väntar&väntar

Medans jag väntar på att dom jädrans bilderna ska bli klar så tänkte jag göra ett litet inlägg här för kvällen, berätta lite om min dag om ni är intresserade.
Men iaf, vaknade ju vid 1 tiden myste lite med älsklingen gick ner tog en cigg sedan gick vi upp igen och mös lite mer innan han skulle åka, jag tog mig ett varmt och skönt bad. Satt lite här framför dator, väntade på att älsklingen skulle komma tillbaka. Gick och kollade i kylskåpet om det fanns nånting göttans att äta men hittade ingenting, johan kom till mig vid 7 kanske? gick fortfarande och kollade i kylskåpet om det fanns nånting, men icke sa nicke. Blev sjukt sugen på kina mat så vi beställde hem mat, efter maten så mös vi ännu mer. somnade en stund också, så mös vi igen efter vi hade vaknat. och vid 10 tiden åkte han och jobbade:/ så himla tråkigt att jag måste sova helt själv inatt, men det går nog bra iaf:)

min obäddade säng, hihi men nu är filmerna klar så nattinatti

Allt är suddigt och grått

Har en sån himla konstig känsla i kroppen. Blir yr stup i kvarten känns det som, har inge matsug nå mera och jag älskar mat det är fan de bästa som finns! Kanske är mjölken som jag nog skrivit här tidigare. Men förstår ni? så fort ni stoppar en liten matbit i munnen så börjar ni må illa, vill inte ens se mat nå mer. Var så förr med men då var det så för att min mens var på väg och jah;s haha ja men vad fan bryr ni er om det här? tror inte det för de gör inte jag heller haha, men måste bara skriva lite så ni iaf får nånting att läsa. Och ska väl både till um och sjukhuset och kolla upp vad det kan vara för tok:)

Dag 1 - Snyggaste sminkningen


Den snyggaste sminkningen enligt mig är ''naturlig'' eller hur man ska kalla det. Jag tycker man ser så fräsh ut i det, inte för mycket glet och kladd i ansiktet eller nånting. och man ser jur mer hur folk ser ut då, iställe för att dom ska gömma sig bakom hundra lager brunkräm osv


Tycker det där är sjukt fint, men dock inget jag skälv skulle gå med

Och det här, avgudar väl varje människa som har sådär. haha nej då men tycker det är så himla fint (på vissa)
är väl kanske inte heller nånting jag skulle gå med, men så sjukt fint:)

skiter i den andra och tar den här

tar den här iställe för den andra då man ska berätta om skolan osv..

Dag 1 - Snyggaste sminkningen
Dag 2 - Det jag vill ha mest just nu
Dag 3 - Finaste sommarkläderna
Dag 4 - Mest spelade låtarna 2010
Dag 5 - Min famtid
Dag 6 - Fulaste kläderna
Dag 7 - Roligaste dag/natt
Dag 8 - Bästa minne 2010
Dag 9 - Bästa dag med familjen
Dag 10 - Finaste vinterkläderna
Dag 11 - Mina naglar
Dag 12 - Drömskor
Dag 13 - Denna person förändrade mitt liv
Dag 14 - Klassen
Dag 15 - En högt skattad person i mitt liv
Dag 16 - Detta tänker jag på innan jag
Dag 17 - Mina husdjur
Dag 18 - Mitt rum
Dag 19 - Dröm hår
Dag 20 - Min personlighet
Dag 21 - Detta äter jag inte
Dag 22 - Hur en vardag ser ut för mig
Dag 23 - Sandviken
Dag 24 - Jämförelse ett år sen och nu
Dag 25 - Bilder från varje månad sedan 1/1-10
Dag 26 - Dagens outfit
Dag 27 - Mina planer för sommaren
Dag 28 - Kommande helg kommer spenderas med
Dag 29 - Musik
Dag 30 - Vad jag lägger mest pengar på
Dag 31 - Jag tränar
Dag 32 - Något jag saknar
Dag 33 - Den här dagen för precis ett år sedan
Dag 34 - I min handväska
Dag 35 - Vart jag helst vill vara på denna jord, just nu!

go efter middag!

Vaknade vid 1 idag ungefär utav att min lillebror kommer in på rummet och frågar om han får låna datorn.. jag och älsklingen låg och hade det lite mys, efter ett tag så gick vi ner tog oss en cigg sedan gick vi upp igen och myste mer;) han åkte hem för en liten stund sen, så jag hoppar väl in i duschen nu och väntar på tills han kommer tillbaka.

haha, en gammal fjortis bild

familjemiddag

eller kan man kalla det så? ja kanske, mormor, morfar och deras granner kommer hit och äter ikväll ska bli mysigt, jag älskar min morfor så himla mycket! moffa älskar jag också. fattas ju bara natalie nu här hemma, annars då hade det vart hela familjen:)

ska ta och byta om lite nu, fast skulle ju inte ha nå emot att sitta med mjukisar hehe;p

mat

tror jag är allergisk emot mat, helt knasigt har för nån vecka sedan börjat må illa så himla mycket när jag äter. Blir yr typ hela tiden och jag kan inte äta, vågar fan inte äta och det värsta jag vet det är att spy eller ha en spykänsla i kroppen. Kanske är mjölken som böjar spöka igen..

29 jan

Godmorgon eller kanske god förmiddag eller hur man nu än säger.
Igår blev jag äntligen klar med mitt rum, eller är lite saker som ska upp på väggarna nu bara. Har ju inte haft tid att blogga så mycket nu eftersom det har vart så himla mycket saker som hänt osv. Men ska ta och äta nånting nu så får vi se vad som händer senare idag, ska försöka lista ut hur man får cambilderna till mina bilder, det går ju inte;o

helt slut

Efter en dag/kväll med att göra om rummet
Maskera rummet (klart)
Måla taket (klart)
Måla väggen (klart)

men sen var jag så himla duktig att jag tog och fixade min garderob, ränsade lite kläder kastade väl en hel del och ska skänka bort en hel del också. min kära vän maria fick ju också lite kläder av mig, byxer som hon kommer att kunna ha senare:) eller om några veckor kanske:)

Har nästa nyss bäddat sängen så skönt, väntar nu bara på älsklingen som är hemma och byter om haha och hämtar nån jävla dosa, och kolla hoppas jag:)
Blir väl att mysa lääänge ikväll, hehe;) hoppas han kommer fortfort

måste göras

Har ju gjort om mitt rum lite grann men orkade inte hålla på nå mer efter ett tag så la ner det.

men nu måste jag

Maskera rummet
Måla taket
Måla väggen

sen blir det att tapetsera, kommer ju dö innan jag är klar:o

Förlåt mig

Förlåt mig för en sån dålig uppdatering. Men har ju inte så mycket att skriva om heller, har mest bara sovit och legat i sängen. Inte vad i skolan sen i måndags inte känns mig nå frisk så har det ju hänt en massa saker runt om mig.

Var och fikade med min pappa igår, pratade om allt möjligt och var skönt att prata med han. Sen kom mamma och fikade lite med oss så då satt vi alla tre och pratade riktigt mysigt var det:)
haha när jag var och fikade så började jag mamma och pappa att prata om min blogg, pappa bd mig att knäppa ett kort på honom, men hade dock ingen kamera med mig. men lägger upp en annan bild på han:)


lite tips av er

Vad tycker ni kära läsare att jag ska skriva lite mer om? eller vad vill ni helst att jag ska skriva om?
och tror jag ska ha en liten fråge stund, vad tycker ni om det?:)

en stor längtan

Har en sån himla stor längtan efter dig. Det är nu jag vill ha dig nära mig, det är nu jag behöver dig som mest behöver dig vid min sida nu! Det är i din fanmn jag vill släppa ut mina känslor, jag vill att det ska vara du som torkar mina tårar nu. En dag har jag var utan dig men det känns som en evighet, känns som vi har så himla mycket att prata om just nu! Snälla jag ber dig komma till mig. Jag älskar dig

just nu

Nu ska jag ta mig ett varmt skummbad, tänka efter lite saker och pyssla om mig själv lite. så hoppas jag mamma kommer hem snart så vi kan äta nångång, blir kanske att ta en kopp kaffe idag med maria också. Men skriver väl inte senare då jag har nånting att skriva:)

min syster

Hon är allt för mig, när jag behöver prata ja då finns hon där. Så fort det är nånting så hjälper hon mig alltid, det är så skönt att jag har fått en sån stark kontakt med henne dom senaste åren. Vet liksom inte, ibland kan jag hata henne men jag älskar henne så mycket så jag inte kan hata henne iaf. Tänk så mycket vi har gått igenom, både bra och dåliga stunder. Förstår ni hur lycklig jag är som har natalie som syster? när det kommer ingen att förstå för det kommer bli för mycket ord här, fast andra sidan kan jag inte ens beskriva med ord. Du är min bästavän samtidigt som du är min syster. Du finns alltid när jag behöver, när jag är ledsen, glad ja det spelar ingen roll i alla lägen finns du för mig. och du ska veta att jag är evigt tacksam över det. love you


vet inte om du läser det här men vela bara berätta vilken underbar syster jag har:) hehe

att behöva vara ifrån dig

Att behöva vara ifrån dig kommer vara så otroligt jobbigt, men jag får kämpa för att vårat förhållande ska hålla. Jag älskar dig så himla mycket och det vet du att jag gör! Man behöver bråka/tjafsa för att ett förhållande ska byggas upp till nå mycket starkare, det vet både du och jag!
Men hoppas dom här dagarna går fort bara så jag snart får träffa dig igen, eller ja det kommer dom nog att göra.
Det värsta är att jag inte kommer få sova med dig nånting under den här tiden nu. Men jag älskar dig!



love you

bitterfitta

Jo det är mitt nya smeknamn det, har fått höra det ett par dagar nu så tror det är de nya smeknamnet iställe för ''älskling, hjärtat'' osv.
men vad gör det då? inte ett skit just nu iaf, har min helt underbara vän maria som alltid får mig på humör.
blir snart till att sova så jag orkar med skolan imorgon tur att det bara blir en kort dag iaf:)

Dag 25 – Min skoltid.

Ja, min skoltid. Går iv andra året pluggar väl som alla andra gör, Pluggar 9 ämnen nu lite jobbigt eftersom jag alltid har jobbat med, svenska, matte&engelska hela tiden. Eller ja iaf från när jag gick i 8:an. Trivs jätte bra i skolan, dock så är det ju lite jobbigt att plugga så himla mycket nu men vad gör man inte för att komma in på en riktig linje då?;) haha men jaja skit samma så jävla intressant är fan inte min skoltid så orkar inte skriva nå mer.

Du svek

Du svek, jag förlät. du sa för evigt.
Du krossade mitt hjärta jag grät, och tyngden av smärtan tryckte mitt hjärta..
Men vet du vad? jag hittar en bättra

en liten hämnd

en liten hämnd ska jag göra till mina lärare, dom har inte berättat för mig att jag börjar halv 9 utan fick reda på det utav min kära vän maria. Så jag ska komma till 9 den tiden vi igentligen börjar, så om dom säger nånting om det så ska dom väl få en liten utskällning.. Dom måste ju berätta för oss elever hur våran vecka ser ut, men tror inte dom förstår det (Y)


köra rattfull

Att köra rattfull är nog inte så allvarligt iaf, igår när maria och marcus gick hem så var det ett par som bråkade jätte mycket blev bara värra och värre. Jag, mamma och johan stog och kollade om det skulle bli ännu värre, och ja det blev de, gubben tog bilen körde från parkeringen men tanten ställde sig framför bilen då stannade han, hon försökte få ut nyckeln ur bilen men lyckades inte, vid 3 tiden hände det att han tog bilen då ringde vi till polisen dom skulle komma så fort som möjligt.. tiden gick och efter ca en timme så ruskade tanten om gubben då tog han tag i henne vi visste inte vad som skulle hända så vi ringde igen, då var dom påväg.. ah vad bra tänkte vi. Dom fortsatte att bråka, gubben gick till bilen IGEN startade den men då sätter sig tanten i bilfan också!hur smart får man vara?;s men ja iaf sen gick gubben därifrån tanten gick och letade som en tog efter gubben. Efter en halvtimme så kommer båda tillbaka igen gubben går lite före på väg till bilen sätter på bilen igen då ringer vi till polisen igen, så hade det gått 2 jävla timmar! och när vi ringer då så ska dom ha en massa information om vad som händer, så ja en kvart tror jag fick vi berätta vad dom gjorde. Hoppades ju att det skulle komma nån polisbil när vi pratade med dom, men nej då.. halvtimme efter så kommer det en polisbil det enda dom gjorde med paret var att prata med dom... fattar inte, dom åkte förbi bilen men tänke inte på det så johan ringde upp skällde ut dom och sa att dom inte gjorde sitt jobb. samtidigt som johan pratade med poliserna som hade vart här då kommer paret tillbaka igen då hade det kanske gått två min.. johan säger åt dom att komma tillbaka och dom skulle skunda sig, en kvart tog det innan dom kom tillbaka, så ja dom hade väl fått tillbaka bilen lite grann men när polisen kom tillbaka på plats så hjälper dom idioterna till att putta bilen så springer johan ut frågar om det var klart nu, då sa ena polisen att har dom inget sett så kan dom inget göra heller;s helt otroligt i tre timmar höll det där paret på att bråka och det hjälpte inte med att vi hade vittnen eller att vi hade ringt;s
Tänk om han hade satt sig i bilen, han hade ju kunnat köra ihjäl nån men nej så får man väl  göra?

Så nu vet ni folket, ser ni en polis åka förbi er och ni sitter i bilen när ni är full ställ eran bil ute på vägen och putta den så får ni också hjälp att komma iväg med eran egna bil utan att böta eller nånting men glöm INTE ATT TA UT NYCKEL I BILEN:)

Gårdagen

Igår så hände det inte mycket på dagen, eller var planerat att jag,maria,marcus och älsklingen skulle spela ett spel, men efter nån timme så hade vi ingenstans att vara så det sket sig.. Då kom johan på att han kunde dra på party med marcus så jag och maria skulle sitta hemma hos mig och prata och lite tills dom kom tillbaka igen. men tiden gick och det blev för sent för johan och marcus att dra så då kom ju jag på att jag var själv hemma så vi kunde ju sitta hemma hos mig och spela, smart är jag ibland haha. och den här gången blev det lite bilder med


God morgon!

Godmorgon på er, nu sitter jag här men ska ta och göra ett ryck snart.
Ska göra en ansiktsmask, sen så ska jag städa åt mamma för det behöver hon inte alltid få göra. Sen blir det tvätta lite också, jag älskar att tvätta vet inte hur jag kan göra det men jaja lägger kanske in nånting senare. puss

mycket skratt

Vart ju så att vi inte skulle till maria igår, men vi gick dit sen iaf. Spelade ett spel och en hel del skratt blev det också, kom väl hem ungefär vid 12 kanske. jag och älsklingen la oss i sängen kollade film sen blev det lite mys innan vi somnade. men hade ju ingen kamera med mig så blev inga bilder från igår lite tråkigt men ska bli skärpning på det nu:)

trött tjej

haha lägger nog det där med att ut och gå åt hyllan. Älsklingen kom nyss så jag ska fjäska till mig lite massage och kanske kolla på en liten film. Vi får nog ta ha det en myskväll idag iställe;) hehe.

fredag

Idag var det ju planerat att maria och hennes kille skulle komma till mig, vi skulle spela lite spel och bara umgås. Men nej blidde inte så pga att maria kille e så lat haha. Så får se om vi antingen tar hit några andra eller om jag och min kära bara tar det lungt kanske går ut och går, får helt enkelt se det:)

powernap

Japp en sån tog jag vid ungefär vid 1 tiden då jag kom hem från skolan, käkade lite sen när jag vaknade till och sendan kom älsklingen
.

a walk to remember


lägger mig och myser och kikar film med min kärlek
ska tjata till mig lite massage också;P

buu

Hela den här skolveckan har ju inte alls vart nå seriös, inte gått nå bra heller för den delen och då är det ju inte alls nå roligt att sitta å plugga..
Men iaf idag hade vi en lektion och sen idrott, kan ju säga att jag aldrig har haft en tråkigare idrottslektion iaf. blev lite smått irriterad på mina idrottslärare också. Men ja varför ska jag skriva om skolan just nu för? nu berättar jag lite om min dag efter skolan iställe haha. Började med att jag och maria drog hem till henne hjälpte henne att tvätta för hon kan ju inte själv haha, sen drog vi hem till hennes mamma pratade lite och tog det lungt bara. lät ju inte alls som jag har gjort nånting, men tiden gick fort under den tiden så jag drog hem skulle med syster till sjukhuset men behövde inte det så la mig på soffan istället och somnade som en STOCK skönt att vila lite.

film&massage

Har ju lovat min älskling att han ska få massage ikväll och att han ska få kolla på en film som HAN vill se nu är jag bra snäll mot honom, men kanske får nånting för att jag är snäll;) men nattinatti på er

myspys

började må sjukt illa idag i skolan, trodde inte jag skulle orka med dom sista timmarna men det gjorde jag. Väntar nu bara på johan att han ska komma så vi kan lägga oss och mysa lite, ska ta hant om han också eftersom han gnäller på att han är sjuk, men när en kille snorar lite så tror dom ju att det är döden som e på väg.. men ja sen kanske jag går hem till maria om jag mår bättre:)
snygg jag e, jag vet;p

Dag 17 – Min favoritresa.


Min absolut favoritresa var ju till Turkiet hade aldrig vart utomlands men min pojkvän bjöd mig som en födelsedagpresent, så gulligt utav han:)


Och naturligts vis när vi åker upp till marias stuga, det är det bästa man kan göra på sommaren! komma bort med henne helt otroligt, även fast det är så litet där finns det så himla mycket att göra. Menar inte att stugan är liten utan dom bor ju nästan högst upp på ett berg om jag inte minns fel;P men saknar det stället så himla mycket. och hade inga fler bilder när vi är där på min dator. Jag vill dit igen, med henne, hennes mamma och familjen hennes!

största som hänt på bessemer?

det är väl att jay och minnah var där idag, eller kanske har hänt nå annat större på den skolan?
Jaja måste ju bara berätta att jay är så j'vla snygg helt galet. Glömde ju min kamera hemma så jag tog inga bilder men malin skickar dom senare då hon lagt in dom:)




nya kärleken. hehe

skuulan

sitter i skolan med jag lovar, sveriges dampigaste människor Linda och Alexandra. Fattas bara att maria ska sitta här nu också hehe, men ja blir att jobba på lite nu så att jag blir klar med notiser osv. men det är lättare än man tror bara man kommer igång nån gån hehe 

godnatt


nej nu lägger jag mig och sover, ny dag imorgon vilket innebär nya tag också!

Charline släpper lös känslor!

Hur har man mage till att ljuga så himla mycket om vad man gör om vad man är osv..
det är ju helt otroligt att inte folk kan stå för det dom gör! Ja man kanske kan dra vita lögner men man gör det fan inte hela tiden nångång måste det ta slut också! Jag vet att EN människa kommer ta åt sig nu om den läser det här, men ja då får den göra det för det här är riktat till alla som ska ljuga hela tiden. Nångång kommer sanningen fram vare sig man tror det eller ej, men det är alltid nån som säger det till en människa och sen går det vidare.. Varför inte bara stå för den man är, varför kan man inte bara berätta sanningen iställe för att dra dit en lögn? Okej visst har jag dragit en vit lögn nångång men inte mer än 5 gånger iaf. Kanske är det väldigt många gånger men jag känner fler som drar lögner hela tiden på allt det säger!!

Och mer jag hatar det är när folk ska tro att dom är mer än vad dom är.. okej kanske gömmer dom nånting i sig och försöker vara någon annan men snälla livet är för kort för att vara någon annan!!
Finns även mer saker jag stör mig på, när människor tror att dom har rätt hela tiden fast dom inte har det, blir så himla arg på sånt.

Och när en kille/tjej försöker förstöra mellan ett förhållande pga svartsjuka eller nå annat, varför kan inte människor låta folk vara lyckliga? nej för dom har väl aldrig vart lycklig och vill inte att nån annan ska vara det då heller?  Men ja nu är jag klar med det här skrivandet iaf

så som jag skrattat

haha så som jag har skrattat idag, vet inte hur länge sen jag skrattade så mycket sist!
från 10 tills typ 7 idag, förstår inte hur jag orkat. Inte undra på att man har ont i käkarna då hehe. Jag har iaf haft det helt underbart idag, men fan nu ska vi väl inte bara prata om mig, så arg på en viss människa nu får se om jag skriver av mig lite sen:)

ingen bild, inget att skriva

Sitter i skolan och väntar på att skoldagen ska ta slut, har inget att skriva här heller förutom att Linda och Alexandra gör just nu så att jag orkar vara kvar i skolan och sitta på dom här lektionerna.. men riktigt bra börjar det nu gå i skolan:) hehe. Får dock se vad den här dagen har att bjuda men det visar sig senare vad jag gjorde efter min skoldag.

beroende utav glee!






Så himla bra serie eller vad man ska kalla det, kan inte sluta titta varje gång jag stänger ner datorn så blir jag så himla arg för jag vill bara fortsätta titta och titta!
ni som inte kollat på den här serien måste kolla lovar ingenting ni ångrar!

ingenting att skriva

Har nada att skriva om alltså, så jag drar mig ut lite nu så kanske jag får nånting att skriva om lite senare mot kvällen. om jag hinner ska ju mysa lite med älsklingen när jag kommer hem igen.

Världens sötaste bror


hahaha så jävla söt han är, jobbigt att han kunde ha den också nu kommer jag väl aldrig att få ha den på mig

äntligen fredag

Äntligen fredag tänker jag när sista skoldagen är, men idag vill jag inte att det ska vara helg blir ju alltid sjuk när det är helg eller lov undra varför.. men sånt man får leva med ibland hehe.
Men vad ska man göra en dag som denna då? är ju inte den här party tjejen nå mer väntar till sommaren så blir väl kanske bara en mysdag idag :)

11 månader

idag är det 11 månader sendan jag och johan blev tillsammans, nästa månad så är det ett år. Tänk vad fort tiden går det är helt otroligt snart sitter man väl med grått hår osv.. Ibland önskar jag bara att tiden kunde gå lite saktare så man fick njuta av livet man hinner ju knappt med det nu;o

love you

fastnade här

Lurade bara er, hann inte hjälpa mamma med maten jag fastnade här så nu blir det att äta lite kanske ta en liten powernap efter det, och sen kommer ju min älskling och pussar på mig:) så himla kär i pöjken min!!

Dag 15 – Mina drömmar.


Min stösta dröm det är att min mamma ska bli frisk!
och min dröm är att jag ska bli lika stark som henne, att klara av tre ungar själv och samtidigt jobba för att må bra och bli av med sin canser! jag älskar dig så himla mycket mamma det gör vi alla, även fast vi blir sur på dig osv. du kommer alltid att vara min stora förebild! love you mammi

+
Ha ett superstort hus och en otroligt stor pool och havsutsikt, skaffa sig en egen familj och bo där med. Ha och tjärna en massa pengar så man kan göra precis vad man vill utan att man ens ska tänka på hur mycket det kostar hehe.

Sen finns det en hel del till drömmar men dom där tre är det jag drömmer om mest:)

Hemma

Hemma nu efter att jag har sovit hemma hos maria sen i måndags, inte kunnat lägga upp nånting hon är ju datanörden själv haha, men har iaf har det jätte mysigt och trevlig. Vi skrattade en hel del pratade om allting och ja allt man gör när man är med sin bästa vän.
Och i skolan har det gått så himla bra tror att jag fått nån annans hjärna under lovet hehe. Men ja nu ska jag hjälpa mor min med lite mat:)

första skoldagen

Ja idag var det ju första dagen i skolan, gick väl sisodär. Var så grymt trött var på väg att somna ett antal gånger kände hur huvudet röck till flera gånger för jag var så himla nära på att somna, men johnblund vela väl hälsa på ett tag till hehe. just nu har jag inte alls nånting att skriva ska ta mig ett :)
lägger väl upp nånting mer innan kvällen är slut

sköna trökiga lördag!

Kom nyss och tänka på att jag måste fixa lite mer bilder som jag kan lägga upp här, fan min dator fick ju nå fel här för ett tag sedan så att allting försvann helt och hållet.. Men blir ändring på den här tråkiga bloggen lite:)
kankse nå tips på vad ni tycker är roligt som man bloggar om:)

jappjapp

Blir att dra iväg till min kära vän idag, umgås lite med henne underbart kommer ju få skratta och ja allt :)
men lägger väl upp nånting senare när jag kommer hem.

hoppar över

Nu kör jag den här listan som jag vill och tar bara det jag vill skriva om:)

så det blir dag9- en pefekt helg för mig.

Ja en perfekt helg för mig vad kan det vara då,
på vinter så är det nog att umgås med dom nära och kära hitta på nå roligt och bara ha det mysigt

har dock inte så mycket bilder som kan beskriva den perfekta helgen på vintern..

När det är sommar då kan man ju göra så himla mycket mer,
så då är en perfekt helg för mig att umgås med vänner/pojkvännen vara på party sitta på en strand göra upp en eld och prata och sjunga lite, och dricka nån öl:)
och självklart att åka båt på sommaren!


Sommar finns det ju otroligt mycket mer att göra, helt underbart med sommar!

sliten brud

Var ju som sagt i järbo igår mycket folk kom det efter ett tag och det blev bara roligare ju mer klockan gick. Men jag åkte väl hem vid 11 tiden fortfarande sjuk så mådde inte så bra. Men ångrar lite att jag inte stannade iaf, fast ja idag så ångrar jag det inte alls haha. Så himla sliten skulle kunna ligga i sängen hela dagen, men näe det orkar jag inte heller göra. så får ta och hoppa in i duschen eller ta ett bad nu och fräscha till mig lite:)

taggar


party på g nu!!

.....

Vad mer kan man säga om en sån här sak. Jag gjorde fel, han gjorde och du gjorde fel vi alla tre gjorde fel helt enkelt. Men jag orkar inte med det där jävla skiten nå mer, nån måtta får det vara! Blir så himla arg på det här försöker att hålla alltin inom mig men ibland så går det bara inte då spricker det blir som en bomb smäller inom mig. Säger nån nånting till mig så blir det bara värre, jag menar efter 9 år så borde väl endå ** veta hur jag fungerar när jag blir arg. Och damp har jag inte och ingenting annat, men mer adrenalin än en häst har jag. Det har vi fått reda på och då kanske ni inte ska ta och trissa upp mig så mycket heller när det blir såhär som det blev!



dag7- mina bästavänner

Maria eriksson, Hon jag har känt i hela 14 år och längre kommer det att bli såklart. men tar och berättar lite om henne nu då.
Maria är den starkaste människan jag känner, med tanken på allt hon gått igenom, om folk bara visste vad som hänt i hennes liv så skulle alla tycka att hon var stark som står så stadigt på sina egna fötter. Hon är en sån otroligt bra människa tycker jag. Hon finns för alla människor fast hon också har det svårt ibland, så ja avgudar henne ibland hehe. men hon ställer alltid upp vad det än är och jag älskar henne så himla mycket och ett +i kanten får hon för att hon alltid gör mig så glad:)


Johan Jonasson
min pojkvän som också är min bästavän, för han kan jag berätta allting och jag vet att det stannar hos han. Han får mig alltid att må så himla bra han är den bästa. Och jag älskar han så himla mycket, fast det kan bli bråk ibland men det går över innan vi hunnit blinka.



sen finns det ju några till som står mig himla nära, men maria&johan är dom jag litar och älskar ett dussin mycket extra:)

uppsatser..

Det är inte min grej med att skriva uppsatser eller jag älskar att skriva, när jag väl skriver så är jag helt inne i skrivandet skriver&skriver men sen blir det ett eller två ord som blir helt fel och då suddar jag bort allting och börjar skriva om igen.. Så himla jobbigt men nu blir det kämpa på så att jag får betyg i svenska:)

Cola

Hur kan man vara så beroende utav cola?
Helt sjukt mer beroende utav cola än cigg, det är inte bra alls. hur ska man göra för att bli av med suget efter colan? nån som vet vill gärna veta..
Blir ju så himla grinig när jag inte får dricka cola

Ge mig!!

dag6- min dag i detalj

Dagen är ju inte direkt slut ännu men skriver iaf det jag har gjort.
Blev väckt av min kärlek låg i sängen ett tag han åkte till jobbet och jag satte mig vid datorn,hehe passar på när han inte är med mig då blir det ju bara gnäll;P menmen. käkade sen satt jag vid datorn igen tog ett varmt och skönt bad med tända ljus. Laddat ner lite filmer och bara tagit det lungt sån tråkig dag idag,och mår ju inge vidare så bara skönt att ta det lungt:)

Bilder från Turkiet


mer bilder kommer en annan dag då jag orkar

dag5- min kärlek

Min kärlek är såklart min älskling. Han är helt otrolig stöttar och finns hela tiden om det är nå som känns jobbigt, får mig alltid att skratta. Snart har det gått 1år sen vi två blev ett, helt otroligt vad fort tiden går. Det känns så himla rätt när det gäller mig och johan. Jag har tvekat många gånger på min kärlek tillhan och på hans kärlek till mig, men det var bara dumt för jag vet att vi har en sån enorm kärlek till varandra! men nu orkar jag inte skriva nå mer om det, kommer bli en hel bok om jag förtsätter


dag4- det här åt jag idag

Blev bjuden på max av min kära syster senare blev det mcdonald´s lite dåligt samvete övet allt skräp mat jag har ätit nu, det ska de också bli ändring på måste ha i mig lite nyttig mat också hehe.

Men nu blir det krypa ner i sängen och invänta att pöjken ska bli klar med fixandet på datorn.

Bild från turkiet. nattinatti puss

Gott nytt år

Önskar er alla ett gott nytt år kanske lite sen nu men bättre sent än aldrig eller.
Hoppas att eran nyår var bra, min var ju inte så himla vidare var ju sjuk och då är man inte taggad för fem öre.
Men har ni några nyårslöften då? Jag har inga löften men nästan

• kunna säga ifrån mer till saker jag inte vill/som inte är rätt
• Röka mindre
• Fixa mina betyg så jag kommer in på en linje
• Acceptera människor innan jag lärt känna dom ''alla är lika mycket värda''

sen har jag inte så mycket mer att tänka på som jag ska klara av det här året.

RSS 2.0