Det här tog priset

Visst jag hade ingen anledning till att läsa det ni skrivit, men du har läst det jag har skrivit till folk. Båda två var längesen.. men aldrig skrev jag nå så dyligt som du gjorde.. Det tog hårt men det skulle det göra på vilken människa som helst. Jag har varit en lika stor idiot som dig, men att du sov hos henne och jag vet inte vad ni gjorde.. men trevligt hade ni tydligen vill inte ens veta vad ni gjorde, och dagen efter ska du komma till mig och reda ut våra problem som vi hade då. Det funkar inte för mig att man gör nå sånt;s Där tog du fanimej priset gosse, och inte har du heller sagt nånting. Jag vet iaf en sak jag ska göra nu och det är att packa mina saker för jag kommer inte kunna undvika att bli sur när du träffar henne, och blir jag sur då blir du bara arg osv.. så det är väl det som är de bästa sättet..


Nån som har en ledig säng över?:)

skit dag

Hejsan.. har bara suttit inne idag skit tråkigt, men har inte vart på humör alls för att göra nå. och blev inge åka och handla heller för folk ska ju vara så seg. så nu hoppar jag in i duschen sen drar jag härifrån iaf:)

aldrig mer!

Aldrig mer ska jag bli såhär lurad! nu får det fan vara nog.. orkar inte med det nå mer
Åker och handlar lite så jag blir på bättre humör sen vet jag inte ens om jag åker tillbaka till den här lyan mer!

Det är inte sant!

Fan hur har jag kunnat gått över 1 jävla år och blivit så lurar, och hur har han kunnat gå över 1 jävla år och bli lurad av dig? ni är fan patetiska!
Så jävla äckliga båda två!!

Tankarna snurrar

Så fort jag är själv så börjar alla tankar att snurra i huvudet på mig, Det är därför jag alltid vill ha nått att göra för jag inte ska få fram dom där tankarna som bara snurrar runt hela tiden.

Jag oroar mig för min mamma så himla mycket.
Tänker på min syster för mycket.
Undrar hur min lillebror igentligen mår, alltså ni kanske förstår. När man är 9 visst man fattar mycket, men man kanske inte fattar hur man mår psykiskt.
Ibland tvekar jag på mig och johan.
Tycker synd om min pappa för jag aldrig e där typ.

Tankarna om min mamma vill jag inte skriva ut här.

Sen min syster, pratar typ inte med henne om dagarna nå mer nu heller. Vet att hon jobbar och partar, men hur fan har hon det där då? hur mår hon? det har jag inte en aning om..
Min lillebror tycker jag sjukt synd om, för när jag var i hans ålder så gick jag igenom en hel del grejer. Men det har jag även gjort flera år, och det är ju ingenting som försvinner för det kommer ju saker hela tiden. Ibland vill jag bara sätta mig ner prata med han om allt, men kommer han fatta vad jag ens pratar om?

Sen att jag tvekar på mig och johan ibland, det har jag gjort förr med. Visst vi bor ihop osv, men när han kommer hem från jobbet så sitter vi oss vid datorn. Pratar typ inte med varndra. Jag vill kunna berätta för han vad jag känner men jag kan inte det, han är den som alltid finns för mig osv.. ibland frågar han mig vad det är osv, då säger jag ''inget'' men vafan charline berätta iställe för att hålla det imon dig tänker jag då. Men alla kanske tvekar på sina förhållanden ibland eller vad vet jag, men det är iaf nånting jag gör. Och det vet även johan om att jag kan göra, men ibland kan det bli för mycket att jag tvekar och då vill jag nästan göra slut. Som nu, känner bara att jag vill gå och packa ner ALLA min saker och sen åka hem till mamma typ. Men jag älskar johan så sjukt jävla mycket att jag vill ha han kvar hela mitt liv.

Nu orkar jag inte skriva nå mer så hejdå

Kärlek

Jag vet, jag gnäller jävligt mycket på dig om sjukt mycket. Bara för jag skriver det här nu så betyder det inte bara att det är JAG som gjort fel. Men du ska veta att jag är så himla glad, fast varför ska jag vara nå annat när jag vet att det är mig du vill ha? om det inte var mig du vela ha så hade du väl ändå inte bett mig flyttat med dig osv. JAg älskar dig otroligt mycket som jag sagt förr, jag har sån stark kärlek till dig som jag inte kan kontolera. Jag kan ligga flera timmar och bara sura för du svarade typ en min försent på sms haha, men tror du förstår vad jag menar hjärtat. Nu vill jag bara att du ska komma hem så jag får pussas och kramas med dig!

solsting

Ska jag berätta min dag i minsta detalj? näe det hoppar jag över för har gjort så sjukt mycket. Åkte till maria typ på en gång när jag vaknade. Satt hemma hos henne ett litet tag, sen åkte vi till dollar och handlade lite saker. Nu tänker ni säkert ''fattilappar, handlar på dollar'' För oss så är det inte mamma&pappa betalar. Kanske inte för måga andra heller men vi tycker det är roligt att handla där, och vem fan tycker inte det då? Men skit i det nu. Vi måste ha sett ut som två idioter kom och cyklandes haha, åkte hem till maria igen satt ute på hennes altan och bara tog det lugnt ett bra tag. Sen vidare till hennes mamma, käkade bullar osv. Skulle åka hem vid 8 tiden för att städa osv, men då ringer min kära mamma och är lite ledsen så åker till henne och vi går ut å käkar. Pallade inte med värmen eller solljuset nå mer för mitt huvud nästan sprängdes. Gick till mamma och hämta min cykel och cyklade hem såklart:)

söt bild på maria och nån stekig kille som bara satt där haha.
Nu när jag kom hem så fick jag ett paket utav johans systers unge, så söt är hon. Blir att hoppa in i duschen nu eller så ska jag sova lite skulle vara grymt skönt, men jaja hade.. Eller vänta, måste berätta att jag fick solsting idag också

rubrik

Vakande strax efter 12 nångång idag, blev lite putt över att jag sovit bort så mycket utav dagen haha och det är inte likt mig att jag blir det. Men idag ska jag ner på stan tror jag och göra lite ärenden med maria, får se vad man kommer hem med idag då, ska jag handla idag så får det bli nånting till lägenheten iaf:) Sen kanske man åker till mormor och badar eftersom mamma och rickard är där. Så får man träffa dom lite också:)

god natt

Efter att ha vart i full fart hela dagen så lägger jag mig och sover nu, även man jag är så himla ofräsh. Imon ska jag sova så himla länge, känns som att det behövs nu efter att ha vart i full fart hela dagarna nu i typ två veckor:) eller nej måste äta lite först hehe.

Sen orkar jag inte leta efter en bild heller så det hoppar vi över:)

heldag i gävle

Hello på er, fan börjar jag alltid inlägget så för? det ska jag försöka lista ut snart. Men först ska jag berätta lite om min dag.
Börjar det att kliva upp vid 9 tiden för att tvätta, höll på med den där jävla tvätten till 3 för kläderna torkade aldrig, och tvätt tiden var ju slut klockan 3 så jag fick hänga öpp kläder lite ute på ballekongen. Sen fräshade jag till mig lite, bytte om osv. For till gävle med isabell, var skönt att få prata med den bruden. Även fast det skiljer nått år mellan oss så är hon iaf min lillaskit unge, så är typ som att umgås med sin lillasyster när man hänger med henne. Men åren går för fort och hon blir för stor. Sak samma, handlade ett par byxor, en bikini, 2 tröjor, ett par trosor enbart för dom var så söt med en liten rosett på haha. Vi tog halv 8 bussen hem, jag hoppade av vig ica för jag var tvungen att köpa diskmedel, Hon och emma diskade till mig och johan, sötisarna då. Satt ute och prata lite sen skulle vi åka till aga och käka men det var stängt så jag åkte till marias nya lya:)




solen är tillbaka

God morgon på er, eller ska man säga nå annat nu när klockan är 12?
Jaja iaf så klev jag upp vid 9 tiden för vi hade tvätt tid. Har hållt på att tvätta från 9 till nu fast det är ju inte klart än så blir springa ner några gånger till haha. Men man är ju på bra humör iaf för solen skiner och det är super bra väder och varmt. Får se om det blir en tripp till valbo eller gävle idag då:) Hoppas ni andra får en super bra dag i värmen:)

galet

Vart nå galet med min kropp för ett tag sen. Har mått sjukt bra hela dagen, men sen när jag kom hem tog det lite lugnt osv, då small det till i hela kroppen på mig. Fick ont i hela kroppen, huvudet dunkade som bara fan och mådde sjukt illa. Men jag är ju viking så jag gjorde lite mat, plockade undan lite på rummet vilket jag ska fortsätta med nu efter att jag har skrivit det här. Sen blir det nog inge mer bloggande för idag, för ska upp 9 imon bitti och tvätta..

En person jag litar på





Litar på alla 4 så fick bli dom iställe för bara 1:)

Saknar dig enormt mycket


Fan vad jag saknar dig, nu jävlar ska jag spara pengar så jag kan komma ner till dig min älskade syster!

min dag

Ja min dag idag, Jag vaknade vid 11 tiden utav att älsklingen gick ut med soporna. Vela spy när jag vaknade för han hade gjort pyttipanna-.- och jag hatar doften lika mycket som jag hatar maten haha. Men jag hoppade in i duschen, gjorde mig klar. Åkte hem till mamma, jag och lillbror var där hemma ett tag innan vi mötte upp mamma på stan. Gick och käkade lite mat också, gick runt och kollade lite. Sen hem till mamma och hjälpte henne med att rensa kläder,skor,kartonger och ja vette fan allt vi kastade. Det värsta var ju att jag hittade ännu mer saker där att ta hem, Får väl ställa ner allt i källaren för finns ju inte plats här hemma haha. Och mer grejer från mamma kommer det, aja får ta det när de kommer helt enkelt:)

just nu känner jag mig ganska sliten efter hela dagen. Cyklade med en tung väska och en annan väska också, så blir en liten sliten bild haha. Sitter och käkar lite godis för mig själv i min ensamhet och jag saknar han

mys söndag

Idag har det bara vart en mys söndag. Var ut och käkade med mamma,Rickard,Stefan och johan. Sen åkte jag och johan hem, satt lite vid datorn sen vart jag sugen på chips så vi åkte till ica och handlade lite. och det blev 1 kilo godis iställe för chips, blev lite glass också till det. nu har jag ju godis i flera veckor:) Vi kikade nyss på en sjukt dålig film, men funkade att kolla på den iaf och sen så var man ju ifrån datorn lite;) Nu blir det väl sitta här lite till sen sova för ska nämligen upp tidigt imon och passa lillebror:) Blir nog gå lite på stan då också, och det gillar vi!!

Dagarna går för fort

Fan vad dagarna går fort. håller ni inte med mig?
Snart har hela Juni gått då är det redan Juli;o hinner ju fan inte med dagarna alls nå mer. Jag har inte hunnit tagit mitt första dopp heller, men det kan ju bero på vädret lite också. Men fattar ni, snart börjar ju skolan igen;s man måste kliva upp tidigt och slita sig igenom en sån tråkigt skoldag.. aja vill inte tänka den tanken nå mer.
Så jag måste njuta nu av varje ledia tid jag har för i augusti börjar jag jobba också..


kolla den här bilden, det var typ 4 årsen, ni kanske fattar vad jag menar.
och kommer ihåg den här dagen som om den vore igår

lite snabbinlägg

hej på er, vaknade vid 13 tiden idag. Tog mig en dusch lite fort, satt mig ute i solen lite. och sen här haha, jag och hjärtat gick ner och skrev öpp en tvätt tid. Blir göra sig kla nu sen ska vi ut och äta med mamma&Stefan så jag hinner inte skriva nå mer här nu. Hörs sen:)

Två saker jag önskar jag kunde göra

1. trolla
2. beskriva min kärlek till johan

slapp dag

Efter att ha en slapp dag och inte gjort ett skit så drar jag mig mot sängen för lite massage som jag ska få av älsklingen min:) hörs imon

min stora kärlek!

tråk

PERSONLIGT
Fullständiga namn: Charline Margareta Qvist
Födelsedatum: 24 juni 1993
Hårfärg: natruligt är jag blond, men nu lite olika tor jag
Ögonfärg: blå
Längd: 172 cm
Skostorlek: 39
Klädstorlek: 34-36
Civilstånd: förhållande
Humör: bra men trött

KÄRLEK
Har du ett förhållande just nu? ja
Längsta förhållande? 1 år, 4 månader och några dagar! Och mer blire
Har du strulat med någon du inte ens gillar? Tyvärr , jaa
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ibland
Kärlek eller pengar? Kärlek, eller ibland pengar

FAMILJ
Vad heter din mamma? Mamma sara
Vad heter din pappa? Pappa jörgen
Har du syskon? ja
Hur många? 2
Har du en stor släkt? Nästan för stor, känner inte ens hälften;s
Har du kvar alla mor&farföräldrar? Nej det tror jag inte?
Känner du alla i din släkt? Nepp..
Vem är du mest lik i din familj? Pappa&mamma, ingen i sättet tror jag

VÄNNER
Har du någon bästa vän? Ja, Natalie&maria
Vad tycker folk om dig? Det lär du fråga dom;)
Vem har du kännt längst? Maria
Vem vet mest om dig? Natalie,maria&johan
Hatar någon dig? Jadå det finns nog några sånna;)
Har någon av dina kompisar snackat skit om dig? Klart dom harJ
Är du rädd för att bli utan kompisar? nej

SKOLA
Har du bra betyg? Kunna haft mycket bättre

Skolkar du? Näe inge mer
Vilken klass går du i? iv
Vad heter din skola? bessemerskolan
Har du varit uppkäftig mot någon lärare? ja
Vad heter/hette din favoritlärare? Tiina!!
Försover du dig ofta? Nja, ibland
Gillar du skolmaten? Kan ju säga att den var bättre förr
Har/hade du många kompisar i din skola? Oh ja
Hur många går i din klass? Inte en aning;S

FRITID & INTRESSEN
Går du på någon sport? Nej inte längre..
Vad tycker du om att göra? För mycket så jag inte orkar göra nå typ. Men umgås men vänner, familjen och min älskade pöjk
Vilka sporter har du gått på? Innebandy, fotboll, brottning
Lever du för någon sport? nej

MUSIK, FILM
Vad har du för musiksmak? blandat
Har du alltid haft samma smak? Nej, men rock har aldrig vart min grej direkt.
Vilket är favoritbandet? Har inget
En bra låt: Rihanna- california king bed
Vilken är din favoritfilm? Pippi typ haha
Vilken film framkallar starka känslor? the last song
En rolig film: oj, vet ingen
Hur beskriver du musik? Musiken får mig att bli lugn och får mig att må bra
Vad är bäst, film eller musik? musik

RESOR
Hur många länder har du varit i? tp 3
Vilka länder har du varit i? turkiet, norge, finland
Har du bott utomlands? Bara om det räknas att ha bott på hotell när man vart utomland
Vart isåfall och hur länge? Turkiet, 1 vecka, norge 2 veckor som mest.
Kommer du från något annat land? Det ror ju på vart du kommer ifrånJ
Har du släkt från något annat land? ja


Har du åkt...
Flygplan? ja
Buss? ja
Tåg? ja
Båt? ja
Taxi? ja
Helikopter? nej


DÄR DU BOR
Vart bor du? i sandviken
Hur bor du? i en fin tvåa med min älskade johan
Har du bott där hela ditt liv? nej
Trivs du där? ja då det gör jag, har ju inte bott här så länge.

BORTSKÄMD ELLER?
Har du ett eget rum? ne delar
TV? ja
Dator? ja
Dvd? nej
PS/Xbox? ja
Högtalare? ja
Pool? nej
Studsmatta? nej
Cross/moppe osv.? gills det om johan hare?
Mer än 1 bil? nej
Jacuzzi? nej
Pingis/biljardbord? nej

TILLSIST
Vad är klockan? 02:42
Vad ska du göra snart? Ska göra mig klar för sängen
Vilket abonnemang har du? tele2, comviq
Får du ofta positiva kommentarer om dig? Ja då
Mår du bra? Mår sjukt bra, men grymt trött bara

fan för sura människor!

Jag hatar sura människor! eller ja den jag bor ihop men är ju fan alltid sur.. så fort man säger nånting så blir han ju så jävla sur;s hatar sura människor, finns det inge piller man kan ge till dom?

godkväller

Fick mig en pizza och den biten jag fick i mig satt så fint. Vart så trött efter filmen och pizzan så jag somnade, klockan är nu halv 11;s inte ens nån ide att göra nånting nu ju;s så min kväll blir väl bara ligga framför datorn..

Pizza

Eftersom det är sånt jävla skit väder just nu och jag är så jävla sliten så tänker jag tvniga johan att åka och köpa pizza till mig. Älskar ilband att vara bakis för då kan man unna sig med skit mat, eller vänta... det gör jag ju jämt så spelar väl ingen roll;)

hello på er

Hej på er, Vaknade vid halv 3 tiden idag. Vela inte ens kliva upp för jag visste hur förjävligt det såg ut här hemma. JAg och hjärtat började städa osv, så nu är det fint här hemma igen:)

Vet inte alls vad jag ska göra idag, kanske åker till hammarby eller så blir det nå helt annat:)

Tackar för en underbar dag!

Förlåt mig för jag inte har bloggat nånting under torsdagen och fredag. men berättar lite vad jag gjort

Torsdag: Var ner på stan och tog en fika med pappa, rickard och farfar. Sen kärde pappa hem mig så jag låg bara i soffan, började städa lite men det var inte mycket så det syntes knappt haha. Sen låg jag och johan bara framför tvn och kikade film.

Fredag: fyllde ju år, vaknade väl vid 12 tiden nångång tror jag. Vaknade och johan var inte hemma, han sa åt mig att komma ner till bilen så jag tog på mig kläder och gick ner. Fick en cykel utav han, blev så glad. Så tusen tack hjärtat! Sen efter 2 tiden så kom pappa och tog en kopp kaffe och firade mig lite mer. Efter han hade åkt så åkte jag och johan å handlade lite, hämtade amanda på vägen sen tog jag mig en dusch. JAg och amanda började göra oss klar för kvällen. Aja orkar inte berätta allt i detalj haha. Vi var några stycken här hemma hos oss, vid 1-1:30 åkte vi till årsunda var där kanske en halvtimme sen drog vi hem igen. Gick och la oss vid typ 4 tiden.  Så tack alla för en underbar dag jag fick med er!

Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

1. idiot
2. fan
3. jag får damp

tröttast

Efter att jag fick lite utbrott här hemma så kom pappa och hämtade mig så jag fick mitt fika på stan och handla det jag skulle. Nu ska jag sova vet inte ens hur jag skriver nu för ögongen håller på att slocka på mig. så därför skriver jag sen:)

!!!

Blir galen på det här jävla skit vädret! kan inte ta mig ner på stan heller har inte pengar löst så kan inte åka buss, har inte ett jävla körkort heller! och det är inte en jävel som kan köra heller! idioter galen jag blir, så nu blir det inge fika med pappa och rickard på stan heller. får väl vänta tills johan vaknar då så vi får åka och fika hemma hos pappa istället för sa ju att vi skulle ta en fika idag. Då kan man ju gå och lägga sig igen då!

godmorgon,godmorgon

Godmorgon på er. Har nyss gjort mig lite smått klar för att åka ner på stan och ta mig en fika med pappa och lillebror, får se om man kommer hem med nånting också:)

Fyra dåliga vanor

1. måste alltid ha kuddarna lite speciellt
2. spottar alltid i toan efter besöket där
3. tar alltid 3 snabba bloss på ciggen innan jag kastar den
4. stänger alla dörrar när jag är själv

Till er

Ni finns alltid där, tror på allt jag gör och jag vill visa allt jag kan. Och jag finns alltid här. ni ger mig kärlek,lycka, tryghet tillit när det glädjes sinnesro. Ni får min överleva dagen, ni får mig våga tro, ni säger åt mig att rycka mig i kragen när jag vänder ryggen till. Ni har speglat min framtid, jag har världens bästa förebilder. Min mamma, pappa, syster och bror betyder mest på denna jord! Det är svårt att beskriva det i ord men vi delar allt vi, delar samma blod, för det är e jag lever för. Jag älskar er tills dan jag dör, ni har gett mig en chans till livet. jag kommer aldrig att ta er förgivet. Jag vill visa allt ni lär mig för hela världen. Jag lovar jag ska visa er, för ni har gett mig en gåva som visar vem jag är.


behöver hjälp!

Snälla jag behöver hjälp med min design på riktig haha. min dator pallar ju fan inte med nånting och sen tycker jag att det är sjukt jobbigt. nån som kan göra en snygg design till mig? kan fan betala om det ska vara så:O

lite bilder från idag






snabbinlägg

Hej på er, jag firar ju min födelsedag idag eftersom typ ingen kan på fredag. farmor och malin har redan vart här så nu ska jag ut och möta mamma sen kommer det fler hit:) bloggar mer senare tjing

näe funkar inte mer

Det här funkar inte, har en lång dag framför mig imorgon. ska handla fika osv för imon firar min familj mig eftersom typ ingen kan på fredag men det gör inget för då blir det party istället:)
hörs imon när jag vaknar, pussen på er.

sådär sliten känner jag mig nu, alltså så sliten som jag ser ut att vara på bilden haha

johan!

Han är min bästavän, han är min kärlek, han är min pojkvän, han är min bara min!
Jag älskar dig så otroligt mycket johan! du är den bästa som har hänt mig, du har gjort mig hel efter att ha vart så trasig som person. Visst har vi bråkat grymt mycket, svikit varandra men jag älskar dig lika mycket fortfarande. Jag älskar dig nästan så det gör ont, jag har en sån grym kärlek till dig som jag inte kan ha kontroll på det är därför jag kan bli sur för det minsta lilla älskling. Men du ska veta att du alltid kommer att stå mig närmast hjärtat och du kommer alltid att ha den största platsen i mitt hjärta, har jag dig då kan jag vara lugn för då har jag änglarvakt. Jag vill dela allt med dig igen jag vill aldrig att vi lämnar varandra igen för jag är inte hel när du inte finns här! Med dig vill jag dela så himla mycket mer minnen med än vad vi har nu. Så glad att du och jag har vårat eget nu, där vi kan vara för oss själva. Du gör mig så svag samtidigt som du gör mig så himla stark älskling! JAG ÄLSKAR DIG JOHAN JONASSON!




Fem saker jag inte kan leva utan

1. familjen
2. Johan
3. vänner
4. mobilen
5. sängen

210611

Hej, ska väl ta och berätta lite om min dag som jag inte alls har gjort så mycket under.
Vaknade kl 11 utav att johans mobil ringde, lite trött man blev men tvn kom äntligen haha:)
så har väl suttit och kollar tv i stort sätt hela dagen, men har även suttit ute i solen lite, men jag tyckte att det var rätt kallt ute ändå. Tog mig en dusch också, jag och johan laga lite mat blev stuvade makaroner och köttbullar! äntligen fick jag den maten hehe. Efter det hamnade jag fan i matkoma så låg och sov ett tag, sen låg jag och johan bara å mös fram till han åkte och jobbade.

Så nu sitter jag här kollar på ett sjukt bra pogram vet dock inte vad det heter;o

jag blir så trött!

Är det okej att du skriver puss osv till andra men jag ska inte få skriva nå sånt? är det okej att du beter dig hur du vill men inte jag? Jag blir tokig på sånt här jävla skit!

natti på er

Nu säger jag god natt för jag ska lägga mig och kika film och imon ska jag sova sjukt länge tror jag:) haha men ska sova tills jag vaknar iaf och hoppas jag vaknar sent. Har inga planer alls för i mon så vi får se vad som händer:)

Sex låtar jag tycker om

1. chris brown - yeah 3x
2. mohombi - coconut tree
3. Honor of August - Unbreakable
4. jennifer lopez- On The Floor ft. Pitbull
5. S&M - Rihanna ft. Britney Spears
6. Veronica maggio- snälla bli min

200611

Ja var ju som sagt till IKEA idag med mamma och johan! handlade lite saker som behövs fast man inte tänker på det haha. Kom hem vid 5 tiden vi höll på med det där jävla internet i kanske en timme det velade ju inte funka. När vi väl hade fått fart på internet så låg båda två i soffan framför datorn, vi gjorde lite käk. Så jag och nu vad gör jag nu? ligger i soffan funderar på om jag orkar städa vårat rum lite för det skulle behövas:)

morgoninlägg

Godmorgon på er. klockan är nu kvart i 1 och jag vaknade för en liten stund sen. Blir att väcka mitt hjärta snart också för kl två ska vi åka till ikea. Bloggar nog mer sen när vi kommer hem:)

natti

Efter att ha gråtit i flera timmar nu så tar jag min nattcigg, sen blir det antingen kolla film eller sova på en gång. ska sova ett bra tag i mon iaf, senare på dagen när älskling har vaknat till liv så ska vi åka till ikea och handla lite. kommer bli jobbigt att sova själv men tur att det inte åskar och blixtrar iaf:) och det kanske blir ett samtal till med syster innan jag sover. god natt på er:)

ont gör det







min dag

tjena skit tråkig rubrik jag ver, men vem bryr sig?

Vaknade väl vid 12 tiden idag, låg i soffan ett bra tag sen tog jag mig en dusch så man skulle vakna till lite. Älsklingen gjorde mat till oss, han åkte och jobbade vid 6 tiden. jag gjorde mig klar för att ut och äta med familjen och säga hejdå till natalie. Gick hem till mamma för natalie skulle packa om sin väska, sa hej då till henne och fan vad jag grät, och det gjorde så jävla ont att säga ''hejdå'' Gick hem till maria tog en kopp kaffe med henne, sen gick jag hem. Nu sitter jag i soffan,eller ligger i våran sköna soffa. Ska snart lägga upp lite bilder från när vi var ute och åt:)



måste göra mig klar!

Sitter helt själv i våran lägenhet, men tur älsklingen har en sån snäll syster som kom upp med internet till mig:) våran tv har inte kommit än och internet har dom inte satt igång för oss. Hjärtat jobbar natt så blir sova själv, kommer väl gråta mig till sömns. Måste göra mig klar nu för snart ska vi ut och äta med natalie som åker inatt:( fyfan så jag kommer att gråta när jag säger hej då till henne, ett helt halvår ska hon vara borta från mig, min syster, min bästavän försår ni? nej kommer ni aldrig göra. men puss på er:)

Sju rädslor

1. Små kryp osv
2. höjder.
3. döden
4. att förlora johan är nog den största rädslan jag har!
5. att inte bli nånting här i livet
6. även att förlora nån i familjen/släkten, sjukt rädd för det
7. ormar

godemorgon

Godmorgon på er. Fan vilket jävla skit väder det är idag då, eller kanske är bra för då blir det nog inte lika jobbig luft. Men iaf ligger fortfarande i sängen och har datorn som sällskap eftersom älsklingen sitter vid sin dator och kollar cross grejer;s men jaja skit samma i det nu.
Vad ska ni mina kära göra idag då? själv har jag inte en aning vad som händer idag, blir nog ta tag i städningen hemma somjag avbröt igår för det blev för varmt.

130611 00:05

Det blev inte kolla efter nån film, blev kolla lite snygga designer till bloggen istället. Men nu skiter vi i det med för mina ögon slocknar snart.
Så nu säger jag god natt till er alla och jag kanske gör ett inlägg imon när jag vaknar:)

120611

hello på er, idag har jag inte gjort nå mycket alls. Har typ bara städat, svättat osv men det blev för varmt så jag slutade med det. Sen blev det en liten fisketur med min älskling och min kära syster:) den turen varade kanske en kvart? haha. men var skönt att komma ut lite. Åkte hem till johan satt ett tag han matade hundarna sen åkte vi igen, var hem till mig och packade sen åkte vi tillbaka till johan:)

Nu ligger jag i älsklingens säng och han sitter och spelar nå skit tråkigt spel tror jag. ska kolla lite om jag hittar nån bra film som vi kan kolla på också:)

Åtta saker som irriterar mig

1. Folk som bara hör av sig när det är problem med dom eller med en själv.
2. mitt tangentbord..
3. att jag inte har nå internet hemma.
4. att jag aldrig blir brun utan bara röd;s
5. fjortisar
6. Folk som tror dom är mycket mer värd än alla andra
7. sånna här saker, men jag gör det för att fylla bloggen.
8. skit snack

Studenterna

Ni som nu tagit studenten, stort grattis till er! Min dag har vart helt underbar, haft en mys dag med johan hela dagen. Kom hem satt och tog det lugnt lite, sen blev mina planer inte som planerat. Men det gör inget för jag ska sova nu snart hade jag tänkt för ska upp runt 10 i mon bitti för jag, pappa och rickard ska åka och fiska i mon. Hoppas bara på att jag får den största fisken så jag vinner över pappa:) Hoppas ni alla får en trevlig kväll iaf:)

Skolavslutning

Så skönt att ha slutat skolan nu men kommer sakna skolan också:s Idag blir det nog inge dricka för min del, sjuk så då är det inte ens roligt att dricka.

2 - Nio saker jag gör varje dag

1. Röker 2. Kollar facebook 3. Smsar 4. Pratar i telefon 5. Stör mig på nånting 6. Typ gråter över att jag inte skött skolan. 7. Är hos maria 8. Kollar alltid film innan jag ska sova. 9. Pussar på nån.

Tio fakta om mig själv

1. Jag är grymt envis
2. Planerar aldrig nånting i förväg
3. Blir arg på människor som inte kan stå för vad dom säger/sagt
4. måste alltid lyssna på musik för att bli lugn
5. jag hatar att göra sånt här skit men gör det iaf..
6. Har slagit slint i huvudet på mig så jag är ute och går varje dag
7. Jag satsade allt på skolan ett tag men sen hände det nånting och jag får gå iv ett år till.
8. Dömmer människor i förväg och det är inte nå bra alls.
9. jag älskar min pojkvän så sjukt mycket.
10. Nu blev jag otroligt glad för att den här skiten är klar:)

vi kör på nå nytt

1 - Tio fakta om mig själv
2 - Nio saker jag gör varje dag
3 - Åtta saker som irriterar mig
4 - Sju rädslor
5 - Sex låtar jag tycker om
6 - Fem saker jag inte kan leva utan
7 - Fyra dåliga vanor
8 - Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
9 - Två saker jag önskar jag kunde göra
10 - En person jag litar på
RSS 2.0