Planer för nästa månad!

Min mami ringde mig nyss och berättade att nästa månad ska vi åka till turkiet, vi behöver bara betala flygbiljetten eftersom mamma blev så bra ''vän'' med en kille som bor där.
Så nu blir det till att betala alla räkningar, se hur mycket man får över och börja jobba ihop lite pengar!

Utomlands..

Jag vågar inte känna efter om jag saknar honom.

Har kollar på bilder från turkiet när jag var där med johan 2010.
Fyfan vad jag saknar det alltså, inte bara att vara där med han, utan hur jävla kär jag var och hur underbart jag hade det. En resa, första utsomlands resan jag åker på är med han liksom! För mig var det ju bara så himla underbart!
Jag vill göra om det, med nån som jag är kär i. Eller bara attt få åka iväg vore ju helt underbart.

Skulle skriva lite mer om de här inlägget men min katt tycker inte om att jag sitter vid dator för då kan jag inte gosa med henne så hon lägger sig på datorn..


 
 

helgen och nästa vecka

Min helg och nästa vecka kommer vara helt underbar!

Fredag kommer jag väl ta det lugnt om ingenting kommer ivägen.
Lördag blir det utgång, söndag en lugn dag
Sista april!! Det firar vi hemma hos Johan, han är så duktig och snäll som fixat så att folk kan ha rolig på sista april, eller jag kommer nog att ha de.
Tredje året jag firar sista april med johan, men dock nu som vänner. Får la se hur det går, men eftersom vi fortfarande pratar och är bra vänner(eller nja) så kommer det nog att gå bra.
Vill bara att dagarna ska gå fort nu!

Sen är jag ju ledig måndag och tisdag, då blir det väl hålla igång då med. Om man inte fixar nå gäng så man kan dra ut och grilla osv, om vädret håller.

tjolahopp

Nemen hallå där på er, jag har samma skitblogg fortfarande. Fattar inte varför jag gör om en och börjar om från början, haha har ju mitt ex på den där saken vad det nu än heter, och det kanske inte är sådär jätte roligt för han. Men som sagt så gör jag väl om en blogg senare, när jag får tid för det.
RSS 2.0