att vakna kl 6 är inte roligt

Hej på er, har inte vart på humör alls för att skriva nå här direkt. Vaknade klockan 6 utav att grannen har tvn på max volym han är döv typ, så när han pratar i telefon så hör väl hela sandviken vad han säger!!

Men iaf har fixat mitt hår nu, provat på nå nytt haha. Men det åker snart upp i en knut igen eftersom jag ska ställa mig och laga mat tills älsklingen kommer hem, förvånar mig ju inte om han har ätit bara för att jag ska göra mat tills han är hemma, men då har han ju mat senare iaf:)
Ska ner på stan med mamma sen också det blir väl strax efter 2 skulle jag tro.
Kommer väl inte bli nå bilder idag eftersom batterit är slut i båda kamerna, men det gör ju inget för är ju alltid dålig på att ta billder:)
Solen skiner ju iaf och det är ju underbart!!

Natti

Vill inte ha måndag...

På måndag åker mitt hjärta till turkiet i en hel VECKA, jag klarade en vecka när han var på gotland fast lite kämpigt var det allt, men nu ska han inte ens vara i sverige;/
Förstår ni vilket känsla jag har i kroppen, att vara utan min kärlek i en vecka, inte kunna prata i telefon eller smsa.. det suger ju sjukt mycket, men jag hoppas iaf att jagkan få en heeeel mysdag med han innan han åker ifrån mig...

den här bilden togs i turkiet:)

har ni tänkt...

Har ni tänkt på er sak... Ni vet när man är sjukt stressad och nästan halv springer genom stan så ser man nån man känner, man nästan hoppas att den människan inte ska se en och börja prata... några ste till och där var det kört, Den som känner igen dig såg dig du forstätter att gå medans den pratar med dig, det är ju som om att man skriker över hela stan. Och det är ju alltid samma frågor och alltid samma svar när man är stressad det blir väl ofta, men hej hur är det? jo det är jätte bra, själv då?... Saken är ju att man alltid svarar att det är bra också? frågan är ju varför haha, tänk om man mår skit då, då svarar man ju inte direkt ''Det är skit, själv då?'' haha jaja nu har jag iaf skrivit av mig lite här och helt värdelöst inlägg menmen

hatar sånna här dagar

Alltså jag känner mig så sjukt jävla FUL nu.. ni vet man kan ha dagar allt är fel osv, men att ha vart inne en vecka utan friskluft osv det är fan inte bra kan jag säga er... Imon(vet inte när) på dagen ska jag iaf ner på stan med mamma, det ska tydligen vara stora träffen, men åker inte dit för den utan för att träffa min mamma:)
Sen vet jag inte om det blir krogen eller ej, så sjukt sugen men näe, ska kolla med maria vad hon ska göra imon kanske hon och wille också vill med ner på stan en sväng och sen umgås lite:)


Har ett stort hat mot facebook just nu, allting blir nytt nu ska det tydligen bli så att man kan göra som en header eller vad det heter... Vafan händer liksom? blogg det finns det redan men ska dom göra en ''blogg'' sida där man kan skriva med andra, se vad alla skriver hela tiden, se andras bilder så fort dom laddar upp nå? jag vet inte alls vart den här världen leder, jag ska också hitta på nån sida man kan ju tydligen bli rik på allting nu för tiden:)

sol,fest& oroliga föräldrar

Idol är slut och jag sitter med raggisar på mig och ligger under en filt, tror inte den där promenaden var så himla bra. Men nu ska jag kolla på sol, fest & oroliga föräldrar sen efter det blir det nog sängen:)

promenad,handlat gotta&nu idoool

Jag orkade inte sitta inne, kände att jag behövde lite luft så jag tog mig en promenad till affären och köpte chips:) Innan jag slår mig ner i soffan så ska jag ut och tjuvröka lite, berätta det inte till nån!:)
sen blir det idol, har kollat på dom som jag tycker är bra redan, eller har glömt bort vilka som är kvar och ska sjunga idag;s Tur var ju att andre gick vidare igår;)
men nej nu har jag inte tid med att skriva nå mer för idol börjar snart


fjortistiden

Tänk att man en gång har sett ut såhär, sjukt mycket smink och ja..












man får skratta

Bilder från turkiet

La ju upp några bilder från turkiet för ett tag sedan så tänkte lägga upp några fler:)








Där fick ni några till, vi tog inte så himla mycket kort vilket var synd ;/

love you

092911

dag 1 – en bild på mig + 10 fakta om mig.
dag 2 – en person jag vill träffa just nu.

dag 3 – innehållet i min väska.
dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar.
dag 5 – en låt som får mig att gråta.
dag 6 – typ av killar jag faller för.
dag 7 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.
dag 9 – bild på mig och min bästa vän.
dag 10 – en bild på mig idag och vad jag hade på mig.
dag 11 – någonting jag oroar mig för.
dag 12 – en bild på ett ställe jag vart på.
dag 13 – en bild på mig själv för ett år sen.
dag 14 – någonting jag ångrar.
dag 15 – min favorit årstid och varför.
dag 16 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
dag 17 – vad jag åt idag.
dag 18 – en bild på det jag köpte senast.
dag 19 – min favorit film.
dag 20 – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
dag 21 – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
dag 22 - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
dag 23 – mitt favoritprogram och varför.
dag 24 – min favorithögtid.



                                           Sarah Dawn Finer - Kärleksvisan- min och johans låt
 
                                            pink please don't leave me
                                             
                                            jone osborne of us
         
                                            White Lion - When The Children Cry 
                                                          
                                         

har man tråkigt så har man

1.Festa eller mysa? Det ror på vem man myser med och vilka man festar med, men om jag myser med johan så är det lätt mysa!
2.Dansa eller sjunga? Haha, båda men gör det bara i duschen eller på nån fest eller krogen
3.Klakskor eller platta? Aldrig haft ett par klakar, så platta!
4.Skate eller hiphop? hiphop
5.Bröllop eller begravning? Bröllop! 
6.Fin och tjock eller smal och ful? Fin&tjock får det bli
7.Toffla eller Bitches? båda
8.Sola eller bada? Sola!
9.Blond eller brunett? blond
10.Mobil eller dator? Mobil

Senaste
1.Samtalet? Mamma
2.Strulet? Johan
3.Smset? Natalie
4.Saken du åt? kebabrulle
5.Kompisen du träffade? Efter en vecka liggandes inne så har jag glömt
6.Gången du grät? Vet inte var för nån dag sen när jag kollade film
7.Gången du festa? För två veckor sen tror jag
8.Gången du snatta något? Oj det var många år sedan
9.Gången du gjorde bort dig? Gör väl alltid bort mig
10.Gången du var lycklig? Lycklig varje dag, då jag kollar på johan<3

Randoms.
1.Vad kallas du för? Charline, challe, balle, ja inte vet väl jag heller det är väl en hel del
2.Dricker du? Ja
3.Tar du droger? nej
4.Hur mycket brukar du shoppa för? Inte en aning
5.Har du någon på G? nej, jag har min kärlek redan
6.Vad har du för betyg? G,G… igigigigigig typ..
7.Vad har du för slags humor? Den som bara maria fattar sig på, en störd humor
9.Har du någonsin varit kär? Jag ÄR kär
10.Dina planer för framtiden? Gå ut skolan med bra betyg, jobba som läkare, skaffa familj, bo i ett hus.. ja mer finns det

Julen

Tänk att snart är det fan jul&nyår! helt sjukt vad tiden går fort. Allting bara springer iväg, ibland önskar jag att man kunde stanna tiden för ett tag.
Men jag tror jag älskar höstens soliga dagar mer än jag älskar sommar typ, tycker det är så mysigt när det är höst och solen lyser och värmer men samtidigt så är det lite små kyligt man kan gå med mysiga kläder med ändå lätta kläder.
Tänk vad mysigt det är med vinter då, vinter kvällar man har en massa doftljus och har en massa myskvällar med folk man tycker om, det är nog det bästa med vintertiden förutom julafton&nyår då såklart:)

14 timmar

Hejsan på er, inatt har jag fått 14 timmars sömn! det är ju hur skönt som helst ibland kan det vara skönt att ha migrän för då sover man så himla länge:)

Klockan är halv 2 och jag vet inte alls vad jag ska göra idag, sitta inne som vanligt? ja det är ju klart jag är ju sjuk... men ska ta och plugga klart allt idag så jag inte behöver sitta med det i helgen. Fast kom på nu att jag måste ju ut på en liten promenad om ett tag och handla lite:)
Imon har jag bestämt att jag ska träffa min kära mamma, vare sig jag är frisk eller inte jag ska iaf träffa henne:)

plugg,maaat&väntar på idol

Lägger plugandet åt sidan ett tag nu, tills imon tror jag väl. Sitter och väntar på mat nu och på att idol ska börja, idag är min snygging med vet att jag sa att han skulle vara i mon men jag sa fel hehe. Efter idol blir det nog sova faktiskt om jag inte hittat nå annat bra på tv, mitt huvud gör fortfarande sjukt ont, tror jag ska ta mig en promenad lite senare så att jag får lite friskluft, funkar ju inte bara att sitta på balkongen. Men det får vi allt se om jag kommer orka med haha, nu skriver jag bara här för att jag inte har nånting att göra så om ni har läst det här har ni typ slösat bort en minut i erat liv:) 
 
 
 skulle prova på att göra en plankning men det gick ju inte så himla bra haha

MODELLJAKTEN!

Är det bara jag eller finns det fler som tycker att Kenza är lite stel i det där programmet? Jag menar hon har ju liksom gjort en show tillsammans med Tyra. Kenza har vart med i Tv ett antal gånger, dom gånger jag sett henne i tv så har hon inte vart sådär stel, hon är även lite tillbaka dragen av sig. När hon pratar ansiktet är ju så grymt stelt på henne då, och hela hon står ju som en pinne rör inte alls på sig.. Jag har kollat på två avsnitt, dom som är ute på tv5, när jag såg första så hoppades jag att hon skulle bli lite bättre i det andra men näe det blev hon inte.

Om man gör ett sånt programm så behöver man väl ändå inte försöka vara sådär jätte ''perfekt?'' jag tycker hon borde bjuda mer på sig själv, om man kollar på andra modellprogram då bjuder ju dom som ''leder'' det där iaf lite på sig själv. Dom står inte som en stel vandrande pinne och pratar..

pluggplugg&återplugg

Det här med pluggandet gick inte sådär super bra, svarat på 5 saker på engelskan men vafan jag fattar ju fan ingenting om vad som menar, eller det står typ ''en vanligtvis grå eller vita massan i skyn, gjord av mycket små svävande vattendroppar'' vad fan är det där för väder, årstid eller skit då?:S hallå hur fan ska man kunna veta det? jag vet iaf inte, man måste väl kunna allt mellan himmel&jord för att svara på dom här frågorna;S
Får ta hjälpt utav mitt hjärta sen när han kommer hem eftersom han kan allt mellan himmel&jord typ haha.

Så jag tror jag börjar med Biologin, men nu kom jag ju på att jag har svarat på ''Bakterier&Virus'' en gång så kanske kan ta och skicka in den;) nej så kan jag inte göra, rätt ska vara rätt och den andra suger ju riktigt mycket haha så måste skriva om allt.

hatar dagar man är sjuk

Nu blev mitt liv så himla jobbigt alltså.. Jag har suttit hemma i flera dagar nu för att jag är sjuk, vill inte vara bland folk för vill bli frisk NU! Jag vill ut och fika med min mamma,min syster och jag vill kunna umgås med maria, men det vågar jag inte för är rädd att william blir sjuk. Nu tänker väl ni att jag inte behöver hosta och grejer i hans ansikte, Nej klart jag inte behöver, men jag vet väl inte hur mycket han tål och inte. Dock så har barn tydligen bättre emun?försvar än vi äldre har, det är ju jätte bra för dom, men vågar mig iaf inte dit.
Jag vill inte sitta hemma och ruttna mer, se dom här väggarna dag ut och dag in i flera timmar, värre blir det ju när man inte har nån att prata med utan man får sitta och säga högt vad man ska skriva!
Och vet ni en till sak.. tror jag åkt på urin nånting infektion eller heter det ens så?;S jaja sak samma, men jag dricker vatten som en tok nu så det börjar iaf bli lite bättre:)

Sen ser jag ut som ett fanskap, har aldrig brytt mig om hur jag ser ut så mycket, men nu äre fan illa så blek och jävlig så jag måste börja sola men bara lite:)

godmorgon?

Godmorgon

Kanske lite dumt att säga godmorgon nu när klockan är halv 3. Men jag har ju inte sovit tills nu iaf som tur är!
vaknade utav att klockan ringde vid 13 tiden och då klev jag upp för att jag inte skulle somna om igen, ja det gick ju super bra och pigg är jag också, men mitt huvud då? Jo det mår ju inte bra för fem j*vla öre just nu.
Tagit alvedon så hoppas att det ska bli bättre snart iaf, Sen vet jag inte om jag hann somna innan johan åkte till jobbet i morse. När hans klocka ringde så kändes det precis som om jag inte hade somnat än;s
Min hosta tog ju över hela natten så fick inte så himla mycket sömn men det tar jag igen i natt iställe:)

en dag när jag och natalie var ute och fulade oss

bli frisk nu då!

Ligger i soffan med datorn i knät och snyter och hostar sönder mig snart typ, Vågar inte ens hosta för jag är rädd att jag väcker Johan som sover. Vart så himla trött efter duschen så jag orkade inte ta tag i läxorna så dom får vänta tills imorgon iställe, vill inte börja med nånting nu för då kommer jag aldrig att sluta.
ska ta och kolla lite mer jobb nu sen blir det att sova för ska försöka vakna en skaplig tid imon iaf:)

idol

Nyss kollar klart på idol, jag säger bara Amanda P alla killar som kollat idag måste ju blivit kär i både hennes röst och hur hon ser ut, jag älskar hennes röst och hon är ju otroligt fin! Men jag längtar till på torsdag för då är det min snygging som sjunger;) Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, måste göra det försiktigt då så jag inte halkar, nej men på rikigt så ska jag ta mig en dusch nu och sen vet jag inte alls. Kanske göra engelska läxan om jag orkar, mitt huvud gör lite ont så får la se om det blir en tidig kväller:)

halv 8 hos mig

Sitter och kollar på halv 8 hos mig
Tänkte jag skulle ta mig en dusch men det hinner jag inte för då missar jag idol haha
så jag får hoppa in i duschen efter idol såklart.
Har haft mitt hår i en knut i flera dagar nu eller i en fläta
så nu när jag släpte ut det så såg jag att det behövs ju klippas lite nu
det kommer ju växa ut snart igen;) men vill ha det lite friskare


men tjena hur sliten får man se ut att vara haha

död som en ko..

Hej på er:)

Sitter hemma nu död som en ko ungefär, näe inte direkt då men sjukt trött är jag. Vaknade vid 12 tiden ungefär, klev upp städade lite, väntade på att hjärtat skulle sluta jobbet så jag kunde åka till skolan och hämta lite läxor och så. Kom hem och satt mig i soffan nästan på en gång och sjukt slut i kroppen blev jag(eller är)
Nu sitter jag här hemma och väntar på besök ifrån papi:) Var ju ett tag sen man träffade han så ska bli roligt att han kommer förbi.
Jag har ju liksom ingenting att blogga om nu när jag är sjuk(vilket jag inte har annars heller) men mina dagar ser typ ut såhär; vaknar sitter vid datorn,äter&sover. Det är liksom inge roligt att skriva om, men kanske skriver av mig lite senare, känner på mig att idag blir det i så fall om kärlek för har så mycket kärlekskänslor inom mig så jag blir ju nykär när jag kollar på min älskling

<3


Fan vad jag älskar dig min kärlek!
finns ingen som är lika bra som du
så glad att jag har dig!
Du är det finaste som hänt mig♥

Den finaste på denna jord

Den jag alltid vänder mig till
Den som får mig att må bra
Den som gör mig stark
Den som betyder otroligt mycker för mig
Du är mer än bara min syster
Du är min bästavän!
Mitt allt!

ordet ibland får ni höra mycket nu

Ibland kan det vara skönt att vara sjuk för man sover så himla mycket och gud så pigg man kommer vara sen när man vilat sig så länge:) I mon ska jag iaf till skolan och hämta lite läxor som jag sagt till om, och hämta datorn. Blir inga bilder nu för det tar så lång tid med min dator, tror den måste fixas lite så blir den bra igen, men iget jag orkar göra dock.
Ska vänta tills idol börjar igen och är slut, vill se vilka som går vidare sen blir det krypa ner i sängen har sjukt ont i huvudet och sjukt trött så kommer nog sova underbart gott i natt:)

får se om jag skriver nå mer innan jag lägger mig annars så hörs vi imon:)

Ibland....

Ibland vill ja bara spola tillbaka tiden, till dom första månaderna
Jag vill bara att tiden ska stå still under dom månaderna för gud så underbart det var då.
Ibland kan jag inte förstå att tiden går så fort och människor blir en helt annan,
dom är inte samma person som dom första dagarna,veckorna&månaderna.
Det är jobbigt att se en människa förvandlas så himla fort
att gå från å vara underbar bry sig om precis allting!
till att bli en kaxig människa och inte bry sig ett skit!
Där står du just nu
ibland känner jag inte igen dig
du måste ha spelat nån annan under dom första månaderna vi kände varandra
varför? varför var du inte den där kaxiga och den som inte bryr sig nå då med?
Är det för du vet nu hur svag jag är för dig?
hur mycket du kan såra mig
ibland får jag en känsla om att du tycker det är roligt, men ändå tycker du inte det
nu förstår du inte att saker sårar, det gjorde du då!
Jag trodde bara årstider förändrades
men jag hade fel, så himla fel hade jag.

Du förstår inte att det sårar!

Du förstår inte att det sårar, ibland måste du tänka steget längre!

bananflugor

Fortfarande sjuk.. nu börjar rösten försvinna också.
Sitter i soffan med natalie, hon äter chips men man kan tro hon tuggar på nå jävla spikar eller nå liknande. Så tråkigt att vara sjuk för man har ingen ork till nånting, ska väl iaf ta och städa lite hade jag tänkt, det är ju fan fullt av bananflugor här hemma... Och ska tvinga natalie till att hjälpa till så jag kan få lite hjälp med städandet här hemma av nån:)
Men ja, måste börja nuuu så jag slipper göra det sen.

Jag saknar dig

''Jag saknar dig'' det är helt klart en film ni måste se för  gud så bra den var alltså!


Jag började gråta sjukt mycket, Jag tänkte på mig och natalie när jag såg den där filmen.
Tänk att förlora sin syster som man är så himla lik, som man älskar så himla mycket fast vissa stunder vill man bara strypa henne för hon är så dryg. Tänk er att aldrig mer få träffa den ni står närmast, tänk att aldrig mer få träffa eran syster, nej den tanken vill inte jag ha!
Natalie hon är ärligt min bästavän samtidigt som min käraste syster, för henne kan jag prata med allt om, vi kan ha så sjukt roligt tillsammans, med henne kan jag fan göra allt, vi kan gråta tillsammans, skratta, skrika på varandra och ja allt det där syskon gör. Fast ändå har jag och natalie nå annat, ibland känns det inte alls som om att vi är syskon utan det känns som vi är bästavänner!
Jag älskar henne så himla mycket för hon kan alltid få mig på så bra humör, sen att det bara skiljer 1 år mellan oss är nog också en grej som gör att vi är så himla nära varandra.


Sen så får vi ju inte glömma Rickard han skulle det ju vara lika svårt att förlora

fick chips,toffifee&cola

''C'' kom utanför med chips, toffifee&cola sen stog vi utanför och pratade ett bra tag också, ibland finns det ju underbara människor som verkligen ställer upp för en:)
Började frysa som ett as så jag gick upp och duschade, hade varmaste vattnet på men ändå frös jag lika mycket. stog väl i duschen lite mer än en timme den här gången, dock så satt jag ner så jag somnade ett tag.

Nu har jag nyss smörjt in mig med min nya hudkräm som luktar underbart, iaf det lilla jag känner utav lukter:)
så ska ta och titta på film nu, Jag saknar dig heter filmen så vi får se om den  är lika bra som alla säger att den ska vara. Kanske berättar sen vad jag tyckte om den om jag orkar:)

vill vara frisker

Här sitter jag nu i min one piece och är sjuk, vill ut på krogen och dricka som fan typ.. Men nej jag sitter här i min ensamhet för ingen vill komma hit för då blir dom tydligen också sjuk, ja men det är ju roligt att dom tänker så liksom, haha det är ju knappt så min älskling vill pussa mig för jag är sjuk;/
jag har sjukt nära till affärern, eller tar väl typ fem min att gå dig men inte ens det orkar jag för min kropp är helt slut:s Jag är så sjukt godis sugen& chips sugen, men får väl sitta här och vara utan dom där goda sakerna.
Får se om nån snäll liten människa kanske går till affären åt mig då:)

Men jag hoppas ni alla får en sjukt trevlig lördag med era festligheter eller vad ni nu än gör:)

fortfarande sjuker

Fortfarande sjuk... jag som trodde jag kunde sova bort febern&min förkylning men nejnej inte alls.

Imorse vaknade jag och älsklingen utav att brandalarmet gick, eller ja det var slut på batteri så därför det lät, gick på toa och sånt sen gick jag och la mig igen. Hade lite mys med älsklingen också:) sen klev han upp eftersom vi skulle ner till hans syster idag för hon fyllde år igår men firades idag, jaja sak samma. Jag somnade om och vaknade när älsklingen kom hem från valbo och berättade att han skulle ner till hans syster, jag vela ju också ner men så blev det inte utan jag somnade om kanske en timme. Klev upp och vela bara lägga mig och sova igen, men nej det hoppade jag över.

Sen har jag bara legat hela dagen på soffan och kollat hockey, skit tråkigt men jaja vad gör man inte när man är sjuk då;P

vill ha ett badkar...

Vill ha mig ett badkar som man kan ligga många timmar i nu när man är sjuk, men nej inte får det plats inne på våran toa inte så jag får göra mig ett eget, typ försöka göra så att allt vatten stannar kvar och inte åker ner i loppet:) jag är ju så sjukt smart ibland hehe.

Sjukt gott med mcdonald´s var det också, åt så mycket att jag mådde illa ett tag men det gör inget fick ju mat i mig iaf. Nu måste jag ta mig en dusch, både fryser och svättas så får väl stå och vrida på varmvatten&kallvatten hela tiden då.

Tror jag ska tjata hem min kärlek också så jag får mysa lite, dock så vill han ju inte det nu när jag är sjuk eftersom han drar till turkiet nästa vecka. men det skiter jag i just nu för han ska få ge mig massage och så iaf om han inte vill mysa:)

Går inte att lägga upp bilder!

Slutade skolan tidigare idag, mötte upp mamma på stan vid 12 tiden. Gick och fixade lite grejor, pengarna bara flög iväg på typ tre saker jag gjorde helt sjukt haha. Men får ju snart pengar igen men då ska jag ta och köpa hem lite mat och så till oss, sen lite annat grejs som behövs till hemmet.
Vid halv 3 tog jag bussen hem för jag orkade inte vara kvar på stan blev bara dåligare , sen lovade jag ju gofisen linnea att hon skulle få komma upp och hälsa på lite så vi ställde oss och bakade lite sen kom Elin och hämtade henne, johan kom hem jag gick och la mig vaknade vid 20 tiden igen precis innan idol började.
Alla mian snyggingar är kvar så är ju glad över det då;)

Sitter här hemma för mig själv nu och tycker så synd om mig själv haha. Men mitt hjärta skrev nyss och frågade om donken, hehe så blir väl att äta donken nu;)

gnällgnäll...

Vill bara lägga ner huvudet på bordet och sova bort hela skoldagen, mina ögon känns som två golf bollar som försöker balansera på en smal tråd ungefär, huvudet dunkar, rakblad i halsen, täppt men ändå inte i näsan.. Snälla kan inte nån göra så mina kära lärare ber mig gå hem och vilar?
Nej det är klart dom inte gör eftersom dom inte ser mig(sitter inne i ett eget litet rum)
snart är det ju lunch iaf så då kanske man mår lite bättre, om man ens får ner maten;o Men nej nu ska jag inte gnälla mer.

Om nån timme ska jag möta upp min kära mamma på stan och springa lite ärenden, hon kommer nog bli galen menmen;) blir väl en lunch och fika på stan som vanlig... MUMSIGT.
Damp får jag på några som sitter i klassrummet brevid och kastat tärningar i bordet så det låter som fan!


inge stress

Kom upp tidigt i morse skönt som fan var det för jag behövde inte stressa nå alls. Vela bara ligga kvar brevid mitt hjärta och mysa ner mig ett tag till, men icke. Trodde fan det var ett skämt i morse när jag klev upp hade sjukt ont i halsen, rann i näsan på mig och huvudet dunkade sönder... Men nej det var inget skämt, sitter i skolan med filt och ja vet inte vad men ändå fryser jag, mår inte alls bra idag.
Men eftersom jag iaf ska på stan idag och fixa en massa saker så gick jag till skolan med. Får la se om jag går hem tidigare ifrån skolan för att hinna göra allt jag ska och få hem å sova!

Fan alltså, det går bra nu.. går skit bra i engelskan, och jag hatar engelska för jag inte kan nånting men idag går det bra!:D har bestämt mig nu att jag ska söka lite jobb så man kan tjäna lite extra pengar;) men hur det går det tar vi en annan dag haha.

Vill inte hem idag fören 18 för dom har ju stängt av vattnet idag igen... lite segt, blir väl käka ute idag igen då;) hehe

handelsbanken...

Ärligt.... dom kan ju bara hänga sig, det funkar ju inte att aktivera kortet så lär väl in på banken imon och skälla lite på dom;) haha... men nej jag är sjukt arg just nu alltså..

tjockis dag

Gud vad jag har tjockat idag alltså, började med att jag tog bussen ner på stan med natalie&malin. Mötte upp mamma&rickard, vi drog och käkade på salladsbaren sen vidare till café deli satt där till ungefär halv 7 sen gick jag hem till maria hjälpte henne att städa sen vidare till hennes mamma drack kaffe och åt smörgåstårta. Man känner ju sig lite svullen just nu haha, men vafan man måste ju passa på att frossa lite saker som man älskar eller hur;) Kl 21 kom natalie så då gick vi hem så tog jag en evighets dusch, sen ut lite med pojkarna.

Just nu sitter jag och är lite arg för det inte går att aktivera mitt bankomat kort.. och det suger eftersom jag behöver ha det imon och jag VÄGRAR gå in till banken för typ 6543783 gången för att hämta ut pengar, så hoppas sidan funkar snart:)

smör i håret

Hade en underbart mysig morgon med min älskling i morse! först blev jag lite sur på han för han tjatade att jag skulle kliva upp osv.. men det gick ju över ganska så fort;)

men tror jag går till nån och lånar en dusch eller nå, jag känner mig inte alls nå fräsch just nu haha. Eller vafan bara 4 timmar kvar tills vatttnet kommer så det kanske funkar;) haha.
Får göra det bästa av allt och försöka göra så man ser lite fräsch ut.

kissis

Jag håller på att kissar ner mig.. dom har stängt av vattnet här, från kl 8till18 hur kan dom göra det så länge? är det meningen att man ska behöva hålla sig hela dagen eller? kan inte ens borsta tänderna för jag glömde att hälla upp vatten igår som man kunde ha idag, och lika blir det imon så ikväll MÅSTE jag hälla upp vatten så man kan borsta tänderna. Men att inte få göra sina toa behov på hela dagen är ju sjukt, tänk om man hade haft diare just idag då, då hade det blivit grymt jobbigt alltså..


Nu ska jag ta och göra mig klar för en fika på stan med natalie sen blir det till att umgås med maria:) får la se vad vi hittar på idag, ska kolla om hon och william vill med på en fika på stan också.

haha fan vad det kan spåra ibland när jag&natalie ärute

kladdmuffins






Dom blev ju inte så jätte kladdiga men goda blev dom iaf:)

mobbning

Jag tycker sånt här är sjukt hemskt att läsa, tänk att vissa av sånna här saker är sann...

''Flickan du nyss kallade fet? Hon överdoserar på bantningspiller.
Den flicka du kallade ful? Hon tillbringar timmar med att sminka sig och hoppas på att folk kommer att gilla henne.
Pojken du fällde precis? Han blir misshandlad hemma.
Den där killen du gjorde narr av för att han gråter? Hans mor är döende.''

nog inte bara jag som tycker det är hemskt heller.
Mobbning är nånting jag är sjukt mycket emot fast jag själv mobbat folk

nybakat

Så nu har vi(eller jag) nyss bakat klart så muffinsarna får svalna lite sen hugger vi in på dom:)
Hjärtat kommer snart hem från jobbet också, saknar han så mycket om jag ska vara ärlig.
saknar även min underbara vän maria eriksson, men imon ska jag iaf träffa henne
ska bli skönt att få skratta mig genom dagen som jag inte gjort på länge..
bilder på muffinsarna kommer väl in snart också:)

jag provade att göra den populära ''plankan''

går bra nu

Går bra när jag och natalie ska baka..
Sist så glömde vi köpa allt man har i en bulldeg typ
idag glömde vi köpa grädde/vaniljsås
dock så har man ju inte det i själva muffinsarna men iaf blir ju godare med grädde eller vaniljsås
Antingen så får ''J''eller''T'' köpa med det för att dom ska få smaka lite;)

Finns det nån segare människa?


Människor tycker att jag är seg..
men fan alltså vad seg den här tönten är
bara för hon är så sjukt seg så lägger jag ut kanske den fulaste bilden på henne:)

städat som en tok

Idag blev det inge skola så jag tog och vikte tvätten som legat ett bra tag nu, städade hela lägenheten, torkade skåpen osv.. Nu ser det iaf fint ut här hemma:) hoppas bara det får vara fint ett tag nu.
Nu blir det iag baka kladdmuffins med Natalie, undra hur det ska gå och jag hoppas dom blir bättre än pizzabullarna:)
Lite bilder kanske ni får sen också.

café deli

Vart en sväng på stan med mamma&natalie tog oss en fika på café deli trevligt var det:) Jag och natalie gick till enen för att köpa hårfärg, syns inte ens att hon färgat haha. Sen orkade vi inte gå hem så vi tog bussen satt på den en timme, när vi kom hem värmde vi några pizzabullar och käkade, dom var dock inte lika goda idag som igår men det gör inget.

Nu hade jag tänkt lägga över lite saker på den andra datorn så den inte är allt för tom och tråkig:)

092011

Sådär ja nu är det bara en timme kvar och jag har jobbat sjukt mycket idag! vet dock inte vart jag fick den styrkan ifrån men det är ju alltid bra att man kan få det ibland!
Blir att kämpa lite till nu den sista timmen så jag kan bli klar med engelska snart. Hungrig är jag också, skit mat var fisk med pizzasak på.. hallå dom har väl kunnat ha på nå annat på fisken iställe för pizzagrejs? haha.
Får se om min kära syster kanske bjuder på nånting att äta på stan, vet inte om det blev nå stan med mamma eftersom hon var i gävle, lite tråkigt menmen blir fler gånger:)

Fan vad den här månaden har gått segt, eller så har den gått fort det vet jag inte riktigt. jag menar det har ju liksom bara gått 20 dagar utav september;s det är ju sjukt haha. men 5 dagar kvar så har man ju lite pengar i fickan iaf, fast dock försvinner dom nästan på en gång..

skolan

Sitter i skolan nu och har lite engelska, vilket jag alltid har så inge nytt..
Slutar om hela två timmar så det är ju dock lite segt, men jobbar man och sitter lite vid datorn så går det alltid bra:) Blir ner på stan sen med min älskade mamma&syster, kommer bli lite jobbigt att bära på min stora väska bara, och med en fot som gör sjukt ont men det dör jag ju inte utav.
Sen efter stan vet jag inte alls vad som händer, blir väl kanske hem och städa men kanske tar och kollar vad min saknade maria gör idag. 

 
 haha ungefär såhär känner jag mig just nu..

Den som kallar mig lat...

Den som kallar mig lat ska jag fan strypa(nej inte direkt då) att gå från örta till skolan är då fan inte det roligaste direkt, skit jobbigt speciellt när man bär en stor väska. Den som tagit min cykel ska fan få betala ett körkort till mig:)

Vill bli blond igen!!




ångrar som fan att jag ens skulle börja mixtra med mitt hår!
jag hade ju fått den där blonda färgen jag vela ha!
så galen, kan ju inte färga håret nu..
nån som har nå förslag på vad jag ska göra för att bli blond igen?

Dator

Efter att ha bråkat med skolan att jag inte fått en skoldator så fick jag en idag, en helt ny också;)
det gjorde ju min dag iaf, fast lite jobbigt när man ska behöva ta hem den och ta tillbaka den varje dag, eller det är ju upp till mig om jag vill ha min gamla dator hemma och sitta vid iställe för den här.

Haha jag måste vara lite töntig också tror jag, sitter här och kollar på min andra dator och kan fan börja gråta för jag saknar att sitta vid den haha så jag måste nog byta dator nu;)

så söt!

Haha kollade natalies blogg och hittade den här söta bilden på min kärlek

cool han e eller hur;)
i love you

En glad flicka


Bjuder en på en bild där jag är glad eftersom jag är så glad just nu:)

ungefär min dag

Idag såg mig dag ut ungefär såhär..
Vaknade, började plocka lite här hemma, diskade, satt och kolla tv
Sen åkte jag och käkade med familjen.
Kom hem vid typ 9 kanske? inte en aning, men tog mig iaf en dusch när jag kom hem.
Nu sitter jag här ska ta och göra kväller för ska upp lite tidigare imon än vad jag brukar,
hoppas bara jag kommer upp i tid:)

lite uppdateringar

Nu har jag skrivit lite här på bloggen, inga bilder blir det eftersom jag har ''J`s'' dator för att Rickard har min.
Blir att göra kväller här hemma nu, men vi hörs mer imon det lovar jag:)

Puss

Du vet vad jag vill, du vet vad jag känner!

Min kärlek till dig är så himla stor! Det kommer aldrig gå att förklara den med ord eller med nåntning annat. Jag ljuger om jag säger att du är den första jag sagt ''Älskar dig till'' men jag ljuger inte om jag säger att du är den första jag menar dom orden till. Att du och jag kan bråka, vara sura, irriterade på varandra det är nästan en självklart het för mig att man är det. För om man inte har små bråk i förhållanden ibland så kan man inte heller bygga upp det till nå starkare!
Jag hatar när jag blir sur på dig för jag vet med mig själv att jag kan vara sur i dagar om det ska vara så, Men jag försöker att inte vara sur så himla länge.
Du är den som jag kan vara mig själv med, utan eller med smink du stannar iaf kvar hos mig och det är kärlek. Du bryr dig inte om hur jag ser ut(tror jag, inte vad du sagt iaf haha) du tar mig för den jag är. För dom felen jag gör i vårat förhållande, för dom gånger jag blir sur på dig, för dom gånger jag brister ut i gråt, för dom gånger jag berättar vad du gör för fel så älskar du mig iaf och tvärtom.
Jag är så lyckligt lottad att du är min pojkvän, dom chanser jag har fått av dig är jag evigt tacksam över.

Nu är det slut skrivet med min kärlek till dig, och hur glad jag är att ha dig. Dock så står det inte så mycket sånt här, men det viktigaste är att du vet att jag älskar dig och att jag är så sjukt glad att jag har dig!
Min prins du är den jag alltid kommer vara rädd om! och hoppas du är rädd om mig;) hehe

Nej men ärligt ni folket som har en kärlek, var rädd om det ni har för ni vet aldrig när ni förlorar den ni älskar som mest. Och visa att ni älskar eran kärlek innan det är försent!

Lördag 090811

Idag vaknade jag och mådde sjukt bra, senare mot dagen började huvudet dunka men det var nog för jag inte åt nå när jag vakna, annars så har jag vart bakis för första gången utan att dricka nå nästan haha.
Tänkte ta och städa idag med, men mådde ju inte så bra och ''J'' kollade hockey så vela inte störa han så himla mycket. Men när han var ner i tvättstugan så drog jag igång dammsugaren, tror ni inte jag kör in i väggen med den då så den går sönder.. lite trött man blir då haha.
Vid 8 tiden så kom Rickard hit, han sover över här i natt. Så himla mysigt, vi har haft det lite mysigt med film, chips och godis.
Så snart blir det bädda ner han så vi kan lägga oss och sova:)

känsliga dagar

Hej på er, vet att jag inte bloggat nå på den senaste tiden.
Men mina dagar har typ vart, sovit, vaknat, ätit, mått skit, sovit ungefär så.
Sen i onsdags så har väl mina dagar vart sjukt känsliga, allt jag vela ha sagt till folk den dagen sa jag.
Jag och ''J'' pratade ut om lite saker, en del kanske fastnade men inte allt vad vet jag det visar sig med tiden:)
Sen har jag mens också så då blir dagarna ännu känsligare så ja, allt jag tar på  mig nu är så sjukt fult.
Jag känner mig tjock i precis allting jag har på mig!

Men igår var jag iaf ut med maria och ett härligt gäng:) åkte hem rätt så tidigt, varför vet jag inte men såg att johan stog utanför krogen så saknade han så mycket redan innan jag såg han så vela bara hem och kramas, men tror båda var för trött för att säga ett litet ord haha.

Photoshop

Jag förstår mig inte på brudar som ALLTID gör om sina bilder i photoshop eller nå annat. Varför gör man det?
är man inte nöjd med sig själv?;s Jag menar, först sminkar dom sig sen gör dom om bilderna så dom blir ''finare'' och alla finnar och ojämnhy försvinner. Haha tror ni på det själv eller, att eran hy ser ut så? om ni ska göra om dom så kan ni väl iaf ha lite utav erat ''eget'' kvar?
Förstår ni när ni är ute och går utan att gjort om ansiktet i photoshop, Folk fattar ju att ni inte ser ut sådär vanligt vis. Jaja, jag förstår mig inte på människor som håller på sådär. Visst kan man göra om nån bild ibland, men ALLA bilder är ju att ta i lite;s
Hoppas ni kommer långt på att göra om era bilder;)

Galen brud!!

Okej mötet gick bra, många tårar och så vart det.

Men innan jag ska gå iväg så går jag till köksfönstret för att kolla ut om det regnade, klart det inte gjorde.
Såg att inte min cykel var där, så jag var tvungen att gå därifrån skölja ansiktet med kallt vatten och sen gå tillbaka igen, för jag trodde jag drömde. Men nej då ingen cykel står där!!
Min cykel var fan allt jag tänkte på under mötet haha, när jag och natalie står vid porten så säger hon att det ligger ett lås där min cykel stog!
Och det var mitt lås som nån har klippt sönder!! Fan köp en egen jävla cykel jävel,
Lämna tillbaka min cykel och köp ett nytt lås till mig så blir jag glad sen, så jävla arg just nu!!

mötet kallar nu!

Nu måste jag kolla om det finns nånting som jag kan stoppa i magen innan jag drar iväg på mötet.
Kommer förmodligrn vara skit tråkigt menmen, jag ställer upp och är med iaf:)
vi hörs väl nångong efter det. Idag går jag ut i mjukisar, folk som säger att dom aldrig ser mig i det?;s lever ju fan i mjukiskläder haha. Så ni som inte sätt mig i sånna kläder leta på mig då;)

Puss puss

1år&7månader

Oj, när jag skrev rubriken på de förra inlägget så kom jag på att idag är det 1år&7månader mellan mig och ''J'' tror jag iaf, vet inte om vi är tillsammans eller om vi inte är det. Bra koll.. näääääääe men man vet inget om inte den andra säger, men man kanske märker..

Jag har iaf vart den lyckligaste flickan som ni kunnat hitta under dom här månaderna jag haft/har med han. Min prins kommer han föralltid att vara så hoppas ni vet det alla brudar/bögar där ute:) Fast om ni är bög så har ni nog inte en sån jätte himla bra stor chans att få honom haha.

Men vidare till hur underbar han är! jag önskar jag kunde förklara för han hur sjukt mycket han betyder för mig, men det går inte. Men jag måste göra det innan det kan vara försent, jag vill att han ska förstå att det inte finns nån annan än han, jag vill att han ska förstå att det bara är han som jag älskar! Men hur fan ska man kunna förklara sina känslor till nån? det går ju bara inte, och jag kan inte visa dom heller, vet inte hur jag ska göra för att dom ska visas perfekt! Men jag älskar dig så mycket!

 

140811

Godmorgon på er, Igår efter duschen så orkade jag inte skriva nå mer här. Gick och la mig nästan på en gång efter det iaf så. Men nu sitter jag här i soffan tröttare än förr alltså, Det här är galet.
Ingen skola blev det idag heller för jag vaknade med migrän och det är inte kuligt. Önskar jag bara kunde lägga mig och sova igen men det går inte för ska på möte snart, eller ja om en timme men iaf.
Får dock se vad dagen har att bjuda på idag, blir nog bara en lugn dag kanske hittar nån att ha onsdags mys med:) vi får la se.

tralalala

dag 1 – en bild på mig + 10 fakta om mig.
dag 2 – en person jag vill träffa just nu.
dag 3 – innehållet i min väska.
dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar.
dag 5 – en låt som får mig att gråta.
dag 6 – typ av killar jag faller för.
dag 7 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.
dag 9 – bild på mig och min bästa vän.
dag 10 – en bild på mig idag och vad jag hade på mig.
dag 11 – någonting jag oroar mig för.
dag 12 – en bild på ett ställe jag vart på.
dag 13 – en bild på mig själv för ett år sen.
dag 14 – någonting jag ångrar.
dag 15 – min favorit årstid och varför.
dag 16 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
dag 17 – vad jag åt idag.
dag 18 – en bild på det jag köpte senast.
dag 19 – min favorit film.
dag 20 – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
dag 21 – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
dag 22 - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
dag 23 – mitt favoritprogram och varför.
dag 24 – min favorithögtid.


Mina mål här i livet som jar har just nu är att först klara skolan. Plugga vidare till sjuksköterska och sånt där
sen plugga vidare tilL läkare, Eller till advokat.
Det var två utav mina mål.

Mina drömmar, ja dom är ju nästan lika dan.
Eller jag vill ha ett bra jobb, en underbar familj, ett stort vackert hus.
Sen en stuga i sthlms skärgård.

Önskningar? haha, inte har väl jag sånna inte. Eller om jag förstog vad som menades med det så kanske.
Men ja, jag önskar mig för mycket och för många saker som jag inte vill skriva ut här:)

Duschen kallar

Nu har jag skrivit av mig lite här och lite mer på datorn så nu kan jag hoppa in i duschen:) Ska bli super skönt, önskar bara att jag hade en nybäddad säng också men orkar inte fixa den idag så får bli nån annan dag.
Men kanske kastar in nånting här efter att jag har duschat, vilket kanske blir om en timme ungefär;) älskar att duscha länge hehe. 

 

Jag har en kärlek..

Jag har en kärlek till dig som är så obeskrivlig, jag vill förklara den men jag kan inte.. Jag hoppas att du en dag förstår att jag älskar dig så himla mycket. Jag kämpar för två, och det är för oss! Allt jag vill ha är din kärlek, du vet den där kärleken som jag fick förr, då var jag på dom där rosa molnen som alla pratar om.
Jag kan inte tänka mig en dag utan dig i mitt liv, du är det bästa som hänt under mina 18 år!
det finns ingen annan som dig, och det är just en sån som dig jag vill ha!
Dagen då jag kan förklara all min kärlek till dig vore underbar om den kom snart, för jag vill att du ska veta hur mycket kärlek jag har till dig!

Mina tankar gör mig yr

Jag vill skratta, jag vill gråta, jag vill skrika men jag gör det inte och frågan är varför? En självklarhet är att du betyder så sjukt mycket för mig, men tyvärr så är du blind för allt fint jag skriver om/till dig, du är döv för allt fint jag säger till dig. Mina tankar snurrar runt, runt i min skalle just nu. Tankar på dom orden du sa till mig för nån dag sen, jag vill bara att du ska ge mig ett ärligt svar och inte vela fram och tillbaka.
Du ser på mig att jag inte mår bra, vill du se mig såhär eller vill du göra nå åt det?
ska du&jag göra nå åt det? jag vill göra nå åt det, jag trodde vi började få tillbaka allt med så fel jag hade.
Jag har trott på nå stort som inte finns. Jag har allt jag vill ha men det har inte du. Jag ljuger för mitt inre om att allt är bra, men varför gör jag det? Jag vet att allt inte är bra, jag vill bara skrika på dig att nu måste du bestämma dig! Men jag kan inte, rädd för att få fel svar ifrån dig men säger du inte så måste jag få dig att skrika ut det. Jag menar, ett litet ord kan väl inte vara så svårt att få ur sig? Det kanske tar imont när du försöker, men snälla försök lite till för det är inte bara du som blir lidande...

Ensamhet

Hatar att vara ensam... ''J'' är ute som vanligt, och jag sitter här hemma kollade nyss på idol så ska ta och hoppa in i duschen. Lite tråkigt att det är skola också, eftersom jag går och lägger mig vid 1 ungefär och vet inte alls när ''J'' lägger sig, men så himla tråkigt att somna själv.
Men jag måste ju börja vänja mig;)

gårdagens

Igår var det skola, vi fick typ göra vårat schema osv.. mitt ser ut ungefär såhär.. Engelska,Engelska,Engelska flera dagar i veckan, eller två av dagarna har jag Biologi.. känns ju sådär jätte skoj att komma till skolan och sitta å plugga engelska hela tiden. Fredagar vet vi inte alls vad som händer i skolan, dock så kommer jag ju kunna plugga med Biologin i mitt klassrum där jag är hela tiden så det är ju sjukt bra så jag hinner klart:)

Efter skolan gick jag hem till marias mamma, var barnvakt till lilla wille ett tag medans maria&hennes mamma var å handlade. Åkte hem när dom kom, eller mötta Natalie vid ica så handlade vi lite mat. Tog det bara lugnt hela dagen, kollade idol och så.

Bilder från igår kommer kanske in senare, när jag orkar ladda upp dom på datorn.

jani

Sådär, nu har ni fått lite bilder på min helg. Har vart med samma personen både fredag&lördag så ja, roligt har det iaf vart:)

Nu är det söndag och bara ladda om för en ny skolvecka, lite jobbigt men det ska iaf funka. Imon börjar skola tydligen på riktigt, vi får våra scheman och allt sånt där.

Ska kolla om det finns nånting att äta vilket jag inte tror att det gör men man får alltid hitta på nånting att laga ihop:)

Lördag








samma sak här..

Fredag









fanns några till bilder men orkade inte göra så dom var åt rätt håll

vad f*n ska jag göra för att duga för dig?

Den här kvällen blev inte lika lyckad som igår.. Några få ord fick min kväll att bli så sjukt dålig, eller jag hade det roligt med maria och natalie men allt annat kan ju bara skita sig. slutade dricka när jag fick höra det där så jag blev nykter på krogen, men det funkar det med om man är med roligt folk.

Men vad fan ska jag göra för att duga för dig? vad ska jag göra för att vara perfekt för dig? jag försöker göra allt för att visa hur mycket du betyder för mig, men ingenting funkar tydligen;s

lyckad kväll

Igår tog jag den där ölen och drack den, köpte hem lite sprit för jag är så grymt trött på öl haha.
Vart en sån sjukt lyckad kväll igår med en massa roligt folk och idag kör vi på repris;) inte varje dag jag kör två dagars men nu har jag ju sagt att det ska bli fest här så då får det ju bli så haha.

Måste ta och städa nu lite för det ser ut som faan här hemma, så det blir till att städa vänta in grabbarna och sen kör vi igen!!

sitter vid johans dator så har inga bilder, men bilder från igår kommer.

fullt hus

Fullt hus här hemma, johan,natalie, ellner&macke sitter och dricker. Själv ligger jag inne i rummet i sängen, skönt det fast jag skulle också vilja dricka. Men till mig sa dom ju att vi skulle dricka när systemet var stängt, så det var ju lite tråkigt.

hahah nu står natalie och tjatar på mig att jag ska ta en öl som hon står med, men det kommer från nån som har öl i kylen och det kan jag inte göra fast dom sagt åt mig att jag får. Men jaja sak samma, kanske blir att öppna den där ölen då.

mitt öga!!

Ont som fan i mitt öga! Duschade nyss och när jag stog och tvålade in mig så råkade det komma tvål i ögat! förstår ni hur irriterande det gör ögat? känns som det är jätte svullet men det är de inte så jaja det är ju jätte bra:) men haha om jag sköljer det då började det väl löddra;)

glöm igår, lev för idag, kämpa för morgon dagen

dag 1 – en bild på mig + 10 fakta om mig.
dag 2 – en person jag vill träffa just nu.
dag 3 – innehållet i min väska.
dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar.
dag 5 – en låt som får mig att gråta.
dag 6 – typ av killar jag faller för.
dag 7 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.
dag 9 – bild på mig och min bästa vän.
dag 10 – en bild på mig idag och vad jag hade på mig.
dag 11 – någonting jag oroar mig för.
dag 12 – en bild på ett ställe jag vart på.
dag 13 – en bild på mig själv för ett år sen.
dag 14 – någonting jag ångrar.
dag 15 – min favorit årstid och varför.
dag 16 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
dag 17 – vad jag åt idag.
dag 18 – en bild på det jag köpte senast.
dag 19 – min favorit film.
dag 20 – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
dag 21 – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
dag 22 - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
dag 23 – mitt favoritprogram och varför.
dag 24 – min favorithögtid.




Sen finns det mer saker i min väska
men orkade inte leta på allting och orkade inte ta en bild heller

Uteliggare

Jag var med om en sjuk läskig sak idag när jag cyklade hem från skolan.
När jag åker ner för backen vid jernvallen(där vi rödlyserna) ja ni i sandviken försår nog vart jag menar.
Men i alla fall, jag ser en gubbe först går han på ena sidan av cykelvägen när jag cyklar över till den andra så går han över, jag cyklade över till andra sidan igen. Trodde jag skulle bli av knuffad från cykeln eller nå, Han går emot mig och jag cyklar jätte sakta. Typ 5 meter framför mig föll han pladask i marken, cyklade över på den andra sidan igen för att jag INTE skulle cykla över han. Elak som jag är så stannar jag inte ens och frågar hur det gick med han, jag trampar på som aldrig förr för jag vart sjukt rädd haha.
Folk som åkte förbi i bilar måste tro att jag är en sån känslokall människa att jag inte stannar och kollar om det gick bra, men när jag stannar vid rödljusen så ser jag att han reser sig upp och traskar vidare.
Fan alltså ringde till maria direkt för mitt hjärta hoppade nästan ur (haha) Hon började skratta som vanligt och det fick mig att glömma han tills jag kom utanför och skulle låsa cykeln.
Fan vad elak jag känner mig som inte ens stannade;S men jaja man kan inte ångra det så mycket nu för har redan hänt.. 

 

regn förstör mitt liv ibland

Hej mina älsklingar. Inte bloggat nå alls idag för jag har vart i skolan dock bara i 3 timmar, men sen när jag kom hem var jag så sjuk trött så jag åt bara lite sen somnade jag. Sov väl till 6 nångon, ''J'' ringde och väckte mig å frogade om jag var hungrig. Mat vraket själv svarade ju såklart ''Ja'' och sa att jag vela ha pizza men fick duka med donken, det var gott det med:)
Det regnade ju sjukt mycket så jag kunde inte ta mig nånstans heller så fick bli en hemmadag idag, skönt det med nu såhär in på helgen. Imon ska jag sova direk efter skolan så jag orkar vara i full fart hela fredagen:)

hel dag med dom underbara




Haft en toppen dag med dom här två underbara! Vart och käkat
sen tog vi en runda på stan men var inge kuligt så vi gick hem till marias mamma
drack lite kaffe där, och gud vad vi skrattade hela tiden det var som gamla tider det där haha.
puss på er, älskar er!

Michaela Forni

Man måste komma ihåg att njuta av varje beröring. Varje gång han lägger armen om min axel när vi går på stan. Varje gång han lägger sitt ben nära ens eget. Varje kyss. När han lägger hela sin kropp nära min för att värma. Varje gång han klappar min kind. Det är en lyx att få känna och uppleva. Man måste blunda och känna hur hela kroppen vibrerar. Varje beröring. Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan. De betyder ingenting. Blunda och skratta av lycka när du känner dina läppar mot hans.




den dagen den stunden ska jag njuta

hämtar upp mina underbara

Blev inge skola idag heller, kunde inte ta mig upp från sängen imorse för mig rygg dödade mig..
Men nu har jag flyttat mig till soffan iaf och ska göra mig klar för att gå ner på stan med maria&lilleman, blir bara springa lite ärenden sen kanske vi tar oss en fika:) får la se. Men tar med mig johans kamera idag iaf, den braiga.
Efter vi gjort vårat på stan så ska vi hem till marias mamma ha liten tjejstund där:) 
Men nu måste jag slita mig härifrån och göra mig klar, ska väcka ''J'' också och kolla om han ska ut nå så han får köra mig till maria:) 

 

Cypern i November!

Nu är vi ett gäng som drar iväg till cypern i November. ''J'' och hans vänner beställde ju en resa igår, och om ha åker iväg och partar så tänker jag också göra det. Sen vill ju jag komma iväg till värmen lite och få lite sol på mig haha. Sen vet jag inte om ''J'' tror att jag är avis eller nå för han ska åka, blir bara skönt när han åker tror jag. Får lägenheten för mig själv då;)

ge mig lite tips tack!

gick ju inge vidare med att lägga sig, kan ju fan inte ens lyfta mig ur sängen då kan ni förstå hur ont jag har va? nån som har nå bra tips på hur det ska bli lite bättre? funkar alvedon?
känns som hela ryggen går av snart, inte får jag nå massage utav ''J'' heller det är ju snäll. Fast nu är han inte ens hemma. Kanske därför jag är sur för jag har så sjukt jävla ont?
Får väl se om jag kommer upp imon till skolan då eller om jag ska behöva be nån köra mig till skolan;) 

 
    Det är inte mensvärk iaf. 
    Nu börjar det spänna riktigt mycket i huvudet på mig också..

ryggen&axlarna tar död på mig

Blev inte så mycket tv tittande idag, ''J'' kollade ju fotboll eller jag var snäll att låta honom göra det haha. idol kollade jag iaf på datorn men allt annat jag vela se orkar jag inte kolla på datorn nu.
Jag är så himla trött fast jag sovit nästan hela dagen, kan nog vara för att jag inte känner mig så himla pigg. Vet inte hur det kommer gå att sova inatt för min rygg och mina axlar gör så sjukt ont så jag vet inte vart jag tar vägen snart alltså.
Är väl nu jag ska visa att jag är en viking kanske haha, måste i alla fall försöka sova så jag orkar med skolan imon, dock går vi ju bara till halv 2 men så som våra skoldagar ser ut nu så blir jag så grymt trött i huvudet för att allt är så rörigt typ;s
Sen ska jag ju på stan med maria&lillen imon också så då måste man vara utvilad haha;) jag ska ha med mig ''J´s'' kamera imon så det kommer bli lite bilder imon under dagen, eller nu ljög jag ju. När jag har tid att lägga in dom.

Men puss på er!

  

svar till Adine

Vad jag hade för hårfärg innan. Jag är ju igentligen blond som naturligt, har hållt på med alla omöjliga färger i mitt hår ungefär. Så jag hade äntligen fått den blonda färgen jag vela ha(nästan) färgade det rött men den röda färgen vart sjukt ful så nu har jag färgat det ljusbrunt fast vart mörkt;s

kan visa en bild imon:)

godis&ont i ryggen

Jag är så grymt sugen på godis har inte ätit det sen ja, jag vet inte när. Och mig rygg&axlar tar död på mig å jag får inge massage av johan heller, så det skulle sitta fint med lite godis nu så jag kanske blir lite gladare iaf:)

 

nallebjörn



  
  imon ska jag köpa mig en sån här så jag har nån att kramas med:)

måste sluta vara snäll

Ska sluta vara snäll för jag är tydligen sur då;s frågade johan om han kunde byta till idol, men då frågade han om jag inte vela kolla fotboll eller nå sånt, tog med mig mitt vattenglas tillbaka in i rummet och satt mig vid datorn och sa att han fick kolla fotboll så kollar jag idol sen på datorn.. då var jag tydligen sur;s så jag måste nog sluta vara snäll alltså för är ju inge roligt om han tror jag är sur när jag säger att han får kolla fotboll iställe:) 


  

soffläge hela dagen

Min dag idag har typ bara legat död på soffan framför datorn. Vid halv 4 var jag med maria till sjukhuset för lillen skulle vägas, kände mig inte så pigg efter det så jag gick hem iställe för att följa med henne hem. Kom hem började med maten nästan direkt, tog mig en dusch efter det och nu sitter jag här och väntar på att idol ska börja och sen blir det en massa tv tittande idag:)

Har inga nya bilder och blir så tjatigt med dom gamla:P

gårdagen

Hejhej, igår blev det inte alls mycket bloggande.

Gick först i skolan till halv 2 sen väntade jag på att mamma skulle sluta jobba så vi kunde gå lite på stan. Vi åt lite mat sen handlade jag lite smått&gott;) Åkte hem färgade håret(jag gjorde det på mig själv) och för att ha gjort det så blev de faktiskt bra, ingenting lös igenom eller så. Sen vidare hem till maria, efter ett tag gick vi hem till hennes mamma satt där ett tag och kollade idol och så.
Sen cyklade jag hem i regnet svättades&frös så det slutade ju med att jag mådde skit imorse iaf, så därför inge skola idag.

Det var typ min dag igår, bilder kanske kommer på det jag har handlat om jag orkar haha:P

vill du så kan du

dag 1 – en bild på mig + 10 fakta om mig.
dag 2 – en person jag vill träffa just nu.
dag 3 – innehållet i min väska.
dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar.
dag 5 – en låt som får mig att gråta.
dag 6 – typ av killar jag faller för.
dag 7 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.
dag 9 – bild på mig och min bästa vän.
dag 10 – en bild på mig idag och vad jag hade på mig.
dag 11 – någonting jag oroar mig för.
dag 12 – en bild på ett ställe jag vart på.
dag 13 – en bild på mig själv för ett år sen.
dag 14 – någonting jag ångrar.
dag 15 – min favorit årstid och varför.
dag 16 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
dag 17 – vad jag åt idag.
dag 18 – en bild på det jag köpte senast.
dag 19 – min favorit film.
dag 20 – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
dag 21 – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
dag 22 - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
dag 23 – mitt favoritprogram och varför.
dag 24 – min favorithögtid.


Min underbara lillebror som jag saknar så himla mycket!
lite gammal bild på han men han är ju så grymt söt.

arg idag igen

Haha jag känner verkligen hur sugen jag är på att kasta ut det där fifa spelet just nu! inge repris är det på idol heller fören den 10:de;s och hur fan kan man vara så idiotisk att man har repris så långt efter? fattar ingenting och alla skriver om idol på facebook så man vill ju bara kolla mer på det då men näe jag får fan vänta jag då!! kära gud min skapare! Tror jag ska ta mig en promenad nu så jag får nå annat att tänka på och så att jag inte behöver sitta och läsa vad alla skriver för nå om idol!


puss på er men jag är inte på humör typ

missar idol..

Var ju och käkade med natalie&pappa, super gott var det:) men jag är sur nu bara för att jag hade bokat tv:n kl 8 bara för att få se på idol, näe då sitter johan&ellner å spelar fifa och efter ett tag kommer thomas&macke! galen blir man ju då, eftersom jag sa till johan att han inte skulle spela det där jävla fifa spelet kl 8! inte går det att kolla på datorn heller. så sur är jag! han ska fanimej få gottgöra mig efter det här. så satans sur haha.

fyller bloggen liten med det här.

dag 1 – en bild på mig + 10 fakta om mig.
dag 2 – en person jag vill träffa just nu.
dag 3 – innehållet i min väska.
dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar.
dag 5 – en låt som får mig att gråta.
dag 6 – typ av killar jag faller för.
dag 7 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 8 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.
dag 9 – bild på mig och min bästa vän.
dag 10 – en bild på mig idag och vad jag hade på mig.
dag 11 – någonting jag oroar mig för.
dag 12 – en bild på ett ställe jag vart på.
dag 13 – en bild på mig själv för ett år sen.
dag 14 – någonting jag ångrar.
dag 15 – min favorit årstid och varför.
dag 16 – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
dag 17 – vad jag åt idag.
dag 18 – en bild på det jag köpte senast.
dag 19 – min favorit film.
dag 20 – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
dag 21 – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
dag 22 - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
dag 23 – mitt favoritprogram och varför.
dag 24 – min favorithögtid.

1. Jag har en helt underbar familj.
2. Jag har mer adrenalin än en häst har.
3. Ibland bara älskar jag att gå loss på dansgolvet!
4. Jag är så otroligt kär i johan
5. hatar när folk ska snacka så mycket skit och sen kan dom inte stå för det.
6. Jag går iv(im) för tredje året och jag hatar att jag inte skötte skolan.
7. jag&mitt samvete krockar typ jämt.
8. jag är fint blond från början, men jag började förstöra håret totalt.
9. jag måste lyssna på musik minst en gång om dagen.
10. Jag måste även sitta framför dator minst en gång om dagen.


det där var lite ''fakta'' om mig

4 september

Hej på er, idag sov jag inte lika länge. Låg och drog mig i sängen till halv 12 klev upp satt och kollade lite tv sen käkade jag sen frukost, så nu har jag nyss duschat. Ska ta och klä på mig lite nu sen vet jag inte alls vad jag ska göra men det visar väl sig, senare ska jag iaf åka och käka med far min& med natalie:)
just ja, ska ju föröska fixa lite nya bilder också, så kanske blir att göra det idag då eller vet inte haha. 

 

puss natti

Nu har jag ju nästan tagit igen dom dagarna jag inte bloggat haha. Så nu blir det göra kväller och kliva upp i skaplig tid imon, får ta och ställa klockan annars vaknar man nog vid 2 tiden igen och det är galet drygt. Så imon hörs vi, och jag ska försöka fixa lite nya bilder så det blir lite roligare att kika in här, och måste färga håret imon också så jag inte behöver sätta upp det hela tiden haha. Ni vet jag har så mycket olika färger nu och ja det är inte snyggt;s

 
 

mina planer blev ändrade för kvällen


 
 just ja, jag skulle ju ut med natalie idag. men så blev det ju såklart inte,
 vart så himla trött efter maten så jag tog det bara lugnt iställe.
 och det är skönt det eftersom nu i veckan börjar ju skolan nästan på riktigt iaf
 så då kan det vara skönt att vara utvilad;)

Hösten!

Jag har vart emot hösten hela sommaren tror jag haha. Men nu när den börjar komma, eller ja det har den ju redan gjort. Men snart på riktigt gud vad mysigt med är om man tänker efter. Jag blev lite glad nu när jag kom och tänka på att det är snart vinter, tänk vad mysigt med julafton&nyår! och sen är det inte alls långt kvar tills jag och johan var tillsammans i hela två år! det är rätt sjukt vad tiden går fort.

 
 
 

ligger på soffan..

Ligger på soffan och skriver ner mina känslor jag har just nu. Fingrarna dunkar för jag har skrivit så mycket, men jag måste få ut allt inom mig. Jag skriver om en person om jag älskar över hela mitt hjärta, och han vet vem han är iaf när jag skrev sådär. Så många tankar, så många frågor men jag kommer aldrig få nå svar så därför ställer jag dom inte heller. Men ja, önskar jag kunde för det är ju då man får svar fast inte från dig det har jag lärt mig:) 

 
 håret står åt alla håll&kanter, ser ut som jag har olika storlekar på ögonen,
 näsan ser ut att vara meter bred haha, huvudet ser ut som en fotboll.
 men inte f*n är jag bitter för det inte, bara det att jag saknar min hårfärg..

Dagbok ungefär

Skriver.. suddar bort.. skriver..suddar bort.. jag vill bara skriva ner allting jag känner men det gör jag på ett sparat dokument på datorn. Det jag inte vill dela med mig utav skriver jag ner där, ja ungefär som en dagbok fast sen vet jag inte om nån läst det jag skrivit. Det jag tycker är för ''privat'' skriver jag av mig där i och det kan bli flera sidor jag skriver då bara för att få ur mig det jag känner.
Har inte ni också känt så nångon? eller gör ni kanske samma? ni som inte gör det och inte vill prata med folk om typ era ''problem'' varför då inte skriva ner det iställe för att gå och bära på det?
det är ju grymt skönt när man väl har skrivit ner allt! 
så ni som inte gjort det och behöver lätta på hjärtat lite, vänta inte börja skriv:)

 

Vågar man säga god morgon nu?

klockan är halv 4, eller okej jag vaknade väl efter två nångong. Men iaf hur kan man sova så länge? det är ju sjukt.

Ligger i soffan nu och är sjukt sliten haha. Ska ta och discka lite nu och sen plocka upp tvätten som fortfarande ligger i kassarna efter vi tvättade. Funderar på om jag ska dra till kungen ikväll med, fast är jag såhär trött så kommer jag aldrig orka haha. 

 

natti på er

Vart för kallt för att sitta ute, men drack upp tet iaf och satt kvar en liten stund. Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och försöka sova, blir sova ensam inatt tror jag eller iaf somna ensam. Johan är inte hemma än, han är väl ute och åker fortfarande men bra att han har det roligt iaf:) Men nattinatti mina söta vi hörs imorgon nångon. puss

 
 ååh, fan skulle jag färga håret för vill ha tillbaka min färg! fast liteljusare.. bara börja om

hade fel men ändå inte..

Okej, jag hade fel men ändå rätt på svaret jag skulle få från han så den där spindeln hoppar vi över;)

Ska ta och göra lite mer te nu sätta mig på balkongen en sväng, tända lite ljus för mig själv. Det är ju så himla mysigt att sitta på balkongen i våra mjuka stolar med en kopp te och en filt runt en, låter det inte bara för mysigt? ah jag vet det är riktigt mysigt också. Sen hoppas jag på lite massages från johan ikväll, kanske om jag ber snällt eller nå. Pussas ska jag iaf göra och sen får han säga vad han vill!

 

har jag rätt tar jag i en spindel

finns ingenting bra på tv:n idag tror jag, eller jag orkar inte ens kolla haha. Jag tog och skrev ett 5 sidors långt sms till johan nyss, får väl ett svar tillbaka ''vad söt du är då, jag älskar dig med. kommer snart hem<3'' haha om jag har rätt på det där så ska jag ta i en spindel eller nå (och jag kan dö om jag ser en sån, näe men inte riktigt) Men det är så skönt att få skicka iväg ett sms sådär ibland till den man är kär i eller hur? eftersom jag har börjat skicka sånna sms till han och får så korta svar tillbaka så vågar jag inte berätta till han öga mot öga hur jag känner haha töntigt jag vet väl det minsann, men det kanske blir ändring på det om ett tag.
Varför inte berätta hur mycket en person betyder för en innan det kan vara försent? jadu, det är alltid frågan man ställer sig när det väl inträffar!

 
 Han är ju så otroligt vacker min prins! jag älskar han så sjukt mycket♥

Glöm aldrig att du duger som du är!

Ingen annan kan vara dig bättre än vad du själv är! försök inte hitta så många fel hos dig själv, leta efter dom bra sakerna med dig iställe!


 
  bilden har inte så mycket med varken rubriken eller texten att göra.

lika sur igen då

ååh.. då vart man ju lika sur igen då, att dom förlorade helt otroligt! eller ja nu ska jag inte låtsas vara en fotbolls idol typ;P så jag tar och gör lite te&kvällsfika och gottar på iställe:)
  
 

Fotboll

Sitter och kollar fotboll i min ensamhet, en fredag hallå? Fast rätt skönt iaf för känner mig inte så himla pigg på att göra nånting idag. Tackat nej till alla som frågat om jag ska med ut på krogen, hum konstigt haha. Näe men vela ha en liten hemma dag idag som sagt.

Blir så arg på Sverige för hur f*n dom klantar sig hela tiden;s och jag menar Zlatan, ställ en staty på planen utav han för hur mycket gör han då? haha

   
   
   men bara för jag skrev det här nu så gjorde sverige mål;) i love it typ haha

arg brud

Blir så trött så sjukt j*vla trött, varför kan folk bara inte ge ett rakt svar iställe för ''men skulle inte du göra det?'' så om man säger nej då ska det bli ännu mer skrivandes om det där. eller kan berätta lite

skrev till johan på facebook typ '' du ska ha en mysfredag med mig:)'' till svar får jag '' ska inte du ut med natalie?'' ååh blir så galen det borde han väl fatta att jag inte ska om jag skriver sådär eller är det bara jag som tycker det? och sen när jag skriver att jag inte ska det då skriver han ''okej, men natalie sa att hon skulle dra med dig ut;b'' och? det sket väl jag i, fan vad är det som är så svårt att säga ja eller nej? det fattar jag inte riktigt.

och inte nog med det utan nån jävel har vart in på min facebook och bytt lösen hur moget är det då?:s

Ja jag är arg har ni nå fel med det så ta det då med mitt humör..

  

september

Ja som sagt igår blev det ju ett liter argt inlägg, men sånt man får ta ibland. Idag var jag i skolan två timmar jobbade en timme och lyssnade på när dom andra fick rätt på ''biljakten'' var inte så värt att gå till skolan då menmen..
la mig och sov efter jag kom hem fortfarande trött och jävlig haha, men går nog över sen om ett tag tror jag. Inte på humör alls för att blogga just nu men jag gör det iaf för er mina kära:)

svar till lina

  

 

Ja igår så var jag så arg att jag inte skrev allt. Inte vet jag han kommer tydligen inte på sina träningar, men jag vet att han legat sjuk osv vilket inte folk tror. Det är måna som pratar om han..

trött på folk nu

När ska folk tröttna? Jag får samtalt, jag får sms jag hör folk snackar om min pappa.
När jag inte hör dom så är det nån annan som hör, och då kommer dom där samtalen, smsen och jag ni vet.

Ni får ha åsikter om mig, men skaffa dom inte efter bilden ni fått hur min pappa är. Visst han och jag delar samma kött&blod, jag älskar han lika mycket fast folk kastar en massa skit på mig vad dom tycker om han.

Tyck vad f*n ni vill om mig, ha vilka åsikter ni vill om mig, döm mig efter det ni hör eller det ni tror. Ärligt så är jag f*n så mycket starkare att jag klarar av alla dom där samtalen, jag klarar av att höra några sitta och snacka om min pappa på stan. Fast det gör alltid ont i en när några andra människor snackar så jävla mycket skit om sin pappa eller hur? eller ja ni kanske inte ens vet hur det är?

Några som han tränade, satt på stan här om dagen och snackade om honom. Ni tyckte inte alls att han var mogen osv.. men vad fan är ni då? haha ursäkta men ah det finns inte ens en mening till att beskriva er just i den punkten.

Men som sagt, döm mig, ha åsikter om mig ha vad ni vill. Men att ta bilder från min pappa hur jag är? haha fan är det för jävla skit? blir så himla trött på det här men jag vet ju iaf att ni tycker om att prata om mig så fortsätt då;) jag tänker inte hindra nån till att tycka och snacka vad dom vill, men när ni pratar om min familj så sjunker ni i mina ögon. och då har ni inte ens funnits i mina ögon innan typ aja sak samma.
RSS 2.0