan så man kommer upp i tid imon också, kanske börja vänja sig med att kliva upp om dagarna nu..


Saknar alla roliga lektioner med er två haha. Nu kommer dom bara bli med alexandra, hoppas jag iaf!
Eller iaf att hon kommer gå i samma klass som mig;) kan ju inte vara ensam varg inte haha

ta dom för jag vill inte ha dom..





Folk säger att dom vill ha mina ben, mina långa och smala ben..
Ta dom, inte ens roligt att ha dom, kan inte ens ha ett par byxor utan att dom ska sitta bösigt
dom här byxorna har jag fått sytt in och dom satt bra då, men nu har dom blivit för stor igen..
vet inte vad som händer med min kropp, men är inte ens roligt att ha för smala ben. Dock kan låren bli lite mindre men näe haha.

Och mina ben ser ännu krokigare ut på bilderna än vad dom är, är väl för jag stog lite konstigt:P

10811

Har tappat lusten lite med att blogga, eller ibland kan det vara roligt om man har nånting att skriva om men det har jag inte nu om dagarna haha.

Idag har jag iaf vart med älsklingen i åshammar, vi städade båda hans bilar.
åkte hem och åt lite mat sen har jag bara suttit framför datorn, har inte alls gjort nånting som jag skulle behöft gjort. och nu är den för sent för att göra det haha. Så får ta allt imon iställe;)

haha en bild jag aldrig visat, men ibland får man brist på bilder så då måste ju nån ut;P

så himla glad för din skull!

Du har kämpat så himla mycket i ditt liv.
Du hade ett fast jobb men sen hände det nånting och du slutade jobba, du fick cancer och blev sjukskriver i några år.
Ingenting gick som du vela, allting har gått ner för i ditt liv. Men alla har funnits vid din sida och alla har trott på dig! Jag visste att du skulle komma upp på fötter igen bara du fick jobba med dig själv ett tag.

Nu har du fått jobb igen, även fast det är ett jobb du inte vill ha. Men jag har tjatat på dig att det är bättre än inget, och jag är så stolt över dig mamma. Du är den som kämpar för ditt liv för dina barn du kämpar för att alla ska må bra. Du är världens bästa människa!


jag är så stolt över dig mamma.
Jag älskar dig så himla mycket!
RSS 2.0