allt du sa var idiotiskt gör du nu

"jag fattar inte hur killar kan ragga på en tjej som redan har en kille" det var vad du sa till mig, men idag sitter ju du och gör precis samma sak;s har inte riktigt förstått mig på dig när det gälef sånt. allt du inte fattade då gör du just nu. Det är kul för dig om du tror på allt svar du får tillbaka, men snälla var lite försiktig. jag vill inte att du ska bli lurad av andra, du förtjänar mer än så faktiskt:)

måste skriva av mig

Det finns fan inte tid för sånt här nå mer, allt skit jag får höra om han orkar jag inte bry mig mer om. om det var meningen att det skulle bli såhär mellan oss så lär de vara så och jag har sagt några gånger att jag ska sluta kämpa men nu ska jag fan göra det. orkar inte få mer skit för att jag försöker kämpa. sen kan jag inte slösa bort min tid på nån som inte vill samma sak än, och inte vet nånting:) Allt skit jag får ta och får höra vad han säger om mig osv.. Låt han prata då, då vet jag ju iaf att han inte glömt mig;) om han kallar mig för hora ja då gör han det för han förlorade mig;) men en sak vet jag, att han skulle aldrig kalla mig för hora eller pundare eller nå annat så sluta skriv ner alla ord du kan till mig:) Tro inte att han jag skriver om är en total idiot för det är han inte:)

Godmorgon

God morgon på er:) Fick inte alls mycket sömn i natt, legat och hostat som jag aldrig gjort förr typ haha. provade nyss att ladda upp en bild från telefon men det gick ju inte.. Ska ta och fixa internet här hemma nu så det blir fler och roligare inlägg:) just nu händer det väl inte så mycket under mina dagar eftersom jag är sjuk, vet inte vad det kan vara för såhär länge har jag aldrig vart sjuk, eller det har ju blivit bättre efter nån dag men inte nu. Allt är som det hela tiden vart.. men inte ska jag gnälla över det inte:) ska klä på mig lite kliva upp och äta lite frukost:) hoppas ni får en underbar dag.

min helg

Inte mycket till bloggande så tråkigt att blogga från mobilen. men ska berätta lite om min helg eller det jag kommerihåg. Fredag, var barnvakt till rickard,vi låg och kollade på andra avenyn. vid 23 tiden så kom "M" hit vi spelade lige buzz med rickard. vi halv 4 eller 5 så åkte "m" hem. la mig i sängen och kollade på film. Lördag vaknade vid 1 nångång tror jag, rickard hade gjort frukost till oss två men jag somnade om igen haha. natalie kom hit så vi gick ner på stan köpte lösnaglar sen gick vi och käkade, kom hem la mig i sängen för jag inte mådde nå bra hade feber och allt. låg i sängen nån timme sen gick jag hem till "J" vi kollade på nån film, vid 9 tiden skulle han köra hem mig för han skulle sova, hann inte mer än att starta bilen och åka typ en meter så vände vi igen och jag sov kvar där. söndag, vaknade skapligt tidigt klev upp och ser ännu en gång hur stökigt han har det, så snäll som jag är började jag städa åt han, så nu kommer han komma hem till en städad lägenhet:) gick hem till maria hämtade min väska och blev bjuden på kaffe:) kom hem för ett tag sen så nu blir det lägga sig i sängen lite och sen in i duschen:)

Ligger sjuk i min säng

Hallå hallå, ligger fortfarande sjuk i min säng, under natten så blev allt bara värre.. jag är trött på att vara sjuk nu faktiskt. vet inte alls vad jag ska göra idag, vela ut på krogen men näe självklart inte blir det nå sånt eh... ska försöka ringa och väcka natalie så vi kan gå ner på stan och fixa lite saker, hur jag nu ska orka det. sen skulle vi sola också men vet inte om det är bra när man har feber och allt?;s jaja kanske lägger upp nå mer senare måste ner på stan nu och köpa näs spray:)

Den rätta

När man hittar den "rätta" så spelar det ingen roll hur många gånger allt rasar, är det rätt så hittar man tillbaka enda tills allt löser sig. Hur rädd man än är och hur mycket problem man än har, så löser det sig alltid tillslut... hade jag då den rätta eftersom vi alltid hittade tillbaka..

skriver av mig

Jag vet att jag inte är den som skrattar jämt nå mer, jag vet att jag kan vara sur och grinig. Vet ni vad det är? Varje dag går jag med en oro i kroppen, varje dag går jag med ett hopp som sen vid kvällens slut försvinner, varje dag försöker jag få en annan människa att må bra men så fort jag kommer hem eller inte hjälper en annan människa så kommer den där oron fram igen.. sen är jag så galet trött på att folk ska ta mina beslut, jag har ett eget liv precis som ni andra, jag kan göra jävligt dumma beslut, men låt mig göra dom då för jag kan inte bli nå annat än klokare ochstarkare efter jag gjort mina beslut. Jag bestämmer själv när jag ska glömma johan, 19 nästan 20 månader hade vi tillsammans kanske inte är super länge, men om man är kär, lycklig och ja allt det där då är det inte så himla lätt att glömma och gå vidare på en gång. Sen om han, ni eller nån bara kan glömma så kan inte jag göra det för jag fick nånting i mitt liv som betyder allt! jag tar en dag i taget, det är inte så att jag sitter och säger till mig själv att jag måste glömma han för det sköter folk så bra åt mig.. Snälla låt mig ta mina egna beslut, jag blir bara klokare och starkare.. var inte det som är min oro utan det är min mamma och pappa. men nu måste jag ta och sova bort febern lite:) natti

feber

Blev ingen promenad idag, jag har bara legat och kollat på film hela dagen för jag har inte vart nå pigg. men mysigt har jag haft det:) natalie har klippt håret på mig med vilket behövdes men jag tyckte det blev sjukt kort haha. Ska lägga mig och kolla på mer film nu och sova bort den här febern!! Hatar fan feber. får se hur det blir med skolan imon, ska iaf försöka ta mig dit en liten stund.. ska slå på en film nu och dricka upp mitt te:)

Godmorgon

God morgon på er, blev ingen skola idag. var så himla trött i morse så kände jag mig inte alls nå pigg, sov till 12 gick upp så tog jag lite frukost. Ligger i sängen igen och kollar på film, känns som jag har tusen rakblad i halsen och huvudet dunkar.. får se hur jag mår lite senare för jag hade tänkt tagit mig en promenad. sen måste jag förbi maria och hämta min väska. haha helt ointressant inlägg menmen:)

tisdag

När man äntligen kommer till skolan och man hoppas på att få göra nå skoljobb, ne inte då kom till skolan idag och vi möblerade om i ett av alla klassrum som vi kanske ska måla om sen.. vi rensade,städade och möblerade om, på riktigt jag går i skolan inte nån städar/rensar/mublera om sak. ni kanske förstår att man blir lite trött på skolan då. Visst kan det vara skönt att göra sånna saker ibland men inte jämt!! Ska iaf gå den inriktningen jag gör nu tills på fredag, har jag blivit starkare i mig själv då så hoppar jag över till pluggandet igen, dock kommer det vara typ två månader jag måste ta igen men det ska jag fixa! Nog om skolan nu, fick sluta vid två mötte upp natalie vi gick hem väntade på mamma och mormor sen åkte vi och firade våran lilla kusin som blir hela 1 år idag! Har bara vart hemma sen dess käkat lite och så, får se vad jag ska ta och hitta på nu för nå:)

ingen fartfylld dag

Idag har min dag inte alls vart fartfylld, men det har vi migränen och skylla på... sitter nu och väntar på pappa så vi kan åla och hämta min älskade säng!! (kommer vara svårt när inte du ligger brevid mig i den..) det blir väl bara till att bädda den sen lägger jag väl mig och kikar på film tills jag somnar:)

trött på allt

Trött jag blir på allt nu!! * jag ska sluta lyssna på dina ord... * jag ska fan flytta så jag kan bo själv och sköta mitt eget! * jag är trött på att vara singel.. * jag ska sluta vara en jävla dörrmatta * jag är trött på att gå i skolan för man tror ju man går på dagis nu för tide .. * jag är så trött på allt jag vill bara dra iväg och komma tillbaks om nån vecka!!

Migrän

God morgon på er. eller det är ju inte direkt morgon heller. Vaknade med ett toppen humör i morse men sen efter jag hade ätit frukost och gjort mig klar för att gå till skolan så slår migränen till!! Vela ju bara skjuta mitt huvud då, men jag gick och la mig hittade två migrän tabletter så hat fått bort det där föimmandet på ögat iaf, får se om huvudverken släpper lite så jag kan ut och gå sen:)

gårdagen. idag

Går dagen blev super bra! Vi bestämmde att vi skulle dra ut vid 22 fför vi skulle på mulligans först och lyssna lite sen dra oss vidare. vi glömde helt bort tiden så vid12 skulle vi ta och dricka upp drt sista och sen dra ut, men klockan blev bara mer folk skulle börja tatuera sig. Vid 1 så gick jag hem till "j" vi pratade osv.. idag har jag inte alls gjort mycket bara legat och kolla på film, ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt sen äta lite och sen hem till maria och hämta mina saker:)

tvätt,mat och SUPA

Tvättat hela dagen så nu har man äntligen kläder som man tycker om att ha på sig:) blir till att käka nu sen hem till maria och dricka lite sen drar vi ut, vet inte vart ci hamnar men nånstans iaf:) hoppas ni andra får en helt underbar kväll för det kommer jag få!!!

Tvättstuga

God morgon påw er. har inte alls blibit mycket bloggande ifrån min sida. men alla tankar som jag haft osv så har jag inte orkat. Men nu börjar jag vänja mig vid det här och jag har fattat mitt beslut nu:) Iaf så har jag tvätt stuga idag!! Så sjukt skönt så jag kan få lie rena kläder igen haha

det finns viktigare saker i livet

Jag har fått tillbaka leendet på mina läppar igen. jag ska börja kämpa för annat nu, det finns viktigare saker i livet än att slösa bort det på att försöka..

Kvälls tankarna som dyker upp..

Tankarna snurrar, det är värst på nätterna när man ska koppla av och sova. Så fort jag stänger mina ögon kommer du upp, tänker på allting. Samtidigt som jag skrattar så gråter jag, samtidigt som jag har en lycka har jag också en sorg. Jag fick bort dom här tankarna ett tag, Men dom dom kom tillbaka ganska så fort igen. Jag kan inte släppa tanken om dig, om oss.. Varför dyker du bara upp i mitt huvud? Varför kan jag inte glömma lika lätt? Kanske är det så att vi tjejer är känsligare och håller kvar allt längre? Jag vet inte. Jag vill bara skrika ut, skrika ut allt jag känner, kanske jag lättar lite från marken då. Jag vet ingenting nå mer, det är jobbigt att inte veta vad man ska göra för att det ska bli bäst. Fick skriva av mig lite såhär på natten, kanske kan jag prova på ett nytt försök med sovandet:) Du snurrar runt i mina tankar hela tiden..

Ny telefon

Vaknade vid 1 tiden, gick hem till Natalie laddade telefonen och bytte om osv. Vet inte alls vad jag ska göra idag, får se om jag går hem till maria en sväng nu, tror jag skulle träffa lina med eller jag kommer inte ihåg jag får la skicka iväg ett sms och kolla det:)

Jag har bestämt mig att jag ska beställa en telefon nu! Vi får se vad det blir för telefon men nånting nytt blir det iaf:)

Måndag

Måndagen; Var hem till maria och var med henne hela kvällen typ, vi var till max och käkade osv.. Vid 12 tiden tror jag så gick jag hem till Lina och pratade lite om saker och ting! Känndes himla skönt det, att vi två har bråkat som två idioter med varandra kan man inte förstå idag. Kom hem vid 3 tiden, gick och la mig på en gång, men  hade så sjukt svårt att somna!

Den vackraste!

Hur kan det alltid hända så ont mot en sån underbar människa? Varför ska just du råka ut för en värre sak nu? Du kämpar ju redan för allt..


Jag trodde du skulle bli frisk, men det blev du inte! Du kämpar varje dag för att alla ska må bra.. Ett läkar papper på posten kom, jag och Natalie öppnade det åt dig, ringde dig och berättade vad det stog. Jag och Natalie satt på ett fik med två vänner, Natalie brast ut i gråt, jag fattade inte att det var sant. När vi kom hem till dig, jag såg dig så klarade inte jag av det, jag gick ut tog mig en cigg sen brast det för mig. Jag låtsades som ingenting..
Den här känslan finns inte, den går inte att beskriva, det finns inte att du ska råka ut för den här saken!!



Det kanske finns folk som går igenom samma sak som jag och min familj gör, eller har gjort. Det kanske finns folk som tänker ''Hur fan kan du och din syster supa nu när ni vet att eran mamma inte mår bra'' Jag vet att folk kommer att tänka så, och jag ska förklara för er en sak,
Ingenting blir bättre utav att vi sitter hemma med mamma, ingenting blir bättre om vi sitter tillsammans med mamma och se att vi alla mår dåligt över det här! och nej vi super inte bort våra bekymmer! men vi tar alla dagar som dom kommer, vi har roligt om dagarna, då tänker väl ni ''hur fan kan man ha det'' man får göra det roligaste av dagarna förstår ni! Sen känner vi våran mamma så pass mycket att vi vet att hon inte vill att vi ska sitta hemma och deppa om dagarna, Det vi kan göra det är att finnas för mamma lite extra nu, vi kan bara hjälpa henne med saker, försöka göra så hon inte belastar för mycket bekymmer på sig!
Mer finns det att berätta för en som tänker sådär! Varf inte meningen att jag skulle skriva ut såhär mycket om allt, men nu blev det så..

Mycket ska man behöva gå igenom innan allting är bra! Det kommer alla att göra, det finns inte en människa som lever livet på rosa moln.. Den tiden kommer för min familj sen, vi ska dö några gånger innan vi kan börja leva! Det är på det viset man blir stark.




Den vackraste!

Min helg!

Vart ska jag börja? min helg har vart toppen!

Fredagen, var så himla trött när jag natalie mamma och rickard var nere på stan och tog en fika så tänkte att jag skulle ha en lugn dag.. Det ändrade sig lika fort, alkohålen viskade till mig att jag skulle få en rolig kväll så jag körde! Jag och natalie gjorde oss klar för att gå till josh, vi skulle vänta på nån kille i en timme men vi tröttnade på det och GICK till vallhov där festen var, Jag hade det sjukt roligt under tiden vi var där! Jimmy och Matthias kom och hämtade oss så vi åkte lite med dom. Eftersom Natalie skulle ha killbesök så sov jag hos ''J'' väntade på att David skulle komma hit så jag kunde åka nångång, när han väl var här så drog jag ut med ''A'' en sväng vi åkte runt lite sen körde han mig till ''J'' vi låg och pratade lite tills vi somnade typ. Om man får ljuga så gjorde jag det nu hehe..


Lördag, Vaknade upp hemma hos ''J'' han körde hem mig när han skulle till åshammar. Kom hem till mamma vi satt och pratade ett bra tag, spelade lite kort sen letade jag på kläder jag kunde ha på mig på kvällen. Gick hem till Natalie gjorde oss klar, men när jag väl hade haft sönder mina kläder osv.. då vill inte hon klä ut sig men jag försökte få henne att vara nånting men det gick inge vidare med det!! Men sen behövde man inte klä ut sig tydligen så jag var på väg att byta om då natalie säger att hon ska klä ut sig till min slav. Jaja det var väl bättre än ingenting men hon var ingen slav till mig inte!! Sak samma nog pratat om det, vi drog hem till ''J'' där festen var, hade så himla roligt där med, var ju roligt folk där också! Några drog iväg på krogen rätt tidigt och vissa drog vid 12. Men vi som var kvar hade det roligt iaf, eller jag hade skit kul! Sov kvar hemma hos ''J'' vi låg och kollade på karatefylla innan vi somnade.

Söndag, ja utav den tiden som gått idag så vaknade vi ungefär vid 2, hjälpte ''J'' med städningen från igår lite, gud vad jag är snäll alltså! Nu sitter jag hemma hos natalie funderar på att gå hem till mamma och ta mig en dusch nu så jag kanske blir till människa snart.
Vet dock inte vad som händer idag, det blir nog kolla på film med ett härligt gäng! eller så ska jag bara ligga död framför brasan hemma hos mamma!:)

Äntligen söndag!!

För första gången i mitt liv så älskar jag att det är söndag, dagen innan skolan börjar igen! Fan vad skönt det ska bli, det känns som om jag vart ledig för länge nu alltså, kanske beror på att jag inte skött mig.. men ska det bli ändring på det nu? JA om jag inte tänker en i familjen för mycket.. Men jag ska kämpa för henne!!

Godmorgon

Vaknade vid 10, var så himla trött så jag somnade om igen och vaknade vid halv 12 igen! Skönt att sova ut lite ibland också, nu sitter jag hemma hos Natalie hon åkte iväg till sin pappa. Ska ta och göra mig lite klar nu sen se vad dagen har att bjuda på, om det blir utgång ikväll eller en myskväll med nån det visar la sig:)  

 

med detta säger jag godnat

Lägger mig och kollar på nån film på tvn nu sen ska jag sova!
vet inte alls vad morgon dagen har att bjuda på men det visar sig imon.
jag tar dagen som den kommer!

Finns inte ord till det här..

Känslan jag bär på har jag aldrig burit på förut, jag är rädd för att det ska ta för lång tid att bli av med den här känslan. Känslorna jag bär på nu, hur lång tid kommer det ta för att få bort dom? jag har aldrig varit här förut, jag har aldrig gått ifrån någon jag älskar så otroligt mycket så jag vet inte, vet inte hur lång tid det kommer att ta att bearbeta det här. Jag vet med mig själv att jag är en stark människa, men det hjälper inte i sånt här, att bli lämnad av en man älskar gör så himla ont. Det värsta av allt är att det gick för fort, du kom hem från turkiet en vecka efter var det slut! Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant, vi har sovit med varandra nångång efter det, allt har känts på prefekt allt kändes så bra tills jag stängde dörren bakom min rygg och fattade att det här är sant. Jag går ifrån dig utan att komma tillbaka samma dag, jag går och jag har bara våra minnen kvar!
Jag går och kommer aldrig mer få känna det jag gjorde med dig.. Det jag hade med dig var helt underbart, det VI hade var helt underbart! Så mycket som jag vill fälla tårar nu vill jag bara skratta av lycka, lycka att jag fick dela så många dagar med dig, och att jag fick vara din!! Jag kan inte säga att vi kommer vara vänner om en månad, inte om två, tre eller fyra, mina känslor för dig är för starka för att kunna bli vänner på ett bra tag! Jag kan inte se dig utan att röra vid dig, jag kan inte se dig utan att få vara med dig! allt är så svårt, varför finns sånna här känslor för? Ett minne blir du och jag nu fast jag vill mycket mer, Känslan att två stycken vill två olika saker är jobbiga.. Men du vandrar vidare så jag måste också ta och göra det.


Jag var inte redo att gå ifrån dig, jag vela ha mer tid med dig, jag vela ha fler dagar tillsammans med dig!
Folk säger att det inte går att vara vän med sitt ex.. det är nog sant, visst att det bara gått nån vecka, men vi kommer nog aldrig kunna bli vänner;/ Det är synd, för en sån underbar människa som dig vill man ju ha i sitt liv. Men det är såhär det är nu och jag måste acceptera det hela! 

 
 
 
 
 
  
  jag älskar dig, känns jobbigt att skriva det, men orden är sann och dom kommer direkt ifrån hjärtat!

Börjar om mitt liv från noll

Det verkar vara farligt att sakna, sakna det vi hade!(?) fattar inte alls nånting jag..


Är lite tråkigt att blogga eftersom jag inte har några bilder att bjuda på, eller det kommer ju bli bilder ni sett förr och hur roligt är det då? inte ett dugg roligt alltså. Och nu kommer jag inte att ha nå internet när jag flyttar hem till mamma, men vi får la fixa det ganska så snart tycker jag. Då börjar jag om från noll i mitt liv och det kommer bli mycket roligare inlägg!:)

ÄNTLIGEN!!

I mon får jag min säng hem till mamma!
skönt, jag får mig en sovplats, behöver inte leta nånstans att sova längre!

så fort gick det för dig, jag önskar jag visste hur du gjorde!

Halloween på stan

Hejsan på er..

Idag har jag gjort vadå? Jo jag har faktiskt vart ner på stan det var ju halloween grej på stan idag. Men det har blivit så dåligt nu med åren tycker jag, det är inte lika mycket saker som händer, nu säljer dom ju smycken och andra saker. När man själv var liten så fanns det ju mycket roligare ''stånd'' grejer på stan.

Men nog om det, jag gick med mamma hem sen efter det, vi käkade lite. Min moster kom upp till oss, vi satt och pratade en del vi med, så himla skönt att kunna öppna sig så mycket för sin moster! Tog mig en dusch vi tände på brasan och hade det mysigt, kände att det behövdes idag faktiskt!

Alla krossandes hjärtans dag! det är en dag för alla

Är inte det sant så säg, alla får ju sina hjärtan krossande en dag vare sig dom vill eller inte!

Det fanns inte i min tanke

Det vi hade jag saknar det så himla mycket!
Jag saknar dig, jag saknar oss två tillsammans!
Men jag måste förstå att det är såhär det kommer att vara,
du och jag blir bara ett minne nu
du och jag kommer bara finnas i mitt inre!
Men du ska veta att jag alltid kommer stå vid din sida
jag kommer aldrig låta dig må dåligt över nå.


Det kommer att ta tid, jag kan inte säga hur länge, men tid kommer det här att ta!
Jag vet inte när, men jag vet att det kommer ta fler år!

Jag ligger och tänker, tänker på allt vi gjort och allt som hänt oss två.
Det här var ingenting jag trodde skulle hända.
I mitt hjärta kommer du alltid att ha den största platsen!
jag vet inte vad jag ska säga, jag vet inte hur jag ska säga..

Jag har bara en önskan..

godkväller

Godkväller på er, eller kanske jag ska säga godnatt? jaja sak samma iaf..


Vaknade ju skaplig tid idag, fick ett sms från mamma om att vi skulle ta en kaffe på stan! Inte helt fel att ta en fika och prata inte, och när det gäller min mamma så älskar jag att prata med henne!
Satt och fikade i kanske två timmar;o dock så väntade vi på Natalie också, vidare hem till Natalie, hängde med henne till Willys och handlade lite mat. Vi gick hem till mamma och blev bjuden på mat, vart så sjukt trött så jag gick och la mig, men somnade aldrig för jag hade så ont i huvudet(!) Vi pratade ännu mer (Jag älskar min underbara mamma!) Tog en promenad med mamma till statoilen, nu ligger jag här i sängen och kollar bonde söker fru:)

STAN

Nu ska jag ta och klä på mig och gå ner på stan med mamma vi ska väl ta oss en fika eller nå:) mysigt det
Sen vet jag inte alls vad dagen har att bjuda på det visar sig nog senare!
Men hoppas ni får en sån himla bra dag idag!



hatar rubriker

Godmorgon på er, jag har egentligen ingenting att skriva här så vet inte varför jag förtsätter haha.

Måndagen så tog jag och Natalie det bara lugnt först, hade ingenting att göra så vi drog hem till ''J ungdomsgård'' satt där och spelade kort skrattade så sjukt mycket, vet inte alls när jag hade så roligt sitst! Sen vandrade jag hem till ''J'' sov där, och han beklagade hur över hur sjuk han var gulligt haha.

Tisdagen, vaknade hemma hos ''J'' sov så sjukt länge, men kanske beror på att det var min säng hehe;) tog på mig kläderna sen gick jag ner på stan mötte upp natalie, josh och linn vi tog oss en fika på Deli. Gick hem till mamma efter ett tag, satt där och pratade lite och kollade film. Sen vidare hem till Lina för att prata osv, fick ju skratta lite då med haha. Efter en timme ungefär gick jag tillbaka hem till mamma hämtade lite saker sen hem till natalie igen och där satt, lank,viktor &marcus.

VARFÖR!!

Varför, varför, varför just du!!

Om gud nu finns så hatar jag han sådär sjukt mycket just nu!
RSS 2.0