julen närmar sig..

Ligger i sängen och gör ett tråkigt mobilinlägg, nån som kan berätta för mig hur man lägger upp en bild? Det funkar ju inte alls... iaf så har jag och natalie skaffat oss en hund, en liten lucas:) Igår den 14 var det liten depp dag, kan bero på att det är min och johans dag.. fick iaf träffa han på kvällen:) snart är det fan jul, jag vill inte ens fira jul nu. Det kommer kännas så himla tomt, så jag funderar fan på att soca bort hela julen haha. Näe då jag ska väl fira den lite, så mycket som jag orkar iaf.. men jaja, livet rullar iaf på som det ska göra tror jag. vissa stunder är helt underbara och andra inte, den 21 har jag vart singel i två månader men känns som en evighet, en evighet utav saknad. Men inte deppa inte, allt kan väbda eller så göre inte det, förhoppningar har jag iaf slutat ha.. Men att sakna en människa så himla mycket är jobbigt, saknade utav att ligga i hans famn är stor, jag saknar allt. Jag har iaf blivit klar med mitt cv så imon blir det att söka en massa jobb och hoppas på det bästa! Jag ska ha ett jobb, jag ska ha ett jobb så jag har råd att bo själv!:) det är mitt mål nu,det är allt jag satsar på nu, det som händer med allt annat lägger jag åt sidab ett taf framöver nu!:)

Trötter

Helt slut efter idag! Hjälpt mammas kompis att flyttat, ljuger inte när jag säger att vi har sprungit 100 tånting trappor, eller iaf steg haha. gick och solade sen med natalie, gick hem sen drog jag mig hem till lina. Vi satt och pratade lite om livet:) super skönt att vi har en sån kontakt som vi har! Måste slå ner huvudet i kudden och sova nu. natti

slutat kämpa

Ja, fortsättning på mitt liv, eller drt som hänt. jag har slutat kämpa för mig och johan, tror jag iaf haha. drt kommer ta tid att glömma och att komma över, men jag kämpar faktiskt ibland riktigt mycket för att inte tänka på han, det är lika svårt som ah jag vet inte men svårt är det ibland. Men vad vore livet om man inte fick kämpa lite då? Skulle ju inte vart nån utmaning och det vore tråkigt. Jag vet att allt kommer ta sin tid, jag har lärt mig det. men ibland finns det stunder här i livet som man bara vill spola tillbaka, jag vill spola tillbaka tiden med johan! Jag vet att det inte går, men ibland önskar jag det. om det nu finns en mening mellan han och mig så kommer det visa sig:) jag är så glad över att vi iaf kan vara vänner, "man kan inte vara vän med sitt ex" jo man kan det, fast allting blir ju självklart jobbigare, eller vissa saker iaf. Men det är helt underbart också, ni som är vän med erat ex förståt nog vad jag menar:) jaja iaf så har jag bestämt mig för att sluta kämpa, man kan inte tvinga nån till nå, och om man kämpar så blir det ju nästan så iaf vad jag tycker haha. Jag älskar johan och det kommer jag alltid att göra för, han har faktiskt fått mig att må så sjukt bra, även min familj har han fått att må bra:) så glad att jag lärt känna han faktiskt. Nu blev det nästan för mycket skrivande om han här haha. men ibland är det skönt att skriva av sig, och den här gången blev det ju inge dumt om han heller!:)

mitt tråkiga liv typ

Hejsan hoppsan, har ju inte alls bloggat så mycket men det är mycket för de blir så tråkigt när jag gör det via mobilen. Det har väl inte hänt sådär jätte mycket roligt i mitt liv som jag kan skriva ut. Jag är iaf nästan helt nöjd med hur jag har det, vill bara flytta själv och ha mitt eget! Ska ta och fixa mig lite vuxenpoäng nu och skriva mig ett himla bra cv och sen blir det söka jobb så det sjunger om det! Självklart kommer jag gå kvar i skolan också, tror jag. Jag har inte bestämt mig om det än, att gå i skolan som jag gör nu och göra det jag gör i skolan nu det är intemin grej. ska jag gå i skolan då ska jag plugga inte sitta vid ett bord hela dagarna, jag ska inte städa skolan för det har dom städerskor till! Jag fick gå det här för att jag ska "hitta mig själv" igen.. Hur ska jag göra det genom att städa pch mublera om i skolan? Sen sitta och snacka om vad som är rätt och fel? näe så funkar inte jag med att hitta tillbaka till mig själv! Skriver lite mer om mitt tråkiga liv om ett tag:)

jag är lycklig!!

Jag är lycklig faktiskt, även om jag har andra saker som inte är helt okej så är jag fan lycklig!! Fast det varar väl bara till imon fast jag hoppas jag får vara lycklig ett tag nu!!:) nu ska jag ta mitt leende på läpparna och sova!:)

2advent

Igår var dagen jag vågade mig ut och dricka. Jag själv tyckte inte att jag drack nå mycket haha, när jag började ta mig hem då slog det till i huvudet på mig. började må illa och när jag skulle skriva till nån så blev det ju inte helt rätt haha, men fan vad roligt jag hade det iaf:) vaknade ju skapligt tidigt idag, för tidigt tror jag för nu vill jag att klockan ska gå fortare så man kan lägga sig och sova:) får se imon om jag går till skolan, vågar inte låta mamma vara hemma själv och vågar inte låta hon åka själv till sjukhuset.. får se hur det blir imon, mamma har iaf sytt in mina byxor!! Skönt så inte alla sitter ocj sladdrar på en haha. Jag hoppas ni får en mysig söndagkväll:)

sån oro..

Hejhej på er, från min del har det inte alls blivit mycket bloggande. i torsdags trodde vi alla att allt var bra men det vände så himla fort. jag har en enorm oro i min kropp jag går och hoppas varje dag samtidigt som jag går och oroar mig, jag vill inte lämna hemmet för jag vet inte när det kan hända, när jag är ute så oroar jag mig ännu mer för det här.. Om det finns nån jag kan tacka under det här så är det lina och johan. Så glad att jag fått den kontakt jag har med lina, och så glad att johan fortfarande finns för mig och min familj.. men i torsdags slog det mig att jag måste vara rädd om dom jag har nu för man vet aldrig när man förlorar nån. ta vara på varje minut ni får med era nära och kära.

torsdag

Fortfarande sjuk, börjar bli lite tråkigt nu faktiskt.. får la se om man besöker sjukhuset i mon så dom kan kolla vad det är för fel. Jag menar vart sjuk så himla mycket nu på sista tiden;s Farmor och Malin var här på besök idag, mycket trevligt och imon börjar jag gymma med malin. Kanske lite dumt när man är sjuk men sak samma börjar jag inte nu kommer jag aldrig göra det haha. Tänkte faktiskt ut och gå lite nu i det blåsiga vädret:) sen får vi se vad jag hittar på, känner för att mysa lite idag så får väl leta på nån då:)

man vet inte vad man har fören man förlorat det..

Jag hade nånting som jag en gång var rädd att förlora så jag höll i det för hårt, jag blev säker på att jag inte skulle förlora det så jag höll i det lakomt mycket. men det var då allt hände, jag skulle aldrig slutat hålla det så hårt för nu är det borta, den jag älskade mest, den som fick mig att må bra, min kärlek. den förlorade jag så himla fort, håll hårt i den ni älskar över hela erat hjärta för det tänker jag göra när jag får känna nå sånt här igen.. om man bara kunde spola tillbaka till tiden jag hade med dig, jag vill göra om allt med dig igen. det sjuka är att jag blivit mer kär i dig nu, jag älskar dig sjukt mycket mer nu. jag vill bara ha en chans till med dig..

Jag saknar, saknar allt

Jag saknar mina dagar med dig, jag saknar mitt liv med dig, jag saknar att få skratta tillsammans med dig, jag saknar ditt leende, jag saknar ditt skratt, jag saknar hur du fick mig att skratta, jag saknar att somna med dig på kvällarna, jag saknar att vakna upp med dig på morgonen, jag saknar att bli omhållen av dig när vi ska sova, jag saknar att se hur trött och sliten du är varje morgon, jag saknar dina pussar, jag saknar dina kramar, jag saknar dina händer, jag saknar hur du tar på mig, jag saknar hur du kollar på mig, jag saknar att se på hur sättet du går, jag saknar att ha en bästavän, jag saknar hur du alltid fick mig att må bra, jag saknar att höra dig säga "jag älskar dig" till mig, jag saknaratt ha dig vid min sida, jag saknar din makaroner lasagne, jag saknar att dela säng med dig, jag saknar att dela min vardag med dig, jag saknar din doft, jag saknar att städa efter dig, jag saknar att kolla på dig, jag saknar alla fula saker du cör, jag saknar att retas med dig, jag saknar när du försöker spela cool, jag saknar våra få myskvällar, jag saknar din röst, jag saknar dina vackra ögon, jag saknar när du blir irriterad på mig för jag aldrig fattar vad du menar, jag saknar för my ket med oss. det finns för mycket jag saknar med dig/oss..
RSS 2.0