2år..

Hallå ha! Hur är läget med er då? Fett bra elle? Iaf med mig är det lite fram och tillbaka nu, var ju bra här ett tag men det vände typ lika fort.. nästa månad den14 får nån mer än gärna skjuta mig, det skulle ha vart våran 2 årsdag då.. eg förtaätter jag skriva nu blir det här värsta deppinlägget.

Natti

Nu är klockan för mycket, jag är så galet trött att allt jag skriver får jag skriva om minst två gånger haha. Jag vet inte ens om jag skrivit rätt på alla orden i dom tidigare inläggen, men det gör väl inte så mycket :) ska iaf ta och hoppa ner i sängen nu, ska kliva upp tidigt imon så jag hinner ut och gå innan min kära vän hör av sig :) blir nog bara att ta det lugnt imon, börjat få ont i benet och foten igen. mitt knä knäpper när jag går, slängde ju iväg krycjorna på tok för tidigt.. är huvudet dumt får kroppen lida.. La benet på högläge när jag kom hem idag iaf och det ska få lligga så hela natten :) måste ringa ortopeden också och beställa en tid för att se om saken i knät försvunnit och läkt ihop :) men god natt på er, puss!

nyår

Nyår blev sjukt bra!! Var på förfest hos nylen, var roligt och trevligt folk där. vid 9 tiden tror jag så drog vi oss till årsunda, där festen var. träffade så himla mycket folk, folk jag inte träffat på evigheter. nyår var ungefär som julen, jag firade inte nyår med en viss person. eller han var där och vi satt och pratade osv, fick hans nyårspuss, fast lite eftef 12 slaget haha. ju mer klockan blev ju mer började det att spåra, folk började slåss och jani, jag hade det kul iaf och det som räknas för mig! Vid 2 kanske åkte jag hem, kom hem mamma hade besök av sin kompis så jag bjöd dom på sprit. vi satt och drack ett tag sen gick jag och la mig vid halv 4 kanske, full som jag var. halv 5 får jag ett samtal om att jag ska komma ner, möts av en kille utav is typ, ne men fan vad synd det var om han. vi sitter i trappen väntar på taxin och pratar lite, åker hem till den snyggingen och sover. ah min dag kunde inte sluta bättre iaf!! Hoppas ni hade det bra på nyår ! :)

julen

Nemen hallå! Har ni saknat mina urtråkiga inlägg med bara en massa text? Nja, inte jag heller haha. men tänkte jag skulle berätta om min jul i det här inlägget! Den var skit åt helvete, åkte hem till stefans mamma och firade där först, sen åkte vi hem kollade på kalle anka. åt mera mat och sen öppnade vi julklapparna! Så otroligt nöjd över allt jag fick! Men jobbigt var det också, att jag inye fick fira med en viss person.. senare mot kvällen spelade jag och rickard nå spel han fick i julklapp, vet dock inte vad det heter med sak samma. satt och srack lite, jag kunde ju inte gå ut för jag hade gjort illa foten, eller hela benet. gick på kryckor osv.. men det var allt nu :)
RSS 2.0