onsdag 13/4

Fortfarande inge interner hemma så kan inte sitta vid datorn, skit tråkigt...

Men nu sitter jag i skolan och skriver en fördjupning om religion, går väl sådär då. Alexandra och Linda sitter och berättar hur dom ligger och sover, haha.
Idag blir det nog hem till maria efter skolan och planera vad vi ska göra på idrotten imorgon, nå jobbigt ska det vara iaf höhö.

måndag

Vaknade utav att maria ringded och väckte mig i morse. Vädret var ju skit med det jorde ingenting, tog på mig älskade mjukisbyxorna tog reda på tvätten och satt igång en maskin igen. Så nu vet jag vad som väntar mig när jag kommer hem iaf. Nu ängtar jag bara fram till lunch så magen kan sluta låta nån gång.

Det här blev ett helt värdlöst inlägg men vad gör det?:P

bild tagen från google

utomlands eller party

Jag vet fan inte om jag ska dra utomlands eller ha party när jag fyller 18.. Det finns ju ingenting öppet på midsommar afton, skit tråkigt att fylla år då haha. Så antingen blir det stor lokalfest med några som  sjunger/dj, eller så drar jag till värsta party stället och super som aldrig förr;P haha


Trevlig lördag?

Ja nu är den fanimej lördag, vad gör man en dag som denna om man inte super då? det vet jag inte, ingen fantasi alls.. kankse åker och gör maria sällskap senare, vi får se. Blir iaf nyktert den här helgen och det behövs nog. Får se om man kanske ser nån bra film och äter chirre och dipp:)

nu får ni erat svart!

Nu såhär lite sent på kvällen när jag inte har nånting att göra så tänkte jag berätta vad som har hänt mig. Folk har frågat hit och dit..

I Februari så var jag och gjorde ett gravtest, först så köpte jag mig ett och då visade det att jag var gravid och dagen efter jag kollade mig så var jag inte gravid. Tyckte det var lite konstigt för jag hade ju inte haft min mens sen i December. Jag gick och väntade på att jag skulle få min mens så jag skulle börja med mina p-piller igen, men mensen kom ju aldrig. Jag trodde det var nå helt annat som var på tok. Men det visade sig att det inte var det.

För ungefär nån vecka sen så fick jag sjukt ont i min magen, ungefär som mensvärk fast mycket värre och bara på högra sidan.. Fick åka in till sjukhuset i sandviken och kolla lite, det visade sig att jag var gravid. Men läkaren i sandviken trodde att jag hade utomkvedhavande eller vad det heter. det innebär att man har en unge som ligger utanför livmorden och är död typ, man kan inte göra nå åt det om man inte opereras sig.. Men läkarna lät det gå ett tag, jag fick komma in två gånger i veckan och ta prover. Mitt blodvärde var för högt, men dom gjorde ingenting åt det då heller. Om man har utomkvedshavande så kan man få en blödning, typ som blodförgiftning. Efter andra gyn undersökningen jag gjorde så ringde min läkare till mig och sa att det var risk för utomkvedhavande.. jahapp kul att höra? 
Då var ju mina tanke på det hela om dom skulle låta mig gå sådär, ha ont inte kunna gå osv tills jag bara tuppade av;s 

Mycke riktigt så var det ju så, För en vecka sedan så fick jag panik ont. Vi skulle ut i bilen men jag kom inge längre än utanför dörren innan jag typ föll ihop, mina ben orkade inte bära mig. jag orkade inte ta ett steg till. Jag blev i shock(stavning) låg i tappen skakade som fan, sen kom ambulansen... under den tiden jag åkte in till gävle sjukhus så kommer jag inte ihåg ett piss om vad som hänt. 

Fick ta en massa blodprov osv, sen fick jag även ligga kvar över natten. var sjukt hungrig men jag fick inte äta nånting utifall det skulle bli operation. 
Jag vela bara därifrån, så dagen efter så fick jag permin. Eller var tvungen att vänta eftersom jag fick ont i magen senare mot dagen. Men iaf.. åter igen så fick jag bara gå och vänta tills jag fick ont igen, fick ta nya prover osv... Sen har jag blödit i ungefär en månad, fatta vad slut man blir i kroppen då. 

Har fortfarande ont ibland, och jag kan inte gå mer än till skolan innan jag får ont. Hoppas det blir bättre snart iaf för jag måste fixa skolan nu:)  
 
Så nu har jag skrivit ungefär allt som hänt, har inte fått reda på än vad felet är. Men nu tror dom att det är ett missfall eftersom mitt blodvärde har sjunkit:)

hatar falska människor

Fan vad jag blir trött på falska människor, jag hatar när folk snackar skit om varandra. Snacka skit det gjorde man i typ 7 till 8 kanske;s  men sen var det fan slut med det. Men folk som är 21 snackar skit om folk och sen så är dom ''bästa vänner'' igen. Dom låtsas som ingenting har hänt eller låtsas som att dom inte snackat skit. Varför inte bara säga som man tycker till den människan iställe för att prata bakom ryggen på den? Okej jag vet, snacka skit då överdriver man saker och säger det som inte är sant... Men att prata bakom ryggen och snacka skit för mig är samma sak.

Jag älskar ärliga människor som säger precis vad dom tycker och tänker!
Fast om en kompis typ tycker att man har en ful tröja kanske man ska säga det på ett snällt vis iställe för att låta elak, men ni fattar vad jag menar hoppas jag.

visst jag kan säga till några av mina vänner att dom har en ful tröja, men då säger jag det på skoj för jag kanske vill ha den tröjan typ.. Fast sen med mig och maria så kan vi säga att vi tycker varandras saker är fula utan att bli sur osv..

Haha nej nu ska jag inte ligga här och skriva för mycket för jag får ju skäll av en viss människa typ hela tiden;s

sjuk för hela slanten

god kväll på er.. eller heter det så? klockan är iaf halv 8...

Sitter vid systers dator och kollar runt lite överallt. väntar på mat nu så jävla hungrig.

Idag har det inte hänt så mycket för mig, vaknade runt 11 tiden. låg och kikade på en film sen gjorde jag mig klar för att följa med natalie till sjukhuset. Var ju underbart väder så satt ute på balkongen när vi kom hem sen i kanske en timme sen blev det film igen.. haha typ så har min dag vart. men nu blir det äta och sen lägga sig i sängen igen och sjuka ner sig..

haha hittade ingen annan bild..

inge internet

Hejsan på er..

Jag börjar bli lite bättre nu, eller ja det går sakta men säkert fram iaf. Fast imorsen när jag vaknade så mådde jag sjukt illa och har gjort det hela dagen och jag har vart på nå jätte konstigt humör också för den delen. lite snorig i näsan är jag också, men fan det ska vi int gnälla ¨på nå mer..

Just nu sitter jag i skolan och kollar när linda spelar nå mat spel så jag blir sjukt hungrig, men det ser så göttans ut så jag bara måste se haha. SLutar 2 idag och det känns sjukt skönt, så då blir det nog bara hem och vila sig så man inte blir mer dålig:)

Och sen har jag inge internet hemma heller så måste ju passa på att lägga upp nånting nu när jag är i skolan. haha

RSS 2.0