älskar er






Jag är så glad att jag har er. Ni är så himla underbara, stöttar mig och finns för mig hela tiden. Vad skulle jag göra utan er? Jag älskar er!!

Permis?pärmis?

jaja skit samma hur det nu än stavas.
Igår fick jag åka ambulans in till gävle sjukhus för min mage fuckade till totalt så ja. kommer inte ihåg så himla mycket från igår när jag åkte in till sjukhuset. Kommer ihåg att jag låg öppe i min säng, kollade på bog brother hade lite ont i magen så somnade jag till ett tag. Johan försökte väcka mig men fick ingen kontakt med mig först. Han hämtade mamma och hon började känna på mig mage osv, när jag skulle gå ut i bilen vela jag spy flera gånger men det gick inte. När jag hade gått en bit öppe på loftgången så orkade inte mina ben med nå mer, orkade inte stå på mina egna ben. johan satte mig i trappen och vi väntade tills ambulansen kom. Sov där men är hemma på permin/pärmis nu. Åker jag inte tillbaka idag så åker jag imon bitti.. Men kände att jag lära hem var för jobbigt att vara i ett rum hela tiden..

Den här killen gjorde min natt iaf, eller ja han sov med mig på sjukhuset. Älskar dig<3

mina dagar tills nu

Helgen har vart super bra, bara tagit det lungt för jag skulle till skolan på måndagen men blev inte så för jag mådde inge bra. Sen har jag bara legat i sängen och kollat på big brother.

Roligt att veta? näe men kände att jag lära lägga upp nånting iaf:)

min kväller

Fan min kväll har vart riktigt rolig fast jag bara suttit hemma. Har suttit och spelat kort med Natalie,Daniel, Johan och Rickard lite grann. Sen kollade vi på big brother, alltså roza vad håller hon på med?;o hahaha jaja, roligast var ju när Martin tog skydd ute bakom bordet. söt han är. Men näe nu tjatar johan som fan på mig att vi ska dra till donken så måste väl avlsuta mitt här då. och kanske gör jag ett litet inlägg innan jag lägger mig:) och sen har min kära syster färgat håret på mig... skulle ha ljusa slingor men blev typ orange... haha

En dag på stan




Efter vi var och hämtade ut badhus korten så gick vi till jensas och åt lunch, världen godaste kycklingsallad.. fast lite tomt på grejer finns det i salladen haha.

Blev även en tripp till folketshus för ett toa besök haha. Var väl där i kanske en timme för rickard skulle låna några böcker, sen blev vi på stan tog oss en fika. Sanna och Lina kom också ner på stan så vi satt och pratade med dom lite, mysigt var det tycker jag. Inte träffat moster och lina på vet inte hur länge.

Nu blir det nog till att färga håret igen, färgade ju det här om dagen då blev det ljust men tror jag ska bli mörkhårig igen.. ångest typ haha

dålig på att komma på en rubrik

Godmorgon på er:)

Eller klockan är nu 12:00 och jag gör ett inlägg såhär två timmar senare efter jag vaknat. Men vad gör det? Började med att jag satte mig här kanske en timme sen skickade johan ett sms om att jag skulle släppa ut han ut rummet, haha nu kanske ni tror jag låst in han eller nånting. Men nej så är det inte, min lillebror har tagit bort typ alla handtagen från dörrarna (varför vet jag inte) så hittade inte det andra handtaget. Men iaf sen när han hade gjort sig klar så åkte vi ner till sandvik för han skulle göra nå hos vakten.
Nu blir det att gå till badhuset och fixa ett års kort där, så man både kan gymma och bada/simma. Har hört att simmning är bra, varför vet jag inte. kanske för konditionen? men jaja skriver väl mer senare om vad jag har gjort under den här dagen.


även skönt att den här snön börjar försvinna nu:)

jag älskar dig papi


Man ser inte så bra vad han har skrivit. Men min pappa är guld värld! jag älskar dig papi.

love

Nu är johan på väg hit, blir väl upp i sängen och vila lite så jag orkar hålla mig vaken en stund eller ja iaf tills big brother har slutat. Älskar att mysa ner mig med min älskling när jag är sjuk, eller det gör jag även fast jag är frisk också:)

blir så trött..

Helt sjukt, har trott att klockan snart är 10... men nej klockan är bara 9 än, och jag trodde big brother skulle börja NU... ja då har man ju taggat nånting i förväg...

papi

Jag saknar en människa så himla mycket. Det är min pappa, vi bor kanske 20 min ifrån varandra om man går 8 minuter om man åker bil 10 minuter om man åker buss. Men ändå så ses vi typ aldrig, om inte jag kommer dit och hälsar på kanske en timme, eller om jag får pengar, Det är dom gånger som vi ses för det mesta. Jag har blivit sårad av min pappa och jag har även sårat han mycket, kanske därför vi inte ses så mycket? vad ska vi prata om? vad ska jag berätta? ska jag berätta vad jag har gjort under den tiden vi inte sågs, pratade eller nånting? ska jag berätta för han vad jag gör om dagarna? han kanske inte ens är intresserad utav det haha. Men han är fortfarande min pappa så han borde ju få veta allt det där som jag gör/gjort. En dag så kanske jag och pappa kommer få tillbaka den där tajta kontakten igen. Så fort jag tänker på honom så tänker jag alltid på hur tråkigt han måste ha det hemma hos sig när han sitter själv, eller ja med en dator... hur kan man ens tycka det är roligt? men jag gör inget åt det att jag tycker synd om honom när han sitter där i sin ensamhet, lyssnar på musik i den soliga, blåsiga,regniga, snöiga vädret. Nej för vet ni vad jag gör? jag sätter på en låt som påminner så himla mycket om honom så jag tycker bara mer och mer synd om honom. visst han är en vuxen människa, men och? vem har sagt att inte en vuxen människa behöver ha sällskap? vem har sagt att dom inte behöver sina barn? alla vill väl ha sällskap hemma av sina barn. Pappa, jag vet inte om du läser det här men såhär känner jag, för det mesta så brukar jag typ bara försöka glömma att du sitter hemma i din lägenhet själv och lyssnar på musik eller kollar på tv. Fast nu ska jag inte sitta och skriva nå mer om det, för då kommer det bli flera sidor långt.

ute och ätit med familjen

Kom nyss hem från palaia, var där och åt med familjen idag. Kändes skönt att få äta med dom ute och prata lite, eller det blev inte så himla mycket prat för min del. Åt bara upp maten sen kom min kärlek och hämtade mig för jag inte pallade gå hem själv. Mår så sjukt illa så jag inte vet vart jag ska ta väge, lite jobbigt är det att vara själv också. Jag vill göra om här på min blogg sida, men jag är inte så himla duktig på det så om det finns nån söt där ute som kan hjälpa mig så kan ni väl hojta till?:)

bad med tända ljus

Nu tänker jag ta mig ett bad med tända ljus och hoppas på att min huvud värk ska gå över. Sen får vi se vad jag gör, om jag bara tar det lungt eller om jag åker på kalas eller om jag går ut och äter. Får se om magen pallar med nånting av det.

hjääälp?


hur laddarn man ner dom avsnitten från 06? ingenting funkar ju. så snälla hjälp för fan:)

Dag 26 - Dagens outfit


 just nu sitter jag i min one peace


sen blir det väl nånting i det där stuket

family tajkons as everyone calls us




Typ såhär ser det ut hemma hos oss just nu. Mamma sätter upp gardiner men kastar krukorna på golvet iställe, natalie sitter och gör nå bild kolage eller vad det heter. Jag och rickard sitter såklart framför datorn.. roligt familjeliv typ haha:P

To be in someone's arms and know that it will not be forever

Att ligga i någons armar och veta att det inte kommer vara för alltid. Det är en speciell känsla. Du passar på att njuta fullt ut eftersom du inte vet när det tar slut men du kan inte riktigt slappna av när du vet att du inte kommer ligga i den famnen resten av ditt liv. Du kanske inte ens ligger där imorgon

ba ba ba ba ba

Sitter vid köksbordet johan spelar nå kortspel med sig själv, jag och rickard sitter vi en varsin dator mami ligger i soffan och kollar arga snickaren. fan tänk att ett förhållande kan förstöras för att inte ett hus är klar byggt;s rätt sjukt om jag får säga det själv. Blir väl kanske ta en kvällsfika snart och sen vänta på att big brother börjar.

äntligen vart ut en sväng

Idag vaknade jag runt 10 tiden, satt lite framför datorn och kollade runt lite. Hörde att min älskling var vaken så jag gick upp och la mig med han ett litet tag. Vi gick ner vid kanske 12 tiden satte oss vid bordet skulle ta nånting att käka men vi orkade inte göra nånting, så min kära johan åkte och handlade mat till oss. Så söt han kan vara ibland, eller ja det är han jämt. Gick hem till maria pratade lite med henne men fick så ont i magen så johan fick komma och möta mig, kom hem käkade igen. sen har jag typ bara legat framför tvn igen... eller jag har färgat håret ockå, ska bli blond med mörkblonda slingor. kommer inte bli ultra blond så ni vet.

haha nån mer än jag som tycker att jag och maria ser sjukt kär ut i natalie?

Dag 25 - Bilder från varje månad sedan 1/1-10

Kan tyvärr inte göra den här för att mina bilder på datorn försvann för ett bra tag sen.

mys framför tvn

Nu kom precis älsklingen instampad genom dörren, så blir lägga mig och mysa med honom och vänta på att bb ska ta och börja. Sen blir det nog att sova om inte magen börjar inatt eftersom det inte vart nånting idag på dagen. Men får se om jag gör ett inlägg innan jag lägger mig annars säger jag godnatt nu:)

Dag 24 - Jämförelse ett år sen och nu

För ett år sen så var väl mitt liv inte nånting som jag typ brydde mig om. Eller att jag inte skötte skolan det sket jag i, att jag inte kom hem på nätterna det sket jag i. Brydde mig inte om nånting typ. Eller jo jag hade ju min bästavän vid min sida hela tiden inte en dag utan henne var jag. Spenderade varje sekund med henne, vi kunde sitta hemma hos henne en hel dag och bara spela kort, men vi hade sjukt roligt iaf. Det var de som var det bästa, vad vi än gjorde så hade vi så sjukt roligt tillsammans. Och nu finns det inte så mycket mer att skriva om det, eller mitt liv för ett årsen..


Förr var allt mycket bättre, då du och jag hade varandra inttil hela tiden!

Och nu.. ja vad ska man säga?
Allt har blivit bra typ, eller inte min och marias vänskap den förvinner nog bara mer och mer. men ska bli ändring:)
Sköter skolan mer nu, snart klar med dom flesta ämnerna iaf. Har ju min pojkvän också som jag älskar så otroligt mycket, och han har även hjälpt mig en hel del till att jag sköter skolan just nu. Bryr mig iaf om mitt liv nu, vad jag gör osv. Men har även kommit på att man ska leva livet fullt ut, så det gör jag eller försöker iaf haha. Har en bra kontakt med min familj nu med, och det är jag glad över. Vad mer ska jag säga då? det vet jag inte. Men jag känner mig piggare på nå vis nu också än jag gjorde för ett år sendan.




lugn dag

Idag har jag bara tigit det lungt, vilket jag måste göra, så inte haft så mycket andra val att göra. Legat framför tvn hela dagen, skickat johan att göra en massa saker. Han gör allt för mig iblan vilken tur man kan ha;) Men idag så mår jag mycket bättre inte haft ont i magen alls, och nu kan jag typ börja gå igen. Fast jag har fortfarande ont i armen efter den där satans sprutan som jag fick igår.
Nu ska jag försöka göra nånting att äta kanske lagar mat till johan med om han ska äta här eller om han köper mat eller vad han gör, sen blir det lägga sig framför tvn och vänta tills bb börjar om jag inte hinner somna innan. Man blir så grymt trött när det är nånting med magen, varför vet jag inte.

Han kom hem med en glass till mig idag, så söt han e. puss

Måndag 21/3

Gick till skolan sjukt pigg på morgonen. Klockan gick och när jag satt på lektionen så smällde det till i min mage sjukt mycket, blev yr. Min lärare hjälpte mig ner till skolsyster eller vad man kallar dom. Vela bara förvinna för ett tag för jag hade så jävla ont, var på väg att spy så dom som stog inne där hos skolsyster fick panik för jag sa att jag lära spy. På väg in till toan så känner jag hur allting snurrar till i huvudet på mig tog tag i stolen och kände hur min lärare röck tag i mig. gick in på toan satte mig på ett element man inte ens kan sitta på, magen gjorde bara ondrare så jag la mig på golvet medans skolsyster kände på magen. fick lägga mig i ett jävla rum som dom har medans hon ringde sjukhuset, kom till sjukhuset kunde inte gå så jag fick sitta i en rullstol. Tog prover två stick i fingret fan vad ont det gjorde, men fick en brun påse som innehöll godis osv. Men jag fick ju inte äta det så var inte alls roligt att få den just då. Men när jag kom in till läkaren så skickade han oss till gävle för en grej som vi fick reda på, så var bara att åka in till gävlesjukhus sitta där ett tag och fick höra en otroligt hemsk sak. Och fick ta ett prov i armväcket, en stor jävla nål var det dom körde in i armen på mig. Faan vad ont det gjorde. Sen blev det hem bara vila, hade lite mys med älsklingen kollade på bb. fick sådär panik ont i magen igen, men det gick över rätt så fort:)


hur får man den här plattsen i bussen?

http://gd.se/sport/bandy/saik/1.2869261-tv-vralet-fran-supporterbussen

träning/bandy

Godmorgon, vaknade vid 10 tiden kanske. Så underbart att vakna tidigt så man hinner med dagen nånting. Ska ta och göra min träning nu sen ut och gå kanske? senare så blir det iaf spika sig framför tv och kolla på bandyn. Kolla om man ser mina tre puddingar som är där.




Dag 23 - Sandviken

En helt jävla död stad eller by håla kanske man ska säga? är man inte 18 finns det inget att göra på helgerna om man inte går på bio eller sitter inne eller nå liknande. Så sjukt tråkigt här, men det kan också vara grymt roligt ibland också. men om dom skulle kunna göra om lite överallt så skulle nog sandviken bli mycket finare också:)

Lördag19/3

gjorde väl inte så mycket fram till 3 tiden tror jag det var. Jag kände att jag måste börja träna min kropp igen så jag mår bättre, och sjukt skönt var det ju också. vela ut och gå men det hann jag inte för skulle till maria typ på en gång, hade det sjukt roligt där med henne. åt hennes mammas peking soppa, finns ingen godare soppa än den. Men iaf vid halv 9 tiden så gick jag hem stod ute och väntade på johan i säkert tio min ockå, så jag satte han i jobb att bädda nytt i sängen och gå ner med all disk så snäll han haha.

sanning&lögn

Utav sanning& en lögn kan man bli lika sårad, båda två kan göra lika ont. Men så länge man håller sig till sanningen brukar det alltid vara lättare att acceptera saker osv men det kan göra sjukt ont att få höra sanningen också. Om en människa ljuger för en så himla länge och sedan berättar sanningen så kan det alltid bli mycket svårare att lita på den människan. Men man måste alltid göra ett försök hur svårt det än kan vara. Håller ni inte med? det kan alltid vara värt ett försök, om man älskar nån så mycket så kan det alltid bli bra igen!

ändring på det här.

Nej, nu ska jag ta och klä på mig sen ut en sväng. Vet inte när jag kommer hem men lägger upp ett inlägg när jag kommer hem. och det lovar jag, kan ju inte forstätta vara såhär dålig uppdatering här heller. puss

jag vill ha sommar och sol




Dag 22 - Hur en vardag ser ut för mig

Kliver upp runt halv 8 gör mig klar för att gå till skolan som jag är i antingen till tre eller två. Sen umgås jag väl med maria och hittar alltid på nå ruligt, eller så är jag med johan. Och på vintern finns det inte alls mycket att göra mer än att typ sitta inne spela kort och dricka kaffe, haha näe men typ så är det. ingen vinter människa jag inte. Men på sommaren så är dagarna alltid mycket roligare.




hårmodell

Fick en fråga idag om jag vela vara hårmodell i sthlm i juni. Fan måste ju bestämma mig, men tänk om dom klipper mig såhär ...


typ så kort, då dör jag ju. fan jag som sparat ut mitt hår så länge nu. skitit i om mina toppar ser ut som ett fågelbo förfan. Fast och andra sidan så skulle jag behöva klippa lite. haha.

men vågar man ta risken?

...

Nu e det såhär, har inte bloggat så mycket. har inte så mycket att skriva om heller. Eller mina tråkiga vardagar typ, och har ju inte en sån bra kamera heller så inge roligt att ta några bilder då heller. Men ska försöka bättra mig på det här skrivandet..

Dag 21 - Detta äter jag inte


ärtsoppa

brunabönor

bläckfisk

Det där är nånting jag inte äter, sen finns det ju tusen flera saker.

solen skiner

Ja solen skiner och snart kommer maria. Dagen kan väl inte börja bättre, iaf inte min dag. Så idag blir det skjorta och leggings som gäller. Får se vad som händer senare idag, kanske blir ut en sväng eller om jag ska vänta på en viss människa som ska komma och berätta vilken idiot h*n är, ska bli roligt att höra det från den människan. Lite äcklad när jag tänker på varför också, menmen sånt får man leva med ibland:) Hoppas eran dag blir super, puss

godmorgon,godmorgon

Godmorgon, nu är jag redo för skolan. Eller ja klar för skolan iaf, väntar bara på att maria ska bli klar och att skjutsen ska komma och hämta oss sen blir det en hel lång dag framför mig. Men vad gör det när man har mjukiskläder på sig, en måndag kan inte bli bättre. puss på er hoppas ni också får en bra måndag:)


så får man ju träffa dom här söta tjejerna.

13/3

Oj, jag menade fel med att jag vela att sanna skulle åka ut från bb. Menade ju självklart ''Valpen'' Niklas.
Men näe nu ska jag inte sitta här framör utan ska bestämma mig vilken film jag ska kika på, ta nånting att äta och sen upp och kika filmen.

ursäkta minen på bilden, men maria släppte sig precis..

pizza

Fick nyss i mig lite käk, pizza satt fint det som handen i hansken typ. Ska väl plocka undan nu och ta mig en cigg innan big brothet börjar. Så hoppas jag att sanna åker ut ikväll:D

Dag 20 - Min personlighet

Men jaha? den hoppar jag över.
eller kan berätta lite.

Älskar att hjälpa andra/finnas för andra.
är en glad person som oftast skattar hela tiden.
är oftast ärlig med det jag säger osv.

Söndag 13/3

Vaknade kl 3 gick ner åt frukost, tog morgon ciggen ute i det sköna vädret som vi börjar få nu. Jag och älsklingen gick upp och la oss i sängen igen, började ha kuddkrig som slutade lite väl illa. men hoppas det är bra nu iaf. Ska ta och fika lite med min älskade mamma och lillebror nu, och tagga till big brother ikväll:)

Lördag 12/3

Vaknade med älsklingen brevid mig. Började med att köra natalie till gävle, sen åkte han hem.
jag hoppade in i duschen fräsade till mig lite. Vid 6 tiden så åkte jag och mitt hjärta hem till pappa och hälsade på honom kollade på mellodifestivalen, och fan att erik vann var helt fel låt tycker iaf jag. Åkte hem till hjärtat vid 9 tiden han bytte om och käkade lite, efter det så drog vi hem till mig var meningen att jag skulle sova så jag orkade med den långa bilresan som vi skulle göra. Men så blev det inte vi satt och spelade kort och vilade bara lite. Vid 12 tiden åkte vi från mig in till gävle och hämtade upp natalie&sanna som nu är i cypern.

Väntade bara på sanna där sen åkte vi. och en taggad natalie.

Natalie började packa om väskan för den vägde för mycket.

sanna tjatar arselet av natalie att dom ska gå för det är kallt.

deras ''hejdå'' bild.

sanna fryser lite väl mycket och är kissnödig.

Natalie vinkar klatt hej då, medans sanna ser ut som en gammal kärring.

hahah och en till sak, ni sjunger förjävligt, men hoppas ni har det bra i cypern. och änvänd fan kondom!

Fredag 11/3


Blev ingen skola för mig så jag vaknade ungefär vid 3 tiden kanske.
Tog mig en dusch kollade andra avenyn och sen gick jag hem till maria spelade kort drack kaffe och snackade lite skit.

Torsdag10/3


typ såhär såg vi ut i skolan hela dagen.
men började med att vara i skolan, sen blev det hem och sen kommer jag inte ihåg vad jag gjode.

Onsdags





Var på bandy med maria, träffade även på lillebor.

Välkommen till sandviken

Där allting sprider sig så fort.
Ni vet då jag mådde så dåligt?när jag bara kunde dricka varma koppen. Jag köpte ett test på apoteket, det visade att jag var gravid. Sen dagen efter gick jag till ungdomsmotagningen och kollade mig, då var jag inte gravid. Sluta snacka om att jag är gravid jag vet inte själv om jag är det! men ska kolla mig imorgon igen, fan att alla ska snacka så mycket!!

9/3

Blev inte allste nån uppdatering igår efter det sista jag skrev. men lite fort så kan jag ju berätta att jag var med johan och hans kompisar ut en sväng i söndags.
Igår när jag kom hem från skolan så låg jag bara i sängen, vaknade vid 4 tiden skulle jag tro. vilade mig hela dagen och idag. Så mår lite bättre idag iaf. får se om det blir skola imorgon eller ej.

Dag 19 - Dröm hår



jag mår illa som en gorilla

Godmorgon på er klockan är 10 och jag kom hem för en liten stund sen, gick till skolan idag iaf och blev hemskickad lika fort. helt sjukt hur skit jag mår nu, mår illa, svimm färdig osv osv. Men nu blir det lägga mig brevid älsklingen och vila mig så jag mår bättre. skriver sen om vad jag gjorde för nå igår.

lite snabbt inlägg

Ja som sagt så åkte ju jag till valbo med min syster idag, pratade lite osv. kändes skönt att få prata med henne om allt. Var där kanske två timmar skulle jag tro, sen bar det av hemmåt. Johan följde med mig hem kanske en timme sen skulle han hem och duscha, det skulle jag med. nu kanske ni undrar om inte vi duschar tillsammans haha, men jo det gör vi. fast johan skulle hem varför vet jag inte.
Men ska ut nu igen och göra vet inte vad det visar sig, bloggar mer ikväll :)

valbo

Slutar om 10 min då bär det av till valbo men syster, bloggar mer när jag kommer home.

Dag 18 - Mitt rum


efter jag målat om.

innan hade jag såna här förjävligt gräsliga tapeter,
och har ju inte så mycket grejer i mitt rum inte fått i ordning alltning än och väntar på min garderob.

skulan

Sitter nu i skolan, skriver rent min intervju går ju skit bra om jag ska vara ärlig. Helt själv i mitt lilla rum sitter jag nu också, alexandra gick nyss hem och linda har ju flyttat ut i det ''stora'' rummet. lite tråkig info kanske haha, men ni får veta lite om min tråkiga skoldag iaf det är väl okej?:P

Får se om jag åker till valbo med natalie idag eller om jag åker hem till mormor och morfar och grattar han.

folketshus

Fyfan vilket tråkigt inlägg jag gjorde om mina husdjur haha.

Men min kväll såg ut såhär, gå på folketshus på nån spelning med maria och marcus. Dock så blev det inte nå för dom hade blåsgrej där, men vi fick följa med på fest om vi velade. Ja då är ju frågan om jag pallar det med mitt huvud som bara dunkar och dunkar. Så nu får vi se vad min kväll bjuder på då:)
hoppas ni får en trevlig lördag kväll såhär innan skolan börjar igen.

Dag 17 - Mina husdjur

Tyvär så har jag inga, fast har haft en hel del djur. men min lillebror fick astma osv så vi fick ge bort dom vi hade.

stå för vem fan du är!!





Vilken jävla idiot du är, vill bara veta vem du är. så jag iaf kan prata med dig om det, för det här gjorde mig sjukt arg. Och med bråk har jag slutat, men ska berätta varför jag bråkade och går på iv!!


Under en period så var jag väl den där bråkiga tjejen, som tyckte det var coolt och vara ute å bråka hela tiden. Jag har suttit på ett förhör om när jag ''misshandlat'' någon. vilket inte var en misshandel enligt mig.
Dom gånger jag har bråkat med nån så har det vart i min egen ålder, har inte gått på nån under min egna ålder.
Eller jo okej en människa och det är väl, emma ramic fast det var inte riktigt bråk enligt mig. Och jag ångrar att jag har bråkat så mycket med folk, jag ångrar att jag gjort allt dumt.

Och jag ska berätta lite kort om varför jag kom in på det här spåret.

När min mamma & pappa skilde sig så mådde jag skit, alltning var åt helvete. Jag vela få bort mina känslor bland andra saker, vela inte visa hur jag mådde för folk. Slutade med innebandyn, slutade med fotbollen igen. och då fanns det ingenting mer att se fram emot. Så det var där mitt liv gick åt helvete rent sagt. Sen fick jag reda på att min mamma hade cancer, och då mådde jag bara mer skit. Var orolig över henne, skolan började gå åt helvete. Missade allt för mycket i skolan så då blev det bara jobbigt att ta igen alltning igen, så jag och min förra mentor bestämde att jag skulle börja på IV iställe för att slösa bort ett helt år på söder. Så det var så jag började på IV min mentor tyckte det var bättre för mig att börja där. Så nu vet du varför jag började iv också:)

så nu jag slåss inte, och bråkar det vet jag att många gör.  inte bara jag och natalie;)

Tycker det är tråkigt att inte folk kan stå för vem dom är, ska man kommentera så ska man väl kunna skriva vem man är också? eller är det bara jag som tycker det? fega äckliga du, våga stå för vem du är.

Nu har jag berättat lite här om mitt liv, lite för mycket tycker jag iaf. Fast det finns mer och berätta men allt ska inte ni få veta;)

mys dag med mig själv

Börjar bli sjuk så idag får det ta och bli en vilo dag då jag bara ska ta det lungt. Så därför gjorde jag mig en kladdkaka och ska titta på andra avenyn snart, måste bara låta kladdkakan svalna lite. Fast måste nog springa ner till affären och köpa en cola och sen nå mer götta. mysmys.

Dag 16 - Detta tänker jag på innan jag somnar

Ingenting tror jag. eller är väl hur lycklig jag är över min familj.
om det kommer vara fint eller fult väder när jag vaknar.
ah inte vet jag, det är väl det där jag tänker på iaf.
RSS 2.0