Det finns dagar jag saknar

Det finns dagar jag saknar, det finns dagar jag längtar tillbaka, det finns dagar jag ångrar hur vi gjorde.
Det är så himla lätt att vara efterklok, jag har tänkt så himla många gånger på hur jag har kunnat göra saker bättre, på hur jag har kunnat pratat med dig bättre iställe för att bli sur på en gång.
Då vi körde mina saker, jag ångrar att jag packade dom iställe för att prata med dig innan en gång till om allt,
jag ångrar att jag inte tog tag i dig och fick krama dig en sista gång när jag stog där i trappen utanför pappa.
Det finns så himla mycket jag ångrar, jag vill bara berätta för dig hur jag tycker och tänker.
Vi pratar knapt nå mer, det gick från ett förhållande till kk och nu pratar vi nästan inte, det kan vara om små saker, som typ när du frågar om jag vet vart du lagt dina nycklar haha.
Ne men allt går så himla fort, jag fattade fan inte att det var en sån här underbar människa jag förlorade!
Du är fan den bästa även om vi inte är tillsammans eller nå sånt, jag blir så glad så fort jag tänker på dig, jag blir så jävla glad men varför vet jag inte. Hoppas du vet att du kan vända dig till mig vad det än är!

Nu& Då





NU










Det finns saker jag saknar!

Soligt med blåsigt..

Idag är vädret helt underbart, även fast det blåser lite väl mycket. Men den som går ute i blås har heller inget damm på sig.
Får se vad jag hittar på idag, funderar på om jag ska med natalie hem till hennes pappa, men vet inte än. Idag skulle vi ju ha åkt skridskor med skolan, men jag var för trött så jag vaknade fan inte utav klockan och imon ska vi till kungsberget men vet inte om jag hänger på dig alltså haha. 

 

Underbar dag

Dagen den har vart underbar, med en massa sol och roligt folk.
Vaknade runt halv 12 tvättade ansiktet det första jag gjorde för jag var så äckligt trött! Väckte Natalie, vi bryggade lite kaffe satte oss i solen, dock inte länge innan Peter kom och hämtade oss. Vi åkte till parken ( nå skit ställe där dom cyklar och har sig) ja mer orkar jag inte skriva för nu ska jag SOVA 

 

vi älskar det


Finns inge bättre att avsluta en kväll på.
Med lite bubbling och ångbasta!

RSS 2.0